Apa de băut este o parte esențială a vieții noastre de zi cu zi și este important ca apa pe care o bem să fie curată și fără contaminanți. Pentru a obține apă curată în casa dvs., veți avea nevoie de un filtru de apă și, dacă sunteți la cumpărături pentru filtre de apă, este foarte probabil să fi întâlnit filtre de apă cu osmoză inversă.

image - Buying Guide for Reverse Osmosis Water Filters
Ghid de cumpărare pentru filtre de apă cu osmoză inversă

Un filtru de apă cu osmoză inversă este echipat cu o membrană semipermeabilă și forțează apa să treacă prin membrană pentru a îndepărta substanțele chimice și contaminanții nedoriți. Acest sistem de filtrare a apei este mai avansat decât filtrele obișnuite de apă și ar putea fi dificil pentru unii proprietari ca tine să-l aleagă pe cel mai bun.

Ei bine, nu vă faceți griji pentru că vom parcurge ghidul de cumpărare a filtrelor cu osmoză inversă în curând și îl puteți folosi pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun filtru de apă cu osmoză inversă pentru casa dvs.

Pe piata exista multe filtre de apa cu osmoza inversa si luand in considerare aspectele de mai jos vei putea gasi filtrul de apa ideal.

Tip de filtru de apă cu osmoză inversă

În general, există două tipuri de filtre de apă cu osmoză inversă pe care le veți întâlni. Primul tip este sistemul de osmoză inversă de blat care, după cum sugerează și numele, este plasat deasupra blatului din bucătărie. Al doilea tip este cunoscut sub numele de sistem de osmoză inversă sub chiuvetă, care este de obicei plasat sub chiuvetă.

Filtrele de apă cu osmoză inversă de blat tind să fie mai ușor de instalat în comparație cu sistemele sub chiuvetă și sunt de obicei mai compacte. Cu toate acestea, filtrele de apă cu osmoză inversă sub chiuvetă pot filtra mai multă apă decât sistemele de blat.

Ambele tipuri sunt bune pentru furnizarea de apă purificată, dar ar trebui să alegeți tipul care se potrivește cel mai bine bucătăriei și consumului de apă din casă.


Citeste si:


Cum să alegi filtrul de apă cu osmoză inversă potrivit?

Buget

Următorul lucru de care ar trebui să ții cont este bugetul tău. Prețurile filtrelor de apă cu osmoză inversă pot varia în funcție de diferiți factori, așa că este mai bine să stabiliți mai întâi un buget și să căutați cele mai bune sisteme de osmoză inversă care se încadrează în bugetul stabilit.

În general, costul filtrelor de apă cu osmoză inversă variază de la 150 USD la peste 1000 USD, dar prețul mediu este de aproximativ 250 USD la 500 USD. Cu cât sistemul este mai scump, caracteristicile pe care le oferă, în timp ce opțiunile mai ieftine, tind să aibă mai puține funcții, dar totuși, termină treaba.

mărimea

Un filtru de apă cu osmoză inversă va ocupa spațiu în bucătărie, așa că este important să obțineți unul care să se potrivească sub chiuvetă sau să nu ocupe prea mult spațiu pe blatul dvs. Nu are rost să iei cel mai mare filtru de apă cu osmoză inversă doar pentru a-l trimite înapoi când îți dai seama că nu este suficient spațiu în bucătărie.

Capacitate

Când cumpărați un filtru de apă cu osmoză inversă, este important să luați în considerare capacitatea acestuia, sau cu alte cuvinte, câtă apă poate filtra sistemul. În mod normal, sistemul va indica câți galoane pe zi este capabil să gestioneze. Capacitățile standard pe care le veți vedea sunt de 50, 80 și 100 de galoane pe zi.

Capacitatea depinde în mare măsură de mărimea gospodăriei dvs. Dacă aveți o familie mică, atunci va fi suficient un filtru de osmoză inversă cu o capacitate de 50 de galoane pe zi. Dar dacă gospodăria dvs. este mare, atunci vă recomandăm să alegeți sisteme cu o capacitate de 80 până la 100 de galoane pe zi.

Eficacitatea

Eficacitatea sistemelor de osmoză inversă se bazează pe numărul de etape pe care le au. Cu cât sistemul are mai multe etape, cu atât este mai eficient și mai minuțios la filtrarea apei.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie necesar să obțineți cel mai mare număr de etape, deoarece dacă apa care intră în casa dvs. nu este la fel de contaminată, atunci un filtru de apă standard cu osmoză inversă în patru trepte va fi potrivit.

Instalare și întreținere

Instalarea filtrelor de apa cu osmoza inversa va necesita de obicei ajutorul unui profesionist, mai ales daca optati pentru un sistem sub chiuveta. Dificultatea instalării va determina, de asemenea, costul și durata instalării. Acesta este motivul pentru care este mai bine să alegeți sisteme care sunt mai ușor de instalat, astfel încât să puteți economisi bani și timp.

În ceea ce privește întreținerea filtrelor de apă cu osmoză inversă, acestea sunt în general destul de simple, deoarece tot ce trebuie să faceți este să schimbați filtrul ori de câte ori trebuie să fie înlocuit. Înlocuirea filtrelor se poate face pe cont propriu, iar costul înlocuirii este, de asemenea, destul de rezonabil.

Concluzie

Achiziționarea unui filtru de apă cu osmoză inversă ar putea fi o sarcină dificilă, dar cu acest ghid cuprinzător de cumpărare a filtrului de apă , veți fi mai mult decât capabil să alegeți cel mai bun filtru de apă cu osmoză inversă pentru apă potabilă mai curată pentru dvs. și cei dragi.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.