Companiile imobiliare sunt cunoscute că percep un comision considerabil de la clienții lor.

image - Must-Know Facts About Low-Commission Real-Estate Companies
Fapte pe care trebuie să le cunoașteți despre companiile imobiliare cu comisioane reduse

Aceasta scade de obicei între 5% și 7%. Cu toate acestea, odată cu schimbarea mediului de afaceri, apar noi modele și opțiuni din care să aleagă clienții.

Companiile imobiliare cu comisioane reduse sunt o astfel de opțiune. Acest articol explorează realitatea companiilor imobiliare cu comisioane reduse și dacă ar trebui să angajezi una.

Ce este o companie/agent imobiliar cu comisioane reduse?

Când o casă este vândută, se plătesc două seturi de comisioane: cele ale agentului vânzătorului și ale agentului cumpărătorului. Majoritatea vânzătorilor plătesc 6% din astfel de comisioane (3% agentului de listare și celelalte 3% agentului cumpărătorului). Dar această taxă nu este stabilită în piatră. Ambele comisioane sunt negociabile.

O companie imobiliară cu comisioane reduse este similară cu un agent imobiliar obișnuit. Singura diferență este că percep un comision mai mic, care vă poate economisi aproape 50% din rata tipică de 6%. Chiar și această economie de 3% poate însemna mii de dolari în buzunar.

Un lucru de remarcat aici este că astfel de agenți imobiliari nu vor schimba taxa de agent al cumpărătorului, ci doar taxa de agent de listare.

Cineva poate fi reticent în a angaja un agent imobiliar cu comisioane reduse, sub concepția greșită că nu sunt la fel de calificați. Adevărul este că sunt licențiați ca agenții tăi tradiționali, dar percep doar un comision mai ieftin.

Acestea ar putea oferi întregul spectru de servicii sau doar servicii limitate. Acest lucru variază de la companie la companie.

De ce ar oferi un agent imobiliar un comision mai mic?

Există mai multe motive pentru care agenții și brokerii pot percepe un comision mai ieftin. Cea mai comună se reduce la cheltuielile de afaceri (costuri de marketing și publicitate) care însoțesc găsirea de noi clienți.

Dacă un agent imobiliar reduce comisionul, atunci crește probabilitatea lor de a dobândi mai mulți clienți la o pierdere mai mică față de rivalii lor. Pierderea din comisionul brokerilor de Discount Real Estate poate fi apoi compensată cu un număr mai mare de clienți.

Un alt motiv comun pentru perceperea unui comision mai mic se referă la starea existentă a industriei imobiliare. Potrivit Asociației Naționale a Agenților Imobiliari, în 2017, aproximativ 51% dintre cumpărătorii de case și-au găsit casa online.

Deoarece cumpărătorii fac o mare parte din munca în timpul procesului de căutare a casei, agenții pot reduce comisionul pentru munca economisită din partea lor și pot colabora cu mai mulți cumpărători.

Un alt motiv se referă la „costurile grele” ale vânzării unei case. Majoritatea vânzătorilor nu înțeleg că agenții imobiliari nu suportă mai multe costuri grele în timp ce vând o casă.

O taxă de birou sau un comision împărțit la brokerajul lor și o taxă anuală pentru asociația locală a agenților imobiliari este ceea ce plătesc în general în ceea ce privește costurile de operare.

Dar singurele costuri legate în mod specific de vânzarea unei locuințe sunt energia și timpul lor. Odată cu apariția internetului, fluturași și cărți poștale au devenit inutile.

Pentru a încheia, agenții imobiliari nu costă aproape nimic să-ți vândă casa. Ei vă pot percepe doar 1.000 de dolari și totusi să facă profit.


Citeste si:


Lucruri de știut despre un agent imobiliar cu comisioane reduse

Dacă te gândești să apelezi la serviciile unui agent imobiliar cu costuri reduse, există câteva lucruri de care ar trebui să fii conștient.

Servicii pe care le veți obține: Nu toți agenții imobiliari cu comisioane reduse oferă o gamă completă de servicii de vânzare de locuințe. Prin urmare, înainte de a angaja unul, ar trebui să vă clarificați datele despre gama de servicii incluse în ofertă.

De exemplu, casa ta va fi prezentată în MLS din zona ta? Se va angaja compania în expoziții de case? Astfel de servicii sunt cruciale pentru a asigura o vânzare fără probleme a casei.

Situații de agenție dublă: Unele companii/agenți imobiliari cu comisioane reduse se concentrează în principal pe vânzarea casei dvs. ca agent dual. Aceasta înseamnă că reprezintă atât vânzătorul, cât și cumpărătorul.

Acest lucru prezintă riscul de părtinire, deoarece agentul poate să nu funcționeze în mod neintenționat în interesul dvs. Modul ideal de a aborda această situație este să discutați cu compania/agentul cu mult timp înainte despre scenariile cu două agenții. De asemenea, întreabă-i despre cum plănuiesc să atragă agenții cumpărătorilor pentru a-ți arăta casa. Riscul de a vinde mai puțin casa: companiile/agenții imobiliari cu comisioane reduse nu fac de obicei mare lucru atunci când vă comercializează casa.

S-ar putea doar să se listeze pe MLS și să se termine cu asta. Adresați-vă agentului pentru a enumera strategiile de marketing și promovare pentru a vă oferi oferte bune. Mai important, obțineți acest lucru în scris, astfel încât aceștia să poată fi trași la răspundere.

Cum să verificați dacă un agent cu comisioane reduse este credibil?

Iată câteva indicații de luat în considerare pentru a-și valida reputația:

  • Ei oferă toate detaliile despre serviciul exact pe care îl veți beneficia
  • Site-ul lor este informativ și ușor de utilizat
  • Au o prezență online stabilă
  • Au recenzii pozitive
  • Sunt membri ai Better Business Bureau
  • Durata pentru care au fost activi în afacere
  • Cum arată istoricul lor precedent de vânzări și înregistrările actuale?

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.