Renovarea casei este un proces agitat, dar, în același timp, este incitant. În fiecare zi care trece, vezi schimbări frumoase care se întâmplă în casa ta.

Fie că este un mic proiect de retiling în baie, o renovare a căzii de baie sau o revizie la scară largă a instalațiilor sanitare, proiectul vă poate perturba aproape întreaga viață.

image - Storing Stuff during Home Renovation: Six Things You Can Do
Depozitarea lucrurilor în timpul renovării casei: șase lucruri pe care le puteți face

Prezența muncitorilor, a instrumentelor de construcție și a materialelor este o altă priveliște stresantă pentru mulți. Mai mult decât atât, chiar și cele mai atent proiecte de renovare a locuințelor planificate pot deveni o mizerie totală dacă nu ești organizat și nu știi cum să te descurci în timpul procesului.

Unul dintre aspectele cruciale pe care trebuie să le luați în considerare în timpul unui proiect de renovare a locuinței este să decideți cum să aveți grijă de bunuri. Deci, ce poți face cu adevărat? Cel mai simplu mod este să fii organizat și să păstrezi doar lucrurile esențiale în casă.

Este periculos să începi renovarea cu o casă plină de lucruri, deoarece împiedicarea poate dăuna lucrătorilor sau poate afecta calitatea muncii lor. Deci, iată ce puteți face pentru a vă păstra lucrurile în siguranță.

1. Optează pentru o unitate de depozitare

O casă are multe lucruri delicate și scumpe, cum ar fi tablouri, mobilier care se poate distruge doar cu o mică stropire de vopsea. Deci, le puteți păstra în siguranță într-o unitate de depozitare.

O unitate de depozitare este locul în care puteți păstra toate lucrurile suplimentare de care nu aveți nevoie în casă. De aceea, pentru a asigura siguranta lucrurilor tale, cauta o unitate de depozitare in localitatea ta.

Dacă nu cunoașteți nicio unitate de depozitare în apropiere, căutați online. Multe companii de depozitare au filiale în toată țara. Deci, pentru a găsi unul, introduceți numele oricărei companii celebre despre care credeți că ar putea avea filiala în zona dvs. și numele orașului.

De exemplu, tastați „ bta storage Royse city ”, dacă locuiți în Royse City, unde BTA este o unitate de depozitare faimoasă. Veți ști dacă au depozitul în apropiere; în caz contrar, puteți găsi o listă cu alte opțiuni posibile.

O căutare online vă poate face căutarea cu adevărat ușoară; în plus, este posibil să nu ai timp suficient pentru a căuta unul în jur în timpul proiectului de renovare a casei. Contactați compania și întrebați despre diferitele opțiuni ale unităților de depozitare și alegeți cea mai potrivită.

2. Folosiți accesorii de depozitare mobile

Chiar și după ce ați închiriat un depozit, este imposibil să vă mutați toate bunurile acolo; Lucrurile tale de zi cu zi din dulapuri și dulapuri de bucătărie încă au nevoie de atenția ta.

În timpul renovării casei, de multe ori trebuie să mutați lucrurile dintr-o cameră în alta, așa că în loc să le transportați, fiți practic și utilizați soluții de depozitare mobile.

De exemplu, pot avea roți pentru a muta lucrurile, de exemplu, un cuier de cârpă care vă poate transporta cu ușurință hainele atunci când dormitorul este în renovare. În plus, coșurile de plastic în mișcare pot depozita și lucrurile copilului tău, cum ar fi jucăriile, hainele și alte accesorii ale acestuia.


Citeste si:


3. Dedică o cameră pentru a păstra totul

Dacă întreaga casă este în curs de renovare, desemnează o cameră pentru a păstra tot ce vrei să-ți mute din cale, făcând ca renovarea să meargă fără probleme.

Dar acest lucru este posibil doar dacă aveți o casă mare cu spațiu suplimentar de dedicat acestei activități. Adresați-vă constructorului să vă asigurați că zona nu are praf și resturi și este impermeabilă. Nici un muncitor nu vine în această parte a casei, iar camera este încuiată tot timpul, cu excepția cazului în care ai nevoie de ceva din interior.

