Vine un moment când trebuie să-ți împrospătezi împrejurimile și camerele.

Aici intervine remodelarea casei. De fapt, puteți transforma orice cameră în spațiul de vis.

Și când vine vorba de băi, fiecare are alegeri și preferințe diferite. Întotdeauna există ceva nou și interesant de adăugat în baie, fie că este vorba de adăugarea de robinete noi sau de instalarea unui nou sistem de duș.

image - What to Take Care of Before Demolishing Your Bathroom from Top to Bottom?
De ce să aveți grijă înainte de a vă demola baia de sus în jos?

Primul pas al remodelării băii

Pentru a avea baia dorita; trebuie să scapi de baia pe care o deții deja.

Da, așa e. Înainte de a începe chiar procesul de remodelare a băii, trebuie să înțelegeți totul despre procesul de demolare a băii pentru a face spațiu pentru noile accesorii și planuri.

De fapt, conform experților din industrie din Nashville, dărâmarea unei camere veche este mult mai accesibilă și mai fezabilă, deoarece puteți construi orice doriți, conform alegerii dvs., de la zero.

Iată acest articol; vom vorbi pe scurt despre lucrurile de care ar trebui să ai grijă în timp ce îți demolezi baia de sus în jos.

Obțineți instrumentele potrivite

Deși mulți proprietari iau în considerare să contacteze profesioniști din industrie pentru a-i ajuta să-și demoleze proprietatea, puteți oricând să adoptați o abordare bricolaj.

Dar trebuie să ai instrumentele potrivite pentru asta.

Vedeți, selectarea instrumentelor potrivite vă poate ajuta să treceți prin procesul de demolare fără nicio bătaie de cap.

Ai nevoie cel puțin de un baros, o bară de levier, o rangă și un ciocan cu gheare pentru a începe procesul de distrugere.

Pentru a vă demola podelele și acoperișurile băii , puteți folosi și o furcă demonstrativă pentru a ridica materialele fără a vă solicita.

Și la sfârșit, ai avea nevoie de o roabă pentru a transporta resturile și alte materiale la tomberon.

Apropo de care…


Citeste si:


Ai un plan de management al deșeurilor?

Ar trebui să știți că procesul de demolare poate fi cu adevărat dezordonat. Dacă doar schimbi scaunul de toaletă sau instalezi robinete noi, poți scăpa cu ușurință de dezordine aruncând totul în coșul de gunoi din curtea ta.

Dar atunci când demolați întreaga cameră de sus în jos, ar trebui să știți că va fi multă dezordine. Ca să nu mai vorbim, eliminarea gunoiului în aer liber ar putea chiar să invite unele acțiuni legale.

Așadar, înainte de a începe să vă dărâmați baia, trebuie să aveți un plan de gestionare a deșeurilor. Pentru aceasta, poate doriți să luați legătura cu Dumpster Rental Nashville, TN pentru o gestionare ușoară a deșeurilor.

Singurul lucru pe care trebuie să-l rețineți în acest sens este că profesioniștii de la închirierea tomberonului Nashville pe care îl angajați ar trebui să poată elimina gunoiul fără a dăuna mediului.

Nu uitați să opriți utilitățile

Odată ce aveți instrumentele potrivite și un plan de gestionare a deșeurilor, este timpul să începeți procesul de demolare . Dar înainte de a face asta, asigurați-vă că opriți alimentarea ca măsură de precauție.

Pentru început, ar trebui să găsiți liniile colectoare lângă sursa principală de apă. Găsiți-l pe cel care este conectat la baia dvs. și opriți-l.

Dacă nu îl puteți opri, nu îl apăsați. În schimb, puteți opri alimentarea cu apă pentru întreaga casă.

Cuvinte finale

Procesul de demolare a băii poate fi dificil. Dar nu ar fi foarte frustrant odată ce ai un plan adecvat și pașii menționați mai sus. Folosiți-le și treceți prin proces fără probleme.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.