Mutarea într-o casă nouă marchează un nou capitol pentru fiecare persoană. Este o piatră de hotar importantă care trebuie amintită pentru tot restul vieții noastre. Trecerea într-o casă nouă are o mulțime de bătăi de cap cu care trebuie să faceți față, cum ar fi semnarea tuturor documentelor, finalizarea escrow, plata ipotecilor și multe altele.

Este vital să obții exact ceea ce cauți dacă depui atât de multă muncă în asta. Casa ta dă și prima ta impresie, motiv pentru care ar trebui să o decorezi exact așa cum îți dorești. S-ar putea să te gândești să angajezi un designer profesionist, astfel încât totul în casa ta să se complimenteze reciproc.

image - Home Decor; 6 Ways to Help Complement Your Modern House
Decoratiune interioara; 6 moduri de a ajuta la completarea casei tale moderne

Obținerea unui designer ar fi un lux. Tind să fie destul de scumpe. S-ar putea să fie ceva mai multă muncă atunci când te decizi să-ți decorezi propria casă, dar cu siguranță va merita. Există multe modalități de a-ți decora casa singur, dar este important să ai un plan la loc.

Alocați un buget pentru fiecare cameră, astfel încât să nu treceți peste bord și lăsați întotdeauna bani în plus în cazul în care nu obțineți exact articolele pe care le doriți. Am discutat cu câțiva designeri și decoratori experți pentru sfaturi despre cum să vă decorați singur casa.

Descoperiți-vă stilul

Există destul de multe stiluri pe care le poți alege pentru interiorul casei tale. Acesta este de fapt unul dintre cei mai importanți pași pe care trebuie să-i luați în timp ce vă decorați casa. Încearcă să folosești un stil care să completeze exteriorul casei tale. De exemplu, o casă care are un stil fermă va merge destul de bine cu piese din lemn de culoare închisă și mobilier cu căptușeală curată. Cele mai comune stiluri de decor sunt;

Tranzitorie

Majoritatea stilurilor sunt completate de un decor de tranziție. Acest aspect este o combinație de stiluri tradiționale și moderne. Este de fapt perfect pentru actualizarea anumitor case care sunt în stil vechi, cum ar fi o casă victoriană.

Puteți folosi lemn întunecat, piatră, culori pământești, verde măsline și chiar înțelepți ca culori de accent. Ornamentele ar avea linii mai moi și mai curbe, în timp ce mobilierul dvs. ar fi destul de raționalizat.


Citeste si:


Modern

Dacă vă plac liniile curate, decorul modern este calea de urmat. Tonurile pământii și lemnul completează aceste linii drepte curate. Puteți folosi elemente moderne de la mijlocul secolului și canapele pentru decor. Casele care au fost construite după anii 1950 se potrivesc foarte bine cu decorul modern.

Contemporan

Dacă urmăriți un design minimalist, asigurați-vă că căutați stiluri contemporane de decor. Foarte puține piese vor fi folosite în fiecare cameră. Selecția dvs. de culori ar cuprinde în cea mai mare parte gri, negru sau alb, cu câteva popoare de culori ici și colo. Acest lucru este bun pentru spațiile moderne și pentru evidențierea unor caracteristici precum ferestrele uriașe.

Fermă

Designeri precum Joanna Gaines au făcut ca stilurile de fermă să fie destul de populare. Acestea emană confort și fantezie în casa ta. Încercați să alegeți piese confortabile și practice pentru a vă decora casa în acest stil. De asemenea, caută câteva piese din lemn de epocă pentru a aduce totul împreună.

Decorează-ți pereții

Decorarea pereților tăi va face toată diferența din lume. Acest lucru poate face ca o cameră blândă să pară încântătoare. De asemenea, vă poate ajuta să vă reîmprospătați spațiul și să îl întoarceți complet. Dacă îți dorești ca casa ta să arate mai modern, poți să cauți artă contemporană de vânzare pentru a-ți pune pe pereți.

Puteți chiar să creați un perete de galerie pentru ca oamenii să se uite cu mirare. De asemenea, poți să faci un pas înainte și să încorporezi un perete de accent în casa ta. Decorul de perete în sine arată destul de grozav. Alegeți obiecte ciudate la îndemână, cum ar fi farfurii, oglinzi, țesături sau chiar rafturi.

Decorați cameră cu cameră

Sigur, vrei ca totul în casa ta să ofere o perspectivă coerentă, dar poate fi destul de copleșitor dacă nu-ți clasifica decorul cameră cu cameră. Prioritizează ce camere sunt cele mai importante și începe să decorezi acolo. Puteți începe cu dormitorul sau chiar camera de zi.

Planificarea fiecărei camere separat vă va oferi, de asemenea, o idee despre ce fel de atmosferă dă fiecare cameră. Nu este important să asortezi toate camerele din casa ta. Dacă îți dorești o cameră modernă, dar un living de tranziție, mergi! Nu este rău în a face acest lucru atâta timp cât adăugați un element care unifică fiecare cameră, cum ar fi culoarea peretelui.

Începeți cu piese mai mari în fiecare cameră

După ce v-ați hotărât cu ce cameră ar trebui să începeți, luați același concept și începeți să găsiți cele mai mari piese din fiecare cameră. De exemplu, patul ar fi piesa centrală în dormitorul matrimonial. Această piesă ar fi de obicei cel mai scump sau cel mai important și practic lucru din cameră.

Ar trebui să iei o piesă pe care o iubești și să mergi de acolo. Începeți cu masa și scaunele din camera dvs. de zi și încercați să obțineți piese care le complimentează stilul.

Folosiți experți în avantajul dvs

Există destul de multe magazine care oferă clienților lor servicii de design la prețuri bune sau chiar gratuite. Puteți chiar să cereți ajutor de la profesioniștii în design care lucrează la magazin atunci când mergeți acolo pentru a ridica câteva piese de decor pentru casa dvs. Sfaturile lor pot fi destul de benefice pentru tine, deoarece te pot ajuta să economisești mult efort și bani.

Stratificați lucrurile de-a lungul timpului

Nu trebuie să fii peste tot dintr-o singură mișcare. Puteți încerca cu ușurință să stratificați articole în casa dvs. în timp. Un design minimalist pentru o vreme nu ar strica și ar fi destul de ușor și pentru buzunarul tău. Obțineți elementele esențiale înainte de a obține piese de decor aleatorii pentru a vă face casa funcțională. Veți cunoaște aspectul casei dvs. în timp și veți înțelege, de asemenea, ce s-ar potrivi cel mai bine acolo.

Este important să înțelegeți cât de ușor este să vă decorați singur casa de la zero, doar cu un plan bun. Folosiți aceste indicații pentru a vă ajuta să proiectați casa perfectă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.