Mutarea acasă poate fi întotdeauna puțin complicată, dar a avea o mică listă de verificare poate ajuta la ușurarea procesului.

Să te gândești la ceea ce este mai bine pentru micuții tăi nu trebuie să fie complicat și, cu câteva oportunități de locuințe uimitoare, poți găsi ceva care va mulțumi pe toată lumea, inclusiv finanțele tale.

image - Essentials for Moving Home When You’ve Got Kids
Elemente esențiale pentru a vă muta acasă când aveți copii

O mulțime de spațiu

Unul dintre cele mai importante puncte de luat în considerare atunci când vă relocați familia este să aveți suficient spațiu. Poate că cauți ceva cu un birou de acasă care să te țină departe de acele ore de productivitate sau vrei o sală de mese mare pentru a găzdui petreceri și întâlniri de familie.

A nu face compromisuri în ceea ce privește spațiul pentru toată lumea este cheia pentru o casă fericită și, cu proprietatea comună, ai putea face exact asta. Proprietatea partajată vă permite să cumpărați o acțiune într-o proprietate și să închiriați restul, permițându-vă să puneți un depozit mai mic și să puneți mâna pe un credit ipotecar mult mai ușor de gestionat.

Spatiu verde

Un alt lucru cheie de reținut atunci când cumpărați o casă pentru familia dvs. este să vă asigurați că aveți suficient spațiu în aer liber pentru a vă bucura de acele plimbări lungi și picnicuri în zilele însorite.

Casele cu proprietate comună din Bedfordshire sunt perfecte pentru spațiul verde și priveliștile minunate. Pe lângă faptul că vă economisește bani la acele plăți inițiale inițiale, proprietatea comună vă poate asigura că găsiți casa perfectă în locul perfect.

Casele cu proprietate comună din Hertfordshire oferă, de asemenea, o mulțime de parcuri, rezervații naturale și terenuri de golf pentru o plimbare de seară sau o simplă gură de aer proaspăt.


Citeste si:


Scoli bune

Unul dintre cele mai importante aspecte ale achiziționării unei locuințe pentru familia ta sunt școlile din zonă. Asigurarea că copiilor tăi li se oferă cele mai bune oportunități atunci când vine vorba de educație este o parte importantă a deciziei de cumpărare și, cu o mulțime de case noi în zonele de captare, există o gamă largă de opțiuni atunci când vine vorba de un viitor promițător pentru copiii tăi.

Casele cu proprietate comună din Surrey sunt o opțiune excelentă cu unele dintre cele mai bune instituții din țară. Și învăluit în zona rurală din Kent, nu poți da greș cu o casă în această zonă căutată.

Aveți, de asemenea, legături excelente cu capitala și legături cu restul din sudul Angliei, precum și un oraș istoric în care să vă plimbați cu propria sa capitală.

Comunități apropiate

A avea o rețea grozavă în spatele tău este cheia pentru a te simți în siguranță și ca acasă în orașul tău natal. Casele cu proprietate comună din Derbyshire sunt un loc grozav pentru comunitățile unite și viața primitoare a satului.

Cu piețele de fermieri, măcelarii și brutarii locali, precum și restaurantele, cafenelele și buticuri administrate de o familie, există, fără îndoială, un farmec de nord în Derbyshire.

Și dacă doriți să vă simțiți puțin mai aproape de oraș în timp ce sunteți învăluit în mediul rural, conace neo-georgiene și străzi mari elegante, atunci casele cu proprietate comună din Cheshire sunt idilice.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.