Când creați un design pentru baia dvs., doriți să căutați modalități de a o face cât mai confortabilă. Baia este una dintre cele mai folosite incaperi din casa, asa ca este important sa se simta bine.

O modalitate de a face acest lucru este prin utilizarea ușilor de duș fără cadru. Ușile de duș fără rame devin acum o tendință foarte populară în băi în zilele noastre, deoarece oferă multe beneficii pe care clienții le caută.

image - Why Frameless Shower Doors Are Becoming the New Bathroom Trend
De ce ușile de duș fără rame devin noul trend pentru baie

Nu este de mirare de ce mai mulți oameni fac această alegere atunci când își creează spațiul de vis!

Ce este o ușă de duș fără rame?

Aceste uși de duș sunt adesea realizate din sticlă transparentă, dar pot fi, de asemenea, mată sau chiar texturate, cu o serie de modele care includ cercuri sau pătrate. Usile de dus fara rama sunt solicitate in zilele noastre deoarece ofera multiple beneficii; este robust, durabil, elegant și ușor de curățat.

Atunci când alegeți ușa de duș fără toc, există multe opțiuni disponibile. Cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când achiziționați ușa de duș fără toc sunt dimensiunea și stilul.

Atunci când alegeți dimensiunea, țineți cont de dimensiunea băii dvs., de dimensiunea căzii sau a zonei de duș și de cât spațiu aveți pentru instalare. Ușile de duș fără toc vin în multe dimensiuni și forme diferite, inclusiv uși glisante, uși batante și uși pliante.

Datorită diferitelor opțiuni din care puteți alege și beneficii, ușile de duș fără cadru au alunecat pe piață cu o ușurință extraordinară și, de acum, sunt una dintre cele mai bune alternative la ușa de duș tipică.

Au crescut în popularitate în rândul proprietarilor de case în ultimii ani. Iată câteva motive pentru a lua în considerare o ușă de duș din sticlă fără toc pentru tine.

image - What is a Frameless Shower Door?

Se creează iluzia unei camere mai mari

Usile de dus fara rama si cofretele pentru cada devin din ce in ce mai solicitate in proiecte rezidentiale si comerciale. Îmbunătățește frumusețea unei băi, făcând-o să arate spațioasă. De aceea sunt preferate de persoanele care au băi mici.


Citeste si:


Este elegant și la modă

Fără îndoială de ce ușile de duș fără toc câștigă cerere în rândul proprietarilor de case este că sunt la modă. Sunt elegante, moderne și elegante, ceea ce este perfect pentru o casă modernă.

Le puteți asocia cu aproape orice alt tip de tendință sau stil actual pe care îl aveți deja în baie. De asemenea, vin într-o mare varietate de culori, ceea ce înseamnă că vă puteți personaliza spațiul exact așa cum doriți.

Funcționalitatea vorbește

Un alt mare avantaj al ușilor de duș fără toc este funcționalitatea acestora. Acest stil permite accesul ușor în zona de duș fără a sacrifica deloc siguranța sau securitatea. Nu va trebui să călcați peste nimic și nici măcar să vă faceți griji cu privire la alunecarea pe podeaua udă, deoarece nu există rame care să vă stea în cale la intrarea sau ieșirea din duș.

Ușile din sticlă sunt robuste și durabile

Oricât de delicate arată, aceste uși de duș fără cadru sunt extrem de durabile. Sunt fabricate din sticlă călită de înaltă calitate. Acest material este extrem de puternic și permite ușilor de duș fără cadru să fie atât ușoare, cât și durabile.

Ele rezistă la zgârieturi și ciobiri, două probleme comune la cabinele de duș standard din sticlă. Sticla securizată folosită pentru sistemele de duș fără cadru îndeplinește sau depășește standardele de siguranță din industrie pentru uz rezidențial, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji că o spargeți dacă se întâmplă să o ciocniți cu cotul în timp ce vă pregătiți de muncă!

Este o piesă clasică

Usile de dus fara rama fac baia ta sa arate eleganta si eleganta. Majoritatea oamenilor le place să-și renoveze băile pentru a adăuga eleganță caselor lor. Mulți proprietari de case fac greșeli gândindu-se că adăugarea unor caracteristici costisitoare, cum ar fi vopsirea pereților și schimbarea podelei, va face trucul.

Dar ai observat cât de clasice și cu aspect elegant sunt băile cu uși de duș fără cadru? Aceste uși sunt cu adevărat greu de ratat. De obicei, au o suprafață de sticlă foarte mare, care oferă băii un aspect proaspăt care este pur și simplu uimitor. Împrejurimile frumoase vă ridică starea de spirit pentru că sunt plăcute ochiului.

Usor de curatat

Ai curățat vreodată o ușă de duș? Nu este un lucru ușor de făcut. Curățarea sticlei nu este niciodată problema, cu toate acestea, curățarea marginilor este. Nu trebuie să curățați marginile dacă aveți uși de duș fără cadru. Ușile fără toc sunt curate, deoarece le puteți șterge sau clăti pur și simplu în timp ce stați la duș.

Usile din sticla de dus fara rama au un design care se lauda cu un aspect care le face incredibil de usor de curatat. Tot ce trebuie să faci este să folosești săpun și apă pulverizată pe ușa de sticlă a dușului. Dacă doriți să o curățați în continuare, pur și simplu frecați și frecați suprafața cu un burete.

Acest lucru este mult mai ușor în comparație cu curățarea altor paravane de duș care sunt încadrate în zone greu accesibile sub sau deasupra cabinelor de duș.

La pachet

Ușile de duș din baia ta fac o declarație despre cine ești și ce îți place. De asemenea, ajută la definirea spațiului și la crearea unui punct focal în cameră. Aspectul general al băii dumneavoastră se poate schimba dramatic cu un alt tip de ușă de duș. Usile de dus fara rama inlocuiesc rama si sticla cu panouri solide de sticla si ofera un aspect curat, minimal.


Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.