Acest lucru vă va asigura că toate bunurile dvs., cum ar fi mobilierul și vesela, sunt departe de deteriorare și lucrări de renovare. Dacă și această cameră face parte din renovare, o puteți păstra pentru ultima rundă.

Orice cameră care are nevoie de cele mai puține modificări sau nu este folosită frecvent în casă, cum ar fi subsolul, camera de joacă pentru copii, camera de divertisment sau camera de oaspeți, poate face treaba pentru tine.

4. Luați ajutorul prietenilor și familiei dvs

În timpul renovării casei, lucrurile tale din casă sunt predispuse la deteriorare din cauza unei lovituri de unelte sau a stropilor de durere. Există, de asemenea, șanse de furt, deoarece mulți necunoscuți vin în casă pentru diverse locuri de muncă.

Puteți planifica totul cu meticulozitate înainte de a începe proiectul, dar nu puteți ignora niciodată apariția erorilor umane și a greșelilor stupide. Mai mult, nu poți să-ți urmărești lucrurile tot timpul pentru că a trăi în paranoia că cineva îți va fura lucrurile sau le va răni nu este altceva decât o durere de cap.

Deci, ce poți face dacă o unitate de depozitare și păstrarea lucrurilor în casă nu este o opțiune? A cere ajutorul prietenilor și familiei dvs. este încă o opțiune! Ele vă pot ajuta să vă depozitați lucrurile care nu sunt necesare în casă.

Ei pot avea un garaj liber, o cameră de rezervă sau un șopron în curtea din spate. Ar putea fi grămezi de haine în dulapurile tale, electrocasnicele din bucătărie sau vehiculele tale. Dar amintiți-vă că proiectul dvs. poate dura mai mult decât timpul estimat, așa că asigurați-vă că sunteți pe aceeași pagină cu cei care vă păstrează lucrurile.

5. Containere de depozitare

Dacă vrei să ții totul în fața ochilor tăi, poți închiria containere de depozitare în loc să închiriezi o unitate. Aceste containere pot sta în fața casei sau în curtea dumneavoastră tot timpul și vă pot fi livrate la ușă.

Aceasta este o modalitate excelentă de a ține lucrurile departe în timpul renovării și de a le păstra în siguranță. Containerele portabile sunt, de asemenea, de bună calitate, așa că vă păstrează bunurile în siguranță împotriva furtului, vântului puternic, prafului și ploii.

Păstrați containerul în curte dacă proiectul dvs. de renovare este mic și se așteaptă să fie finalizat în câteva zile. Pentru un proiect mai extins, ar putea fi necesar să consultați administrația centrală din comunitatea dvs. și să le luați permisiunea.

6. Folosiți containere stivuibile

Unii oameni optează pentru cutii de carton pentru a-și păstra lucrurile, deoarece acestea pot fi îngrămădite una peste alta. Cu toate acestea, nu pot proteja lucrurile de praf și apă în caz de accident.

Există o opțiune mult mai bună: folosiți recipiente de plastic stivuibile. Sunt mai ușor de depozitat și transportat dintr-un loc în altul. Mai mult decât atât, pot gestiona, de asemenea, greutatea lucrurilor mai grele, cum ar fi cărțile, cu mai mult efort decât cartonașele.

Concluzie

Renovarea casei este o activitate foarte provocatoare pentru întreaga casă. Nu trebuie doar să continuați procesul de renovare fără întreruperi și întârzieri, ci să aveți grijă și de lucrurile dvs.

Păstrarea lucrurilor ferite de praf, spargere, furt și deteriorare ar trebui să fie parte integrantă a planificării renovării casei . Puteți realiza această performanță provocatoare cu abilitățile dumneavoastră de organizare prudentă.

Mai mult, nu ezita să apelezi la ajutorul celor dragi pentru a-ți păstra lucrurile în siguranță și a le rambursa atunci când va veni momentul.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.