Imobiliarul este o afacere care este în plină expansiune în acest moment.

Cu dobânzi scăzute și prețuri bune și închirieri, imobiliare este un loc care necesită investiții pentru creșterea personală.

Ca întotdeauna, imobilele rămân un activ atrăgător pentru investitori și o oportunitate de a câștiga un venit fix lunar.

image - Is it a Good Time to Make a Real Estate Investment in the Us Market?
Este un moment bun pentru a face o investiție imobiliară pe piața din SUA?

Tendințele pieței

Piața imobiliară din SUA a devenit o piață imobiliară a vânzătorilor fierbinți. Cu o creștere a cererii și o ofertă limitată,piața imobiliară din SUA ar putea ajunge să fie martoră la războaie de licitații.

Multe părți ale SUA se confruntă cu o creștere a prețurilor imobiliare din cauza unei creșteri uriașe a cererii, care rezultă din creșterea ratei inflației.

Dacă sunteți cineva care intenționează să investească în imobiliare, țineți cont de ocuparea închirierii. Alegeți întotdeauna o proprietate care vă poate acoperi rambursarea ipotecii și cumpărați proprietăți în zona în care chiriașii nu își plătesc deseori chiria.

Topul orașelor din SUA în care să investești

Există anumite orașe în care merită să investești:

Ocean City, Maryland

Ocean City, Maryland, este asociat cu proiecte de construcție și dezvoltare imobiliară de mulți ani. Acest oraș este cunoscut pentru plajele și stațiunile sale vibrante, ceea ce îl face un loc turistic.

Calitatea și numărul de cumpărători la care Ocean City este martor în acest moment sunt extraordinare. Găsiți o agenție care să vă ajute să găsiți proprietățile potrivite în imobiliare Ocean City, NJ . O agenție bună este de cea mai mare importanță pentru o investiție imobiliară solidă și sigură.

Există multe motive, cum ar fi veniturile din chirii, locurile turistice, creșterea locurilor de muncă, creșterea populației și valoarea de revânzare care atrag cumpărătorii să investească în orașul oceanic. Prețurile imobiliarelor cresc și bat recorduri în ciuda COVID-19 în Ocean City.


Citeste si:


Dallas, taxe

Dallas este o altă piață imobiliară bună din SUA din cauza ratelor ridicate de închiriere, a disponibilității ridicate a stocurilor imobiliare și a pieței accesibile în care să investiți.

Dallas este cunoscut pentru economia diversificată, creșterea populației și a ocupării forței de muncă, disponibilitatea proprietăților care sunt cu 5-15% sub valoarea de piață, cu aprecierea estimată. Acesta este motivul pentru care Dallas a văzut o creștere a cererii pentru imobiliare anul trecut și această tendință va continua și în următorii ani.

Houston, Texas

Houston este orașul natal al industriei de petrol și gaze din SUA, ceea ce înseamnă că este un loc plin de oportunități de angajare și creștere. Acesta este un motiv major pentru care există o expansiune a populației în acest oraș.

Motivele pentru care Houston este unul dintre cele mai bune orașe pentru a investi în imobiliare sunt proprietăți imobiliare la prețuri accesibile, care sunt disponibile cu 5-20% sub valoarea actuală de piață, chiria medie pe lună, rate mai mari de angajare și comerțul internațional masiv dau un impuls orașului în plină expansiune. .

Las Vegas, Nevada

Las Vegas este cunoscut pentru milioane de motive și unul dintre motive este piața imobiliară. Las Vegas vine cu un mediu prietenos pentru afaceri, care ajută la susținerea economiei orașului.

Acest oraș este unul dintre cele mai populate orașe din Nevada, cu o creștere a populației cu 2,98% din 2019. Vegas este unul dintre principalele centre culturale, financiare și comerciale din Nevada, ceea ce îl face o piață pentru investiții.

Concluzie

SUA este una dintre piețele în plină expansiune pentru imobiliare și, dacă intenționați să investiți, țineți cont de tendințele pieței, rata de apreciere, prețurile chiriilor, creșterea locurilor de muncă, dependențele economiei și calitatea vieții.

Există multe variabile pe care nu le puteți prezice în avans, cum ar fi COVID-19, care pot afecta întreaga economie, dar cel puțin vă pot menține investițiile corecte, astfel încât să aveți un domeniu de creștere financiară.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.