De multe ori achiziționăm dispozitive fără valoare pe care nu le folosim doar pentru că păreau bune la momentul respectiv. Apoi suntem blocați cu o grămadă de lucruri pe care fie le aruncăm, fie încercăm să le vindem la o licitație în curte. Pe de altă parte, unele descoperiri tehnologice destul de uimitoare sunt utile.

image - Smart Home Gadget You Must Need
Gadget Smart Home de care trebuie să aveți nevoie

Multe dintre dispozitivele moderne de acasă, de exemplu, se ocupă de o parte din munca ta, de la reglarea temperaturii până la asigurarea ușii din față. Și, dacă sunt utilizate corect, aceste gadget -uri ar trebui să vă îmbunătățească viața mult mai simplu.

Căști de gaming pliabile fără fir

Fabricat din împletit de calitate superioară, este mai robust și mai rezistent decât cablurile convenționale și este flexibil și fără încurcături, permițându-i să suporte o gamă largă de cerințe de comunicare de zi cu zi și utilizare pe termen lung.

Fabricat din împletit de calitate superioară, este mai robust și mai rezistent decât cablurile convenționale și este elastic și fără încurcături, permițându-i să suporte o gamă largă de cerințe de conectare de zi cu zi și utilizare pe termen lung. Pentru a reda fișiere audio, conectați-vă căștile la orice dispozitiv compatibil Bluetooth sau adăugați un card TF.

Difuzor portabil Bluetooth

Difuzor portabil Bluetooth vă permite să păstrați legătura cu prietenii și familia, oferind un sunet clar și clar, care se atașează la orice dispozitiv compatibil Bluetooth.

Exteriorul difuzorului este realizat din plasă de material textil rezistent la uzură și apă. O bază din plastic lustruit oferă stabilitate, în timp ce cauciucul moale protejează touchpad-ul.


Citeste si:


Lumini LED pentru piscină

Luminează seara cu culori care vin într-o varietate de culori roșu, verde și albastru. Iluminați noaptea cu culori care acoperă o gamă curcubeu de nuanțe de roșu, verde și albastru (plus alb).

Folosind opțiunile de bliț, lumini stroboscopice, estompare și iluminare constantă, puteți crea atmosfera și vibrația dorită. Cu superbele noastre lumini LED pentru piscine, puteți aduce piscine, iazuri și cascade sumbre la acțiune noaptea.

Luminile noastre cu LED pentru piscină sunt rezistente la apă și includ un inel O din silicon pentru a preveni scurgerea în carcasa bateriei. Toate sunt alimentate de trei celule triple A.

Instrument pentru îngrijirea animalelor de companie

Un echipament de înaltă calitate pentru îngrijirea animalelor de companie vă pune la comandă să vă transportați câinele preferat din confortul propriei case. Cu soneria noastră dinamică de îngrijire, puteți deveni frizerul animalului dvs. de companie pentru orice, de la o curățare rapidă bilunară până la o tăiere completă, atât de necesară.

O lamă fixă din oțel inoxidabil și o lamă mobilă ceramică oferă tăieturi ascuțite și precise, iar un buton de reglare vă permite să modificați lungimea la cinci lungimi diferite pentru o îngrijire mai simplă.

Inel pentru selfie cu LED

Inelul LED Selfie este un must-have pentru orice agent de marketing al rețelelor sociale sau influență care aspiră să își îmbunătățească selfie-urile sau fotografiile comerciale. Strălucește puternic în fața camerei pentru performanțe excelente în fotografie și video, care sunt vitale în mediul media de astăzi.

Luminile LED strălucitoare de pe inel, precum și o platformă trepied din aluminiu și plastic ABS, oferă soliditate și durabilitate la un preț accesibil.

Pulverizator facial nano anti-îmbătrânire și hidratant

Flaconul de spray facial Nano Anti-Aging și Hidratant este o metodă excelentă de a vă împrospăta pielea și de a oferi un confort răcoritor în orice moment și în orice loc.

Pentru a curăța suprafețe, lucruri precum telefoane, chei, poșete sau zone mici, umpleți rezervorul de apă cu cel puțin 70 procente de alcool izopropilic. Poate fi folosit ca pulverizator dezinfectant.

Suport pentru periuță de dinți

Suport pentru periuță de dinți Un mod unic de a vă păstra periuțele de dinți ascunse, la îndemână și fără germeni pentru o curățare mai bună cu prefiltru UV. Sterilizarea UV a acestui suport distruge până la 99,9% din microbii care ar putea rămâne pe periuțele de dinți după utilizare.

Aceste dispozitive inteligente de acasă vor face orice casă mai contemporană. S-ar putea să trăiești o viață mai simplă cu aceste soluții de gestionare a casei. Pentru a afla mai multe despre articole noi precum acesta și pentru a cumpăra gadgeturi ca acesta, puteți vizita shatay.com


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.