Bulbii înfloriți și florile sălbatice oferă un spectacol spectaculos în fiecare primăvară și este unul dintre cele mai bune ale Mamei Natură.

Ea îi ascunde sub o acoperire de zăpadă până când zilele se mai lungesc și lumina se încălzește, semnalând că este timpul ca ei să-și facă marea intrare.

image - Beautiful Spring Flowers to Make Your Garden Pop
Flori frumoase de primăvară pentru a-ți face grădina să iasă

Ei se trezesc din paturi ca și cum ar fi un semnal pentru a alunga vremea gri și ne amintesc că primăvara a sosit.

Vă puteți bucura de acest spectacol frumos de la sfârșitul lunii februarie până la mijlocul lunii iunie, cultivând o selecție largă de flori de primăvară.

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate și autenticitate a florilor dumneavoastră proaspete, obțineți livrare online de flori în SUA de la magazinele de flori precum snapblooms.com. Iată câteva dintre cele mai bune performanțe de plantat primăvara.

Aconit de iarnă

Aconitul de iarnă este într-adevăr o floare de la sfârșitul iernii până la începutul primăverii, cu flori galbene vii în formă de cupă care sunt orientate în sus. Florile acestor plante împing frecvent prin zăpadă.

Ei primesc lumină completă când înfloresc, dar când copacii ies peste cap, primesc mai multă umbră.

Aconitul de iarnă necesită umiditate constantă pe tot parcursul anului, cu excepția primăverii târzii, când necesită puțin mai puțin. Crește bine în număr mare sub copaci.

Spânz

Această floare de primăvară, uneori cunoscută sub numele de trandafir de post, vine într-o varietate de culori și poate lumina cu adevărat zonele umbrite. Helleborurile înfloresc devreme în sezon, iar florile lor pot rezista până la două luni.

Helleborurile se dezvoltă în zonele în care sunt protejate de intemperii, cum ar fi temperaturile înghețate sau lumina directă a soarelui. Plăcile de elebore pot fi împărțite sau plantele individuale se pot auto-însămânța.

După ce florile s-au estompat, tăiați tulpinile pentru a încuraja o nouă creștere a frunzelor.


Citeste si:


Sange

Rădăcina de sânge de flori sălbatice fără tulpină înflorește la începutul primăverii. Florile durează doar câteva zile și preferă solurile umede, bine drenate, în umbră parțială până la totală. Petalele se deschid dimineața devreme și se închid seara târziu.

Bloodroot prosperă la umbra pădurii, a florilor sălbatice, a plantelor native sau a grădinilor de stânci, unde poate fi lăsată în pace să se naturalizeze. Dacă mănânci rădăcinile, vei avea o reacție caustică și mortală.

Inimă sângerândă

Pe tulpinile arcuite peste frunze asemănătoare ferigilor, inima sângerândă dă flori albe, roz sau purpurie în formă de inimă. Plantați-le printre plante cu frunze îndrăznețe care ar putea crește și ascunde frunzișul ofilit.

Se dezvoltă pe un sol bogat, bine drenat, care primește umiditate constantă. Cu o îngrijire adecvată, frunzișul și florile plantei vor rezista până în toamnă. Creșteți într-un recipient sau într-un cadru împădurit cu alte plante iubitoare de umbră.

Narcise

Narcisele sunt o floare stabilă și ușor de cultivat, care necesită puțină întreținere și este o alegere excelentă pentru noii grădinari. Aceste flori în formă de trompetă sunt de obicei galbene sau albe și le place soarele plin sau puțină umbră să prospere.

Plantați în vrac în grădină sau lăsați-le să se naturalizeze într-o grădină de pădure pentru cele mai mari efecte. Lăsați frunzele la locul lor până când devin galbene, ca în cazul majorității becurilor, pentru a colecta energie pentru a o rezerva în bulbi pentru restul sezonului.

