Este esential sa faci replantarea dupa indepartarea copacilor si acest articol te va invata tot ce trebuie sa stii.

spatiu construit sfaturi pentru gradina de la cel mai celebru peisagist englez
spatiu construit sfaturi pentru gradina de la cel mai celebru peisagist englez

De ce este importantă replantarea după îndepărtarea copacilor

Conținutul paginii

Când alegeți să tăiați un copac, este înțelept să plantați altul cât de curând puteți. Cu toate acestea, replantarea fără experiență anterioară prezintă multe complexități pe lângă faptul că trebuie să aveți grijă de ciotul copacului tăiat.

Chiar dacă tăierea poate să fi fost din dorința de a păstra o casă în siguranță, trebuie să găsești o modalitate de a înfrumuseța și de a crește funcționalitatea casei sau proprietății tale prin încorporarea unor copaci. Să analizăm motivele importante pentru replantare după îndepărtarea copacilor .

1. Un habitat al faunei sălbatice

Deși s-ar putea să vedeți un copac ca fiind lipsit de importanță, acesta joacă un rol esențial în sustenabilitatea și întreținerea vieții.

Este o sursă de hrană și un habitat pentru diverse animale native, cum ar fi veverițele și păsările.

În plus, oferă umbră persoanelor cărora le place să se bucure de briza răcoroasă sub copaci, departe de soarele arzător.

Deci, atunci când nu intenționați să replantați, știți că puneți în pericol viețile unor animale, deoarece locuințele lor, iar sursele de hrană vor dispărea.

Așadar, replantați copacii pentru a vă asigura că animalele au o sursă de hrană adecvată și se simt în siguranță în orice moment.

2. Controlul natural al climei

Dacă există un motiv pentru replantare pe care ar trebui să-l luați în considerare, este să vă bucurați de relaxare sub copaci atunci când vă îndepliniți sarcinile, când discutați cu prietenii sau pur și simplu vă relaxați.

Dacă trebuie să urmăriți acest motiv, atunci nu există niciun motiv să tăiați un copac. Dar dacă trebuie, atunci replantarea devine o necesitate.

Efectul de răcire pe care copacii îl aduc în curtea dumneavoastră sau în apropierea proprietății dumneavoastră necesită cu siguranță îngrijire excelentă a copacilor din jurul proprietății dumneavoastră.

Prin urmare, ar trebui să luați în considerare replantarea după tăierea lor. Luați în considerare angajarea serviciilor pentru copaci pentru a vă ajuta cu controlul copacului pentru a vă oferi forma perfectă pe care o doriți.

Dacă este făcut corect, veți avea umbra perfectă în timpul verii și veți reduce presiunea vântului în zilele reci și cu vânt. Copacii vă protejează casa ferind-o de impactul direct al vântului.


Citeste si:


3. Depozitarea carbonului

Cu încălzirea globală în mintea tuturor, majoritatea oamenilor doresc să se familiarizeze cu beneficiile majore ale replantării copacilor, cum ar fi stocarea naturală a carbonului.

Copacii tineri elimină aproximativ 5,9 kg de CO2 în fiecare an. Odată ce împlinesc vârsta de zece ani, devin mai eficienți și mai eficiente eliminând până la 22 kg în fiecare an.

Deci, având în vedere aceste statistici, ar trebui să plănuiți să înlocuiți aproape imediat un copac tăiat cu specii de copaci potrivite.

4. Mărește o valoare a proprietății

Nu este suficient să ai cea mai bună arhitectură pentru proprietatea ta; Alți factori îl fac mai valoros.

Și, răspunsul magic este doar copacii. Da, copacii oferă mai multă valoare unei locuințe sau unei proprietăți comerciale și tind să atragă mai mulți cumpărători dacă doriți să eliminați proprietatea dvs.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că copacii trebuie să fie crescuți la întâmplare. Plantarea lor într-o manieră dezordonată înseamnă că proprietatea ta va fi neplăcută din punct de vedere estetic.

Ramurile se vor strecura pe acoperiș sau, uneori, întregul copac ar putea cădea pe pereți, rupând structura unei case.

Așadar, în timp ce vă gândiți la plantarea sau replantarea copacilor, acordați prioritate ordinii pentru a crește valoarea proprietății dvs., precum și din motive de siguranță.

5. Buffer de sunet natural

Un alt motiv bun pentru a continua replantarea este reducerea sau prevenirea zgomotului. Poți folosi copacii ca gard viu, cu atât mai mult dacă îi plantezi dens.

Copacii ajuta la eliminarea zgomotului intr-un procent semnificativ, pe langa faptul ca sunt o alternativa mai ieftina la placile izolate fonic.

Dacă vă gândiți la modalități naturale de reducere a zgomotului cu câțiva decibeli, atunci un gard viu dens de copac este alegerea dvs. excelentă.

Nu poți subestima niciodată puterea copacilor în mediu. Ele măresc continuu calitatea și cantitatea apei în râuri, rezervoare și căi navigabile, în afară de protejarea râurilor de efectele utilizării terenurilor învecinate.

Ele limitează inundațiile, poluarea, scurgerile de azot și nitrați în ape și, în mod ideal, atenuează impactul îndrăzneț al eroziunii eoliene și impactul inundațiilor.

În plus, copacii îmbunătățesc calitatea aerului prin extragerea emisiilor din mediu.

Dacă nu ai avut niciun motiv să replantezi copaci, atunci efectele pozitive enumerate mai sus te-ar putea convinge cu siguranță.

Pentru mai multe informatii despre constructii, va invitam sa vedeti blogul nostru dar si blogul Biroului de Arhitectura Utopian. Dacă vrei proiecte de blocuri sau alte constructii, biroul acesta este recomandarea noastra.

Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.