Este o mare problemă să predați cheile și întreaga responsabilitate pentru mașina dvs. unui străin, indiferent dacă o exportați în străinătate sau interstatal. Ar trebui să fii cât mai meticulos posibil atunci când expediezi o mașină cu orice serviciu de transport auto.

image - Avoid These Common Mistakes When Preparing Your Car for Shipping
Evitați aceste greșeli frecvente atunci când vă pregătiți mașina pentru expediere

Pentru a evita greșeli costisitoare, trebuie să fii atent în pregătiri. Când vine vorba de pregătirea mașinii pentru expediere, puteți verifica această companie de transport auto pentru mai multe informații. Acest ghid detaliat pentru transportul auto vă va arăta cum să evitați cele mai costisitoare gafe.

Selectarea companiei de mutare greșită

În același mod în care ați investiga un peisagist sau un animal de companie, ar trebui să faceți același lucru cu o companie de transport de vehicule. Cel mai bun mod de a vă restrânge opțiunile este să utilizați site-uri de recenzii precum Google. Este sigur să folosiți o firmă care are peste 100 de recenzii pentru transportul auto. Acolo, puteți fi sigur că compania are o lungă istorie de succes.

Neavând documentele necesare

Aceasta este o pierdere totală de timp atât pentru tine, cât și pentru șoferul tău. Detaliile personale și informațiile despre vehicul reprezintă cea mai mare parte a documentației pe care vi se va cere să o completați.

În cea mai mare parte, veți avea nevoie de o imprimare a pașaportului sau a permisului de conducere, de o verificare prin e-mail a rezervării, de o copie a documentelor de înmatriculare ale mașinii și de dovada dreptului de proprietate. Asigurați-vă că aveți un act de identitate cu fotografie la îndemână când sosește șoferul să vă ia.

Dacă altcineva îți ridică automobilul în locul tău, trebuie să aibă la îndemână propriul său act de identitate legal (și nu expirat încă). Chiar dacă fiecare firmă are modul său de a face afaceri, contractul dumneavoastră poate fi reziliat imediat dacă documentele necesare nu sunt furnizate sau vi se poate acorda mai mult timp pentru a le furniza cheltuieli suplimentare.


Citeste si:


Probleme de asigurare

Dacă vă gândiți la o mutare, asigurarea de mutare este cel mai important element. Una dintre cele mai tipice gafe de transport auto pe care ar trebui să le evitați este să nu vă asigurați vehiculul în timp ce acesta este transportat. Nu contează cât de scump este vehiculul tău; nu știi niciodată când se poate întâmpla ceva rău în timp ce conduci.

O poliță de asigurare de transport vă acoperă vehiculul numai în timp ce acesta este transportat; se termină când transportatorul ți-l predă.

Lăsarea obiectelor personale în mașină

Furtul sau deteriorarea bunurilor dumneavoastră este o posibilitate reală dacă acestea sunt lăsate în mașină, inclusiv bijuterii, electronice și îmbrăcăminte. Dacă șoferii circulă pe o distanță lungă, s-ar putea să fie nevoiți să se oprească frecvent, iar dacă o fac, cineva vă poate observa lucrurile în mașină și le poate lua. Chiar dacă nu s-a întâmplat foarte des, au existat câteva cazuri.

Articolele dumneavoastră nu vor fi asigurate dacă le lăsați în mașină în timpul transportului și sunt deteriorate sau furate în timpul transportului. Din acest motiv, multe companii nu permit clienților să expedieze articole suplimentare în vehiculele lor.

Mutarea unui vehicul murdar

Inspectorul de transport maritim va vedea orice daune existente (sau potențiale) la vehiculul dumneavoastră dacă acesta este curat. În urma verificării documentelor autovehiculului dvs., prima etapă a procesului este inspectarea vehiculului pentru defecte, iar murdăria poate ascunde zgârieturi și zgârieturi mai grave.

Curățarea automobilului încurajează complet personalul de inspecție să efectueze o examinare mai detaliată, care asigură că daunele probabile vor fi incluse în documente.

Neînregistrarea daunelor pe Bill 0f Lading

În procesul de expediere automată, aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac oamenii. În plus, este o neglijare costisitoare. Trebuie să furnizați mai multe informații în afară de semnătură, deoarece companiile de transport maritim vor completa majoritatea spațiilor libere pentru dvs. Vor fi solicitate informațiile dumneavoastră personale, precum și informațiile despre vehiculul dumneavoastră.

Cu toate acestea, în unele cazuri, vi se pot solicita informații suplimentare. Majoritatea expeditorilor scriu pur și simplu marca, modelul, anul, greutatea și valoarea vehiculului lor. Orice daune care apare în timp ce vehiculul este în tranzit va fi responsabilitatea dumneavoastră dacă nu o înregistrați pe Conosamentul atunci când șoferul îl predă inițial.

Procesul de transport al unei mașini poate fi simplu sau poate fi consumator de timp și dificil. Totul depinde de cât de pregătit sunteți pentru ridicare și livrare și de a face unele dintre greșelile menționate mai sus.

Pentru a vă asigura că mașina dvs. ajunge la destinație în condiții de siguranță, utilizați aceste sfaturi pe parcursul întregului proces de pregătire al expedierii mașinii.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.