Dacă ești stăpânul bucătăriei tale, există câteva fapte interesante pe care ar trebui să le știi despre aparatul tău de bucătărie.

Unele dintre aceste informații sunt distractiv de știut, în timp ce altele (cum ar fi informații despre aparat pentru a-i cunoaște durata de viață ) sunt cu siguranță obligatorii pentru a menține corect și a prelungi durata de viață a aparatelor dvs.

image - Facts to Know About Some of Your Kitchen Appliances
Fapte de știut despre unele dintre aparatele dvs. de bucătărie

Iată 17 fapte despre aparatele de bucătărie pe care nu le știe toată lumea

 1. Cafetierele pot găti și alte alimente! Dacă ești blocat în căminul universitar și ai unelte de gătit limitate, o cafetieră poate găti orez, fierbe ouă și chiar alimente la grătar.
 2. Primele cuptoare cu microunde erau la fel de mari ca un frigider standard și erau foarte grele, ceea ce necesita 2 până la 3 persoane pentru a fi transportate.
 3. Dispozitivele dvs. Wi-Fi și de bucătărie, cum ar fi cuptorul cu microunde, ar putea partaja frecvențele, motiv pentru care nu este recomandat să plasați routerul wi-fi în apropierea acestor dispozitive.
 4. Ai un fierbător tradițional întins prin preajmă? La fel ca aparatul de cafea la îndemână, puteți folosi un fierbător pentru a fierbe alimente, a găti paste și multe altele.
 5. Mașinile de înghețată pot fi folosite pentru alte băuturi distractive, cum ar fi prepararea de margaritas, slushies sau chiar ciocolată caldă.
 6. Producătorii de pâine pot face și gem de casă. Da, puteți face crusta de pizza, chifle pentru burger și alte produse de patiserie cu aparatul de pâine, în afară de pâinea tipică, dar nu se știe că dulcețurile pot fi făcute și într-un aparat de pâine! Dacă al tău are o „setare de gem”, acea mașină de pâine îți poate oferi cea mai delicioasă, ușor de făcut gem pe care ai gustat-o vreodată.
 7. Nu poate maestru să gătească pește la abur? Folosește-ți mașina de spălat vase! Desigur, trebuie să îndepărtați detergentul și să opriți funcția de săpun, dar odată ce adăugați sucul de lămâie, sare, piper și alte ierburi și condimente, foliați peștele și lăsați mașina de spălat vase să funcționeze complet o dată. Nu te opri cu peștele. Dacă aveți un borcan de zidar, puteți aburi orice legume sau carne care se potrivește borcanului, apoi o puteți găti în mașina de spălat vase.
 8. Dacă doriți să mărunțiți carnea și nu aveți incredibilele gheare pentru mărunțire Wolverine, scoateți mixerul și atașamentul său cu paletă. Ai fi surprins că textura pe care o cauți poate fi obținută doar cu una sau două runde ale acestei setări.
 9. Trebuie să îndepărtezi ceva împuțit din casa ta, dar nu un fan al uleiurilor și al altor parfumuri gata preparate? Puteți folosi aragazul lent pentru a găti lămâi, lime, ghimbir și alte ierburi și condimente pentru a vă pregăti propriul pot-pourri de casă, super proaspăt.
 10. Dacă aveți un aparat de făcut popcorn (pe care îl folosiți rar), adăugați o altă sarcină acestui aparat de bucătărie: prăjiți zațul de cafea cu el!
 11. Aveți o oală cu fondue care vede lumina zilei doar în timpul petrecerilor de naștere? Maximizați-i potențialul oferindu-i o funcție dublă ca oală pentru prăjire. Îl folosesc uneori pe al meu ca oală pentru paste.
 12. Alternați aparatul pentru vafele cu aparatul pentru sandvișuri și viceversa. Vrei să încerci o rețetă, dar nu ai exact dispozitivul „maker” pe blat? Puteți alterna aceste sandvișoare și le puteți realiza fără bătăi de cap. De asemenea, puteți presa hash browns, quesadilla, o gamă largă de sandvișuri și chiar brownies.
 13. Cuptoarele cu microunde funcționează cel mai bine cu suc. Dacă încercați să beți mai multe sucuri sănătoase, asigurați-vă că vă puneți mai întâi portocalele, limea, lămâia și alte citrice în cuptorul cu microunde, înainte de a le stoarce. Acest pas suplimentar vă asigură că obțineți cea mai mare cantitate de suc posibilă.
 14. Friteuzele cu aer nu sunt doar pentru gătirea ingredientelor crude. De fapt, acest aparat de bucătărie aduce atât de multă mâncare veche (pâine, carne rămasă, legume și așa mai departe) la viață, încât ai crede că masa a fost proaspătă recent.
 15. Grillele de interior nu sunt doar pentru fripturile și burgerii dvs. Îl folosesc pe al nostru pentru a crea unele dintre cele mai delicioase panini și, pentru că grătarele au mai mult spațiu decât aparatele de quesadilla/panini, aveți mai mult control asupra cantității de umplutură pe care doriți să o includeți cu paninii.
 16. Dacă nu aveți mult spațiu în bucătărie, alegeți aparate și unelte de bucătărie multifuncționale. De exemplu, un cuptor olandez poate face tocană, friptură, supă și poate fi chiar plasat în cuptor pentru coacere.
 17. Plitele de gătit sunt perfecte pentru cei care tocmai au început să investească în aparatul lor de bucătărie. Puteți găti orez în el, puteți face tocană, puteți găti orice fel de feluri de mâncare cu supă și multe altele. În plus, este prietenos pentru bucătarii începători, deoarece, practic, îl puteți lăsa să gătească singur. Dacă aveți un buget redus, un aragaz de orez poate face și el trucul, dar dezavantajul este că nu vă puteți lăsa mâncarea nesupravegheată.

Plitele pe gaz durează aproximativ 15 ani, majoritatea frigiderelor pot dura 13 ani, cuptoarele cu microunde aproximativ 9 ani, mixerele de mână durează câțiva ani (dar mixerele Kitchenaid de mare capacitate pot dura peste 20 de ani).

Multe aparate de bucătărie mai mici durează doar câțiva ani, motiv pentru care aceste fapte nu atât de comune sunt grozave pentru a maximiza utilizarea lor și fiecare cent din investiția ta.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.