Potrivit lui Sheldon Bosley Knight, agent de închiriere , există mai multe motive pentru a fi optimist cu privire la anul 2022, în special când vine vorba de casă.

Având în vedere că mulți dintre noi au petrecut mai mult timp acasă în 2021, noul an este o șansă grozavă de a îmbunătăți calitatea spațiilor noastre de locuit.

Pe măsură ce anul 2021 se apropie de sfârșit, multe persoane iau în considerare noi modele de case, precum și îmbunătățiri ale casei.

Pentru a nu fi nevoit să vă faceți griji, am întocmit o listă cu cele mai populare modele de case pe care vă puteți aștepta să le vedeți în 2022. Aceasta include atât interioare, cât și design exterioare.

image - Trendy House Designs 2022
Design de case la modă 2022

Design de locuit în aer liber

Un design popular de casă pentru 2022 este încorporarea unui spațiu exterior de verandă în planul casei tale pentru a-ți oferi cea mai mare experiență în aer liber posibilă, potrivit experților.

Nevoia de spațiu în aer liber a fost acum recunoscută universal în majoritatea națiunilor și, ca urmare, majoritatea proprietarilor de case așteaptă cu nerăbdare să aibă o zonă foarte mare și utilă care poate fi utilizată pentru o varietate de scopuri, inclusiv de divertisment, pe proprietatea lor.

Adăugați o bucătărie sau un bar, un șemineu pe lemne și, poate, un televizor pentru divertisment, pentru a vă îmbunătăți experiența în aer liber.

Design de fereastră mare, în linie dreaptă

Deoarece ferestrele permit luminii să pătrundă în casa dvs., a avea ferestre într-o varietate de forme și dimensiuni este esențială în orice casă.

image - Large, Straight-Line Window Design

Un design popular pentru 2022 este utilizarea ferestrelor mai largi și drepte, care vor permite interiorului să fie și mai luminos și mai aeris.

Aceste ferestre vor fi uriașe și, de exemplu, se vor extinde de la podea până la tavan. Acest design este menit să ofere un mediu care este potrivit pentru viața de familie.


Citeste si:


Punct de vedere izbitor

Acest tip de locuință este ideal pentru nevoile unei familii, precum și pentru modul lor de viață. Bucătăria este despre care se crede că este în centrul casei în acest design și este poziționată la mijloc.

Culorile sunt vibrante, iar designul încorporează elemente din piatră, precum și corpuri de iluminat rustice pentru o senzație rustică. Acest lucru are ca rezultat un design impecabil și fără sudură.

Striking Viewpoint

Hub-ul este, de asemenea, echipat cu un arzător industrial uimitor pe lemne, al cărui design îi permite să se amestece perfect cu mediul înconjurător.

Unele dintre modele folosesc lemn de hambar, precum și grinzi de tavan, pentru a numi câteva exemple. Un exemplu de astfel de design este impresionantul ViewPoint by Luxe Homes & Design.

Stil cabana

Dacă doriți să construiți o casă mică, designul în stil cabană este cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. Dar chiar dacă casa este modestă, există o serie de lucruri care pot fi făcute pentru a o face să pară frumoasă.

Cottage Style

De exemplu, vă puteți picta casa în culori luminoase și dramatice pentru a da impresia că este mai mare decât este în realitate. Ferestrele drepte pot fi folosite pentru a permite luminii să pătrundă prin casa dvs. fără a bloca vederea în exterior.

Stil natural frumos

Acest design de casă este unic și poate fi ajustat pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră specifice. Un design de stil natural frumos încorporează diverse frumuseți naturale în compoziția sa.

Puteți folosi șindrilă neuniformă pentru a contrasta dimensiunea și durata de viață a casei și, de asemenea, puteți adăuga o piscină naturală casei dvs. pentru a-i oferi mai multă adâncime și pentru a o face mai atrăgătoare vizual.

Naturally Beautiful Style

În plus, ferestre drepte și uși transparente pot fi încorporate în designul casei dvs. pentru a o face mai atractivă vizual.

Proiectarea casei cu zonă deschisă

În acest moment, noțiunea minimalistă de spațiu deschis este una dintre cele mai populare idei pe care majoritatea proprietarilor de case o caută în casele lor. Oricine este interesat să aibă o zonă în aer liber ar trebui să ia în considerare acest lucru.

Poate doriți să includeți și câteva uși, astfel încât acest spațiu deschis să poată fi închis atunci când este întuneric afară. Această locație este ideală pentru ușile glisante, care sunt cea mai practică alternativă.

Open Area House Design

Alte opțiuni includ adăugarea de uși japoneze, uși glisante standard și alte caracteristici similare. În plus, plăcile potrivite pentru podeaua dvs. pot fi alese pentru a crea un design atrăgător din punct de vedere vizual pentru spațiul dvs.

Design de arhitectură modernă

Planul Thorncrest House al arhitecturii Altius este un exemplu de arhitectură contemporană a casei. Cu arhitectura acestei case, veți fi suficient de mare pentru a găzdui cel puțin 5 persoane, în timp ce veți găzdui și oaspeții.

O pasarelă în suprafață în zona de living și un aspect extins sunt câteva dintre caracteristicile de design ale casei moderne.

Modern Architecture Design

Lumina naturală poate fi creată folosind materiale precum sticlă amplă din exterior, acoperire cu zinc albastru, precum și siding natural de cedru.

Popularitatea acestui design poate fi atribuită eco-compatibilității și faptului că asigură încălzirea, răcirea și ventilația pasive. In plus, incalzirea radianta este.

Design L-House

Acest design de casă este ideal pentru oricine dorește să locuiască într-o casă înconjurată de peluze verzi luxuriante. Este posibil să includeți camere de dormit în designul casei dvs. cu acest concept.

Veți avea o curte închisă care include atât o terasă în aer liber, cât și o piscină interioară. Puteți utiliza materii prime regenerabile și puteți încălzi casa cu o pompă de căldură pentru a face casa și mai rentabilă, ceea ce vă va ajuta să economisiți și mai mulți bani.

L-House Design

De asemenea, puteți include insule duble în zona de bucătărie. Bucătăria este una dintre cele mai esențiale încăperi din orice casă.

Caracteristicile bucătăriei, fie că este vorba de blaturi, dulapuri sau poate chiar de cămară, sunt destul de importante pentru designerii de case, indiferent de stilul lor.

Concluzie

Dacă intenționați să vă renovați sau să vă renovați casa, există o mulțime de modele la modă din care puteți alege pentru a face casa să arate grozav.

Unele modele vor necesita doar retușuri ale minimapților, în timp ce altele vă vor cere să faceți retușuri extinse pentru a vă transforma complet casa. În această postare, am explicat câteva dintre noile modele de case la modă pentru 2022.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.