Zambila de struguri

Florile bogate de violete ale zambilei de struguri înfloresc la începutul primăverii și pot dura până la trei săptămâni. Florile sale în formă de clopot seamănă cu ciorchinii mici de struguri stând în picioare.

Se dezvoltă în lumina puternică a soarelui sau în umbră blândă și sunt ușor de întreținut. Ei se vor coloniza și se vor răspândi în mod natural în întreaga regiune, dar nu în mod agresiv.

Frunzișul moare la sfârșitul primăverii după înflorire, apoi reapare la suprafață toamna și durează toată iarna până la înflorirea sezonului următor.

Ele pot genera diferențe frumoase de culoare atunci când sunt cultivate în grupuri de 50 sau mai multe în locații expuse. Pentru un impact viu, puneți sub copaci și arbuști, în paturi stâncoase.

panseluțe

Pansetele sunt o plantă populară de așternut pe vreme rece, care vine într-o gamă de nuanțe, de obicei cu semne contrastante în centru. Pansetele sunt plante perene veșnic verzi, cu o durată de viață scurtă, care sunt în mod normal plantate ca plante anuale.

Plantele vor avea de suferit din cauza vremii calde și, prin urmare, ar trebui să fie scoase din grădină în acel moment.

Ghiocei

Ghioceii iubesc climatele mai blânde și umbra ușoară și luptă împotriva frigului forțându-și florile albe prin zăpadă. Datorită staturii reduse, sunt ideale pentru albii de pădure sau stânci și margini.

Plantați ghiocei în grupuri de cel puțin 25 de bulbi, așezându-i la aproximativ 3 inci unul de celălalt într-un sol umed, bogat în humus, într-un loc care este protejat de lumina directă a soarelui pentru cel mai bun efect de masare.

Lăcrămioare

Primăvara, lacramioarele înfloresc cu petale mici în formă de clopot și o aromă dulce. Frunzele în formă de lance oferă o acoperire minunată a pământului în timpul verii.

Această plantă iubitoare de umbră nu este pretențioasă în privința solului, dar se răspândește rapid, așa că ține-o departe de grădinile perene și de granițe.

Este posibil ca acestea să nu înflorească la fel de viguros dacă sunt supraîncărcate, așa că se împart după înflorire și se transplantează într-un loc unde se pot răspândi.

Irisi

Irisii cu barbă apar într-o varietate de nuanțe, înălțimi și sezoane de înflorire. Irisii înfloresc încă de la mijlocul lunii martie, cu tipuri mai înalte înflorind de la mijlocul mai până în iunie; câteva chiar reînfloresc vara și toamna.

Crește irisi între iulie și septembrie, când sunt latenți, pentru cele mai bune rezultate.

Împărțiți fiecare plantă trăgând întregul pâlc cu un instrument de grădinărit, despărțind lăstarii noi din miezul mai vechi și replantând dacă paturile de iris sunt supraîncărcate.

Nu ma uita

Nu-mă-uita este un arbust cu smocuri, păros, cu flori de primăvară. Sunt ușor de cultivat la soare larg până la umbră parțială în soluri bogate organic, continuu umede și bine drenate.

Această plantă este de obicei plantată ca o bienală, în ciuda faptului că este oficial o perenă de scurtă durată. Paturile, marginile, paturile de stânci, grădinile sălbatice, pădurile sau în jurul iazurilor sunt toate locuri bune pentru a folosi cei care nu mă uită .

Plantați-le într-o zonă în care pot crește în mod natural, deoarece se răspândesc rapid.

Aceste flori populare de primăvară au un aspect atât de minunat. Nu-i așa? Vă putem asigura că aceste plante similare de primăvară îți vor însenina grădina și vei aprecia prezența lor.

Aceste flori frumoase de primăvară vor oferi curții tale o pată de culoare. Așadar, fără ezitare, comandă astfel de plante minunate de primăvară de la un magazin online de renume precum Snapblooms și dă culoare peisajului tău.

Plantele în ghivece sunt la doar un clic distanță. Așa că, înainte să vină primăvara, adu-i acasă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.