Cash pentru casa ta este cea mai bună cale de a merge. Dacă sunteți în căutarea opțiunilor de a -mi vinde casa în SoCal , există diferite motive pentru care să vă gândiți să vă vindeți casa pentru bani.

Potrivit Statista , în 2020, vânzările de case în California de Sud s-au ridicat la 234.700, în timp ce 204.500 de case au fost vândute în California de Nord. Iată care sunt avantajele acestei opțiuni.

image - Why Should You Sell Your House for Ready Cash?
De ce ar trebui să-ți vinzi casa pentru bani gata?

1. Puteți obține banii imediat

Obținerea banilor de care aveți nevoie se poate face foarte rapid cu această opțiune. Partea bună este că oamenii nu trebuie să aștepte ca vânzarea dvs. să nu treacă prin luni de așteptare sau prin taxe suplimentare aplicate prețului dvs. de achiziție, așa cum ați face cu un împrumut bancar.

2. Numerarul vă oferă mai multă putere de cumpărare

Potrivit rapoartelor, California a stabilit un nou preț mediu anual record de 786.750 USD pentru case în 2021.

Oamenii care își vând casele pentru bani au de obicei bani să cumpere din nou. Dacă vă aflați în această situație, puteți găsi un nou loc de cumpărare și puteți furniza orice costuri de închidere necesare, astfel încât procesul să decurgă fără probleme și rapid.

3. Vinde-ți casa fără a face reparații

Deoarece nu este nicio bancă implicată, nu este nevoie să inspectați. Vă putem cumpăra casa așa cum este și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la reparații sau să așteptați o ofertă bună care s-ar putea să nu ajungă niciodată. Puteți obține o ofertă fără să așteptați, iar afacerea este definitivă cu numerar.

4. Puteți primi o ofertă instantanee

Când căutați opțiuni online pentru a „vând casa mea în SoCal”, puteți obține o ofertă corectă în 24 de ore, astfel încât să nu trebuiască să așteptați și să vă faceți griji că casa dvs. este pe piață.


Citeste si:


5. Nu există costuri sau taxe ascunse cu oferta dvs

Când căutați opțiuni pentru a vă vinde casa în SoCal, costurile sau taxele ascunse nu vor fi adăugate la costurile de închidere ale ofertantului necesare pentru a vă primi banii în mână în 24 de ore de la încheierea unei tranzacții.

6. Îți poți vinde casa rapid, fără a fi nevoit să plătești impozite pe proprietate la vânzare.

Ai nevoie de banii tăi înainte de sfârșitul anului? Puteți obține o ofertă și puteți închide până la sfârșitul anului pentru a evita plata impozitelor pe proprietate pentru vânzarea dvs. Vă va ajuta să vă mențineți factura finală a impozitului pe proprietate la minimum.

Când cauți opțiuni pentru a-ți vinde casa, poți obține rapid oferte în numerar, fără să te gândești să nu ai o casă în care să mergi.

7. Nu trebuie să curățați sau să vă organizați pentru a vă obține banii

Cu această opțiune, nu există nicio curățare sau organizare de făcut, astfel încât să vă puteți obține banii rapid și în 24 de ore de la efectuarea unei oferte! Nu este nevoie să vă luați ziua liberă de la muncă pentru o programare și vă puteți vinde casa pentru bani gheață, chiar dacă este în weekend.

8. Puteți încheia o afacere mai mare decât valoarea de piață

Puteți să vă vindeți proprietatea pentru numerar și să obțineți o ofertă mai mare decât valoarea de piață, dacă aveți nevoie.

Să presupunem că ți-ai achiziționat casa cu 350.000 USD și acum valorează 700.000 USD. Îl poți vinde cu numerar, astfel încât să poți obține mai mult decât valoarea de piață.

Gânduri finale

Vânzarea proprietății dvs. în numerar vă oferă banii de care aveți nevoie pentru a obține un alt loc fără să așteptați.

Cel mai bine este pentru persoanele care nu doresc să treacă prin bătaia de cap de a aștepta bănci sau alte companii financiare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.