Daca vreti sa stiti cum sa evitati inselatoriile atunci cand căutați o companie ca să vă înlocuiască acoperișul, atunci ați ajuns unde trebuie!

Acest ghid prezintă cele mai comune înșelătorii de care am auzit de-a lungul timpului.

tepe inlocuire acoperis-utopian construct
tepe inlocuire acoperis-utopian construct

Înlocuirea unui acoperiș este cu ușurință una dintre cele mai importante și critice îmbunătățiri pentru orice casă.

Dacă un acoperiș de calitate este instalat de o companie de renume și întreținut anual, este o practică obișnuită ca acoperișurile să reziste câteva decenii (în funcție de materialul utilizat și în absența oricăror dezastre naturale majore)

O problemă relativ mică, cum ar fi o scurgere mică, poate provoca daune majore dacă nu este prinsă și remediată imediat. Acesta este motivul pentru care inspecțiile acoperișului sunt atât de importante.

Este posibil ca proprietarii de case să nu observe întotdeauna o scurgere sau alte daune, mai ales dacă rezultatele sunt ascunse într-o mansardă sau în interiorul pereților.

Cel mai frecvent, scurgerile apar acolo unde acoperișul își schimbă cota, cum ar fi în văi.

Orice zonă în care sunt conectate diferite materiale, cum ar fi lângă un luminator, este o locație excelentă pentru o scurgere.

Ce pot face proprietarii de case

Este esențial să faceți o inspecție a acoperișului în fiecare an, dar proprietarii de case pot face ei înșiși o întreținere utilă, cum ar fi păstrarea copacilor din apropiere tăiați și curățarea resturilor majore de pe acoperișuri.

Urmărirea sistemului de jgheab este, de asemenea, esențială, potrivit fondatorului Angie’s List, Angie Hicks. „Jgheaburile sunt probabil în fruntea listei mele de întreținere în jurul casei, deoarece, dacă nu aveți grijă de jgheaburile dvs. în mod corespunzător, poate duce de fapt la deteriorarea acoperișului, precum și la apă în subsol, așa că asigurați-vă că vă ocupați de le, curățându-le, pentru că poate preveni foarte mult probleme mari și costisitoare”, a spus ea.

De asemenea, puteti să contactati o firma specializată în constructii, cum suntem noi ?,deoarece avem atat ingineri constructori proiectanti si arhitecti (AICI), care pot să vă spună din punct de vedere al rezistenței acoperișului tot ce trebuie să știți……….. dar avem și profesioniști în lucrări de amenajari exterioare de case ce pot să vă ofere mai multe informații.

Pentru mai multe informatii despre constructii, va invitam sa vedeti blogul nostru dar si blogul Biroului de Arhitectura Utopian. Dacă vrei proiecte de blocuri sau alte constructii, biroul acesta este recomandarea noastra.

Colectați oferte pentru înlocuirea acoperișului

Cel mai bine ca să vă dați seama de prețul unei construcții este ca să cereți mai multe oferte de preț de la mai multi profesioniști.

Ori de câte ori este nevoie de reparații sau de înlocuire a acoperișului, ar trebui să fie angajat un profesionist, dar proprietarii de case trebuie să facă diligența necesară și să cerceteze companiile sau antreprenorii.

Hicks spune: „Vrei o estimare de la mere-la-mere, așa că asigură-te că știi exact tipul de material din care este făcut acoperișul tău.

Daca te intereseaza lucrarile de amenajari interioare si exterioare pentru casa ta, atunci te invitam sa arunci o privire si asupra ultimelor noastre lucrari, postate pe Insta!

Pentru a evita să fii victima unei escrocherii, fii atent la semnale roșii. Unul dintre cei mai mari este orice vânzător de reparații de acoperiș din ușă în ușă, mai ales dacă el sau ea apare imediat după o furtună. Companiile dubioase sunt renumite pentru că fac muncă neregulată și nu rămân pentru preocupări ulterioare. Operatorii de escrocherie fac bani prin:

Îți iau avansul și apoi dispar

Mergeți din ușă în ușă oferind servicii ieftine, dar fără muncă de calitate și/sau dispărând la jumătatea locului de muncă
Vânzarea greu și intimidarea proprietarilor de case pentru a semna un contract pe loc
Furnizarea de oferte care ascund o mulțime de probleme și costuri neprevăzute
Obțineți întotdeauna mărturii și verificați recenziile, inclusiv cele de pe site-uri terțe, înainte de a alege un antreprenor sau o companie de acoperiș.

Echipa Utopian CONSTRUCT este un antreprenor de termen lung, de încredere pentru acoperișuri din Bucuresti.

Sunați-ne la 0755873053 pentru toate nevoile dvs. de reparare sau înlocuire a acoperișului.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.