Înainte de a cumpăra o jachetă, o încercăm întotdeauna. În mod similar, facem și un test drive înainte de a cumpăra o mașină; doar așa, de ce nu verificați proprietatea înainte de a o cumpăra. De aceea aveți nevoie de un ochi profesionist pentru a evalua condițiile proprietății înainte de a cumpăra.

O inspecție înainte de cumpărare a unei case poate fi făcută de un inspector calificat care vă va anunța dacă proprietatea pe care o căutați merită sau nu să investiți.

image - Why Is a Pre-Purchase Inspection of Property Essential
De ce este esențială o inspecție înainte de cumpărare a proprietății

O companie de inspectori de locuințe va ajuta la economisirea banilor, aruncând lumină asupra defectelor proprietății.

Aici am enumerat 5 domenii esențiale în care un inspector de locuințe vă ajută să luați o decizie legată de investiția dvs.

Ei verifică structura proprietății tale

Adesea ignorăm partea structurală a proprietății în momentul cumpărării. Acest lucru poate deveni într-o zi periculos, deoarece poate duce la deteriorarea clădirii, rănind mulți oameni.

Un inspector de locuințe poate ajuta la găsirea problemelor structurale și de construcție. De asemenea, vor afla dacă vreo structură slabă necesită reparație imediată.

Proprietatea în care vă gândiți să investiți ar trebui să respecte normele și standardele stabilite de stat; în caz contrar, puteți experimenta probleme financiare și juridice mai târziu.


Citeste si:


Oferă o perspectivă asupra cheltuielilor și reparațiilor viitoare

Un inspector înainte de cumpărare vă va oferi o perspectivă asupra tuturor lucrărilor de reparație de care are nevoie proprietatea și câte cheltuieli ați avea nevoie pentru a le suporta. De multe ori, cumpărătorii, pentru a economisi bani, ajung să investească în proprietăți care necesită reparații. Cu toate acestea, ei nu știu că doar invită mai multe cheltuieli neașteptate.

Obținerea serviciilor de inspecție a casei înainte de cumpărare vă va oferi o idee corectă despre reparații și costul reparării acestora. Puteți decide dacă aveți sau nu un buget pentru a face reparații.

Ei testează sistemele electrice instalate în casă

Nimeni nu vrea să ajungă într-o casă cu un sistem electric defect. Acest lucru poate fi foarte periculos. Inspectorii de locuințe vor afla dacă există vreo defecțiune în cablaj, alarme de fum eșuate sau dacă măsurile de siguranță la incendiu sunt sau nu instalate corect.

image - They Test Electric Systems Installed in The House

Acest lucru poate ajuta la evitarea rănilor și a decesului din cauza incendiului.

Afla zonele nesigure ale casei

Înainte de a investi în proprietate, trebuie să vă asigurați că este sigură și sigură. În timpul inspecției înainte de cumpărare, profesioniștii explorează zone nesigure, inclusiv fisuri în pereți, orice prezență de azbest, compromis în fundația clădirii etc.

image - Finds Out Unsafe Areas of The House

Analizați și structura exterioară

Inspectorii de locuințe nu doar interioarele, ci și exteriorul proprietății dvs., inclusiv șopron, terase și altele. Reglementările locale ale statului ar trebui, de asemenea, respectate atunci când se construiesc exteriorul proprietății.

Dacă dezvoltatorul dvs. nu a respectat aceste reglementări, poate deveni o veste proastă, deoarece vă poate supune obligațiilor legale și s-ar putea să fie nevoit să distrugeți acea parte.

Aici un inspector de locuințe va verifica totul, de la interioare la exterior, scutindu-vă astfel de stresul legal și emoțional.

Cât durează o inspecție a casei ?

Dacă vă întrebați cât durează o inspecție a casei, ei bine, o inspecție înainte de cumpărare poate dura între 2-3 ore. Deși poate varia, multe companii pot dura și câteva zile, în funcție de mărimea proprietății. După finalizarea inspecției, ei vor furniza un raport detaliat despre proprietate.

Un inspector de casă lucrează la găsirea unor probleme majore până la minore care pot afecta cu ușurință calitatea vieții. De aceea, angajarea unui ochi profesionist poate fi de ajutor.

Beneficiar pentru ambele părți, permite cumpărătorilor să fie conștienți de defectele proprietății și vânzătorilor să știe ce reparații trebuie făcute înainte de a lista proprietatea pentru vânzare.

rezumat

Achiziționarea unei proprietăți fără inspecție înainte de cumpărare poate deveni o greșeală. Mulți oameni omit această parte pentru a economisi bani; cu toate acestea, ceea ce poate arăta ca o cheltuială suplimentară poate ajuta la economisirea sumei de bani evitând realizarea de investiții slabe și cheltuieli viitoare.

Luați în considerare angajarea inspectorilor casei pentru a face investiția potrivită.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.