Dacă doriți să vă actualizați spațiul de gătit, cea mai bună abordare este să instalați cele mai la modă și mai frumoase corpuri de iluminat. De asemenea, este recomandat să optați pentru lumină naturală cât de mult puteți.

Puteți folosi un luminator, de exemplu, și îl puteți completa cu mai multe corpuri de iluminat de dimensiuni adecvate. Designul bucătăriei dvs. existent poate funcționa ca un fel de plan de plasare atunci când faceți aceste alegeri. Sa incepem:

image - Making Your Kitchen Livelier 7 Lighting Trends to Follow In 2022
Faceți-vă bucătăria mai plină de viață 7 tendințe de iluminat de urmat în 2022

1. Iluminare adecvată dimensiunii

Acesta este cel mai mare principiu al iluminatului bucătăriei pe care ar trebui să-l urmați întotdeauna. Spațiul din bucătărie este de obicei limitat și este de obicei mai mic decât restul camerelor din casă. Acest lucru necesită întotdeauna corpuri de iluminat adecvate dimensiunii .

Dacă aveți o bucătărie în plan deschis sau ceva de o zonă largă în care v-ați amenajat spațiul de gătit, vă oferă o mulțime de oportunități de a vă juca cu corpurile de iluminat și chiar de a instala candelabre mari atârnând de tavan.

Cu toate acestea, dacă aveți spațiu limitat, este întotdeauna recomandat să alegeți corpuri de iluminat eficiente din punct de vedere energetic și de dimensiuni mici, în special în colțurile bucătăriei dvs. Puteți alege oricând iluminatul central care va fi completat de corpuri de iluminat mai mici în tot spațiul dvs. de gătit.

2. Potrivirea corpurilor de iluminat cu culoarea potrivită

Când încercați să vă iluminați interioarele, nu este vorba doar de corpurile în care ați investit. Nu este vorba doar de culoarea luminii, indiferent dacă este galbenă sau albă. O componentă esențială a designului interior general este culoarea pe care o alegeți să o asocieze cu cantitatea de iluminare pe care ați ales-o.

Amintiți-vă, în ciuda instalării a o sută de corpuri de iluminat în bucătărie, ar putea părea în continuare sumbru și deprimant dacă schema dvs. de culori se întâmplă să fie prea întunecată.

Culorile precum alb, gri deschis, galben, verde deschis, albastru pal, roz și nuanțe pastelate similare vor reflecta întotdeauna lumina cel mai mult. Pe de altă parte, nuanțe precum gri, maro, negru cărbune, mahon, albastru intens, roșu, maro, rugină, măsline închis vor absorbi întotdeauna mai multă lumină.

Cu cât nuanța este mai închisă, cu atât veți avea nevoie de mai multe corpuri de iluminat pentru a vă face bucătăria mai plină de viață. Prin urmare, este întotdeauna mai bine să alegi culori luminoase în bucătărie pentru a profita la maximum de sursele de lumină pe care le-ai instalat în acest spațiu.


Citeste si:


3. Combinați albul cu Sparkle

Acest lucru nu înseamnă literalmente că vei combina culoarea albă cu pixurile cu sclipici ale copiilor tăi. Trucul aici este să adăugați cât mai multe suprafețe de culoare albă. Puteți alege dulapuri albe curate frumoase și blaturi de marmură albă împreună cu scaune de bar albe pentru a oferi bucătăriei dvs. un aspect mai spațios.

Această culoare va reflecta, de asemenea, multă lumină în jur, reducând astfel la minimum investiția în corpuri de iluminat. De asemenea, vă va face spațiul să pară mai mare și mai aerisit decât este deja.

Și cea mai bună parte este că veți adăuga o mulțime de finisaje metalice pentru a completa această culoare albă. Spuneți da marginilor aurii și finisajelor cromate, deoarece aceasta este una dintre cele mai populare și distractive tendințe de iluminat pentru bucătărie în acest moment.

Încorporarea accentelor metalice în decorul bucătăriei dvs. este o modalitate excelentă de a adăuga multă glamour și strălucire spațiului dvs. de gătit fără să vă spargeți banii.

4. Investește în suficiente finisaje Rose Gold

Culoarea auriu roz nu este doar pentru iubitorii de iPhone. Este o nuanță care se potrivește cu orice tip de schemă de decor pentru bucătărie. Dacă sunteți în căutarea ceva neutru și cald în același timp, această culoare ar trebui să fie elementul de bază pentru decorul bucătăriei.

Nu va absorbi nicio lumină și va arăta minunat cu corpurile de iluminat ambiental din interiorul bucătăriei dvs. Cea mai bună parte este că acest material se potrivește cu orice culoare de lumină, indiferent dacă este albă sau galbenă. Chiar dacă ați instalat o combinație a acestor lumini, aurul roz câștigă întotdeauna.

5. Nuante pentru acele ferestre frumoase

Bucătăria ta poate fi locul tău de joacă dacă vrei. Dacă doriți să vă jucați puțin cu lumina, obțineți cele mai frumoase și ultra-moderne nuanțe cu care să vă decorați ferestrele. Nuanțele albe și neutre vor câștiga în continuare bătălia, deoarece lasă destul de ușor să pătrundă o cantitate mare de lumină.

Alege ceva cu accente maro închis sau negru pentru un aspect mai contrastant. Puteți investi oricând într-un set de jaluzele elegante și frumoase și perdele transparente pentru un aspect minimal și aerisit. Acest lucru este foarte potrivit pentru zilele răcoroase și cu vânt când doriți să pătrundă mai mult decât lumina în bucătărie.

6. Adăugarea unei lumini suspendate peste chiuvetă

Unde este acel loc din bucătărie în care ți-ai dori ceva care să arunce puțin mai multă lumină asupra ustensilelor tale? Este chiuveta ta. Nu ai simțit vreodată că dacă ai avea o lumină mică atârnând chiar deasupra capului tău, care te-ar ajuta să-ți cureți mai bine vasele? Aceasta este acea lumină.

Acesta ar putea fi un corp de iluminat distractiv care atârnă chiar deasupra chiuvetei dvs. cu un fir retractabil. Acestea au fost de obicei concepute pentru birouri și foarte recomandate pentru lucrările de birou care necesitau multă concentrare și detalii. Același corp de iluminat poate fi instalat chiar deasupra chiuvetelor dvs. pentru a le face distractive și funcționale în același timp.

7. Iluminează Globurile la cel mai bun aspect decorativ

Acestea sunt unele dintre cele mai neobișnuite piese pe care le veți găsi vreodată pe piață. Dacă doriți să faceți o declarație de stil, un glob de iluminat de dimensiunea capului dvs. ar trebui să fie pe lista de cumpărături chiar acum.

Acestea vor fi ideale pentru bucătăria dvs. dacă aveți un spațiu mare pe care doriți să-l înfrumusețați cu unele dintre cele mai superbe și minuțioase corpuri de iluminat. Cea mai bună parte este că acestea atârnă la o înălțime relativ accesibilă, dar nu vă depășesc designul general al bucătăriei. De ce să nu investești imediat în aceste pandantive din sticlă?

Gânduri finale

Bucătăria ta nu este doar un loc în care gătești mâncare, ci un loc în casa ta unde te poți distra mult. Indiferent dacă mănânci și împarți o gură sau două cu familia sau îți redecorezi spațiul de gătit, totul poate fi mult mai plăcut în acest loc. Deci, să începem să-l redecorăm astăzi!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.