Fie ca ușă basculabilă clasică, fie ca ușă secțională sau rulanta care economisește spațiu. Ușa de garaj cu operator este o parte indispensabilă a vieții noastre de zi cu zi. Cine ar vrea să deschidă poarta cu mâna în fiecare zi și apoi să fie nevoită să o închidă din nou?

image - Why You Should Retrofit Your Electric Garage Door Smart
De ce ar trebui să vă modernizați ușa electrică de garaj inteligent

Dar știați că vă puteți moderniza inteligent nu numai casa și grădina, ci și ușa electrică de garaj? Astăzi vă vom arăta ce opțiuni există pentru aceasta și ce alte avantaje vă oferă o ușă inteligentă de garaj .

Modernizarea unei uși electrice de garaj Smart – Ce înseamnă asta?

Unul dintre cele mai importante motive pentru a vă moderniza propriul garaj inteligent este, desigur, dorința de a controla ușa în mod convenabil prin aplicație și smartphone. Datorită comenzilor vocale inteligente, cum ar fi Google Assistant sau Apple Siri, poarta ta se deschide chiar și la cerere. Dar cum funcționează de fapt controlul inteligent al ușii de garaj?

Practic, un control inteligent de garaj este un dispozitiv care este conectat direct la operatorul ușii. Odată instalat, acesta poate fi apoi conectat prin intermediul unui smartphone datorită WLAN-ului integrat sau altui standard wireless. Astfel, puteți vedea întotdeauna cum se descurcă garajul dvs. în aplicația corespunzătoare.

Bluetooth sau Wlan – Iată cum controlați Smart Garage

Aici aveți acum două opțiuni. Fie vă conectați smartphone-ul la garajul inteligent prin Bluetooth. Sau puteți conecta controlul garajului la WLAN. Dar există și alte două moduri prin care vă puteți deschide și închide garajul inteligent.


Citeste si:


Deschideți ușa garajului prin Bluetooth

Bluetooth este deosebit de potrivit pentru controlul la fața locului. Raza sa variaza intre 10 si 15 metri, in functie de orientare si situatie. De îndată ce ajungi la alee, smartphone-ul tău se conectează la ușa garajului și îl poți deschide cu ușurință printr-un clic în aplicație.

Exemplu: Deschideți ușa garajului cu smartphone-ul – la fața locului

Probabil că fiecare dintre noi s-a confruntat deja cu următoarea situație. Ești în drum spre casă, ești aproape acasă și atunci nu găsești deschizatorul ușii de garaj. Din motive întemeiate, pentru că ai lăsat-o pe comodă dimineața în grabă.

Atât de fericiți sunt cei care își pot deschide ușa electrică de garaj cu smartphone-ul, nu? La urma urmei, fiecare dintre noi are smartphone-ul la îndemână – chiar și în mașină. Smartphone-ul ca deschizător de uși de garaj ar fi foarte practic. Nicio problemă cu unitatea și aplicația corespunzătoare. O glisare rapidă în aplicație și poarta se ridică. Acest lucru transformă smartphone-ul într-o telecomandă reală pentru ușa garajului.

Deschide ușa garajului prin Wlan

Dacă, pe de altă parte, alegi varianta WLAN, controlul inteligent al ușii de garaj se conectează la rețeaua de acasă. În acest fel, puteți verifica și starea garajului dvs. în timp ce sunteți în oraș. Deci, dacă este deschis sau cineva îl deschide în absența ta, vei primi un mesaj push. Așa că puteți urmări garajul dvs. în orice moment, chiar și atunci când sunteți în oraș.

Exemplu: Deschideți și închideți ușa garajului folosind aplicația – în timpul mișcării

Ai întârziat, sari în mașină și pleacă. Și în timp ce ești în drum spre birou, deodată apare întrebarea: „Am închis ușa garajului? Garajul este cu adevărat închis?” Desigur, nu ai timp să te întorci pentru a arunca o privire. Nici acasă nu a mai rămas nimeni care să poată verifica poarta. Un sfat bun este scump, nu?

Din fericire, ți-ai făcut deja ușa de garaj inteligentă și poți doar să iei smartphone-ul. Cu un singur clic în aplicație, puteți afla cum merge ușa dvs. de garaj. Datorită senzorului de înclinare integrat, sistemul dumneavoastră recunoaște, de asemenea, cât de departe este deschisă ușa basculante. Chiar și cu o ușă cu role, aplicația dvs. vă poate spune în ce procent ușa a fost ridicată. Sau ce zici dacă întrebi despre starea ușii prin intermediul unui asistent vocal?

Deschideți automat ușa garajului prin GPS

Sistemele inteligente de porți oferă adesea un alt tip de control care este, de asemenea, strâns legat de smartphone-ul tău. Probabil ați mai auzit de geofencing înainte, nu-i așa? Aceasta înseamnă că controlerul de garaj este conectat la smartphone-ul tău și poate accesa datele de locație ale acestuia. De exemplu, dacă vă apropiați cu 100 de metri de aleea dvs., poarta se va deschide automat. Pe de altă parte, dacă vă deplasați la mai mult de 100 de metri, poarta se închide din nou.

Apropo: deschideți ușa garajului cu un semnal luminos

Există o a patra variantă. În ecosistemul Homematic IP, există un senzor de mișcare care reacționează și la lumină. În sine, asta nu este nimic special la început. Mulți detectoare de mișcare fac acest lucru. Dar ce zici dacă nu îți deschizi garajul cu smartphone-ul, aplicația sau telecomanda, ci cu un semnal luminos? Pur și simplu aprindeți trei lumini și garajul dvs. se va deschide. Nu ar putea fi mai ușor, nu?

Smart Home Garage: Protecția inteligentă a ușii dvs. de garaj

Acest lucru vă face și garajul mult mai sigur. S-au dus vremurile în care ușa garajului era întredeschisă și nimeni nu a observat. Dar asta nu este tot. Multe sisteme de uși de garaj pot fi conectate și la alte dispozitive inteligente de acasă. În special, detectoarele de mișcare în aer liber, proiectoarele inteligente sau camerele de luat vederi au sens aici.

De exemplu, Apple HomeKit poate fi folosit pentru a lega nu numai ușa garajului, ci și camera externă, de exemplu. Astfel, aveți întotdeauna control deplin asupra a ceea ce se întâmplă în alee și în fața garajului dvs. Indiferent dacă utilizați aplicația sau chiar o comandă vocală Siri, puteți trece la acțiune atunci când sunteți în mișcare. De asemenea, veți fi informat de îndată ce altcineva deschide poarta. Așa că nu poți avea întotdeauna nicio grijă, fie la birou, fie într-o vacanță binemeritată.

Concluzie: reamenajarea ușii electrice de garaj merită

O usa de garaj inteligenta iti ofera multe tipuri de confort. Deci, practic, aveți întotdeauna dispozitivul de deschidere a porții cu dvs. și puteți verifica dacă poarta este închisă atunci când sunteți afară. Vei fi informat chiar de îndată ce altcineva deschide garajul. Datorită platformelor inteligente de casă inteligentă precum Apple HomeKit sau unui ecosistem complet precum Homematic IP, puteți integra garajul în automatizările existente. Prin urmare, un garaj inteligent poate fi mult mai mult decât doar ușa de garaj pe care o controlați cu smartphone-ul.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.