Te gândești să-ți renovezi spațiul de locuit? Îți dorești un aspect modern și elegant, respectând bugetul tău? Nu mai căuta.

Gresia este folosită mai frecvent pentru a vă decora, renova și moderniza casele. De la bucătărie până la podele și blaturi de masă, faianța este practic folosită peste tot prin casă.

image - Buy Beautiful and Cost-Effective Tiles to Revamp your House
Cumpărați plăci frumoase și rentabile pentru a vă renova casa

Au câștigat popularitate de-a lungul anilor, deoarece sunt rentabile, arată frumos și sunt ușor de întreținut.

Nu numai că arată bine, dar sunt și durabile și de lungă durată.

În zilele noastre, piața este saturată cu diferite tipuri și plăci diferite proiectate. Veți obține cunoștințele complete despre care plăci este cea mai potrivită pentru dvs.

De ce să optați pentru gresie?

Placile au câștigat popularitate de-a lungul anilor. Chiar dacă există diverse metode de a vă decora casele, clienții din întreaga lume sunt de acord cu instalarea plăcilor din cauza avantajelor vaste pe care le oferă.

Categorii de plăci

Piața este plină de diferite categorii de plăci care sunt alcătuite din materiale diferite pentru a răspunde nevoilor și cerințelor dumneavoastră specifice.

Placi ceramice

Acestea sunt una dintre plăcile cel mai des folosite în toate gospodăriile. Îți oferă mai multă protecție împotriva murdăriei și petelor.

Placi de portelan

Acestea sunt plăci de lut copt. Mai durabil și mai rezistent în comparație cu plăcile ceramice. De asemenea, vin într-o mare varietate de modele și culori.

Placi de sticla

Vrei să dai casei tale o notă plină de farmec, atunci s-ar putea să vrei plăcile de sticlă. Sunt strălucitoare și strălucitoare și garantate că vor oferi spațiului tău de locuit o notă de eleganță și sofisticare.

Cu toate acestea, vine cu un punct negativ. Este mai predispus la fisuri și ciobiri, așa că este cel mai potrivit pentru pereți.

Placi digitale

Deoarece tehnologia avansează zi de zi, plăcile de imprimare digitală sunt acum disponibile pe piață. Imaginile de înaltă rezoluție sunt imprimate pe plăci pentru a crea un efect uimitor și atrăgător.

Placi vitrificate

Placile vitrificate sunt fabricate prin vitrificare. Sunt mai dure și mai rezistente la uzură decât plăcile ceramice.


Citeste si:


Avantajele plăcilor

Vor rămâne la fel pentru mulți ani

Spre deosebire de covoarele și covoarele care pot fi pătate și sunt greu de curățat, gresia își păstrează strălucirea și strălucirea ani de zile dacă sunt instalate și îngrijite corespunzător.

Usor de intretinut si curatat

Placile sunt foarte ușor de curățat și rămân fără pete. Pur și simplu ștergeți-le folosind o cârpă umedă și voilà, ca noi. Nu este necesară spălare. Ce ușurare!

Sunt hipoalergenice

Mulți oameni sunt alergici la covoare și covoare. De obicei, părul de animale, polenul și particulele de praf se lipesc de fibrele covoarelor și agravează reacțiile alergice. Dar suprafața plăcilor este hipoalergenică și este cea mai bună pentru persoanele care suferă de diferite alergii.

High-end

Doriți să oferiți casei dvs. un aspect extravagant, gresia este o opțiune mult mai bună decât covoarele și alte laminate de podea.

Arata sofisticat si mai elegant decat celelalte forme de pardoseala, crescand valoarea si imbunatatind aspectul general.

Versatilitate

Cu plăci, aveți mii de culori și modele din care să alegeți. Ele vin în diferite forme și dimensiuni, diferite materiale și diferite stiluri, care sunt prietenoase cu buzunar și în bugetul dvs.

Prietenos cu mediul

Placile sunt de obicei realizate din sticlă, nisip și lut, iar resursele naturale precum copacii și lemnul nu sunt exploatate în producția lor.

Rezistenta la foc

Frumusețea și siguranța sunt ambele garantate prin instalarea plăcilor. Fără arsuri sau arsuri și pot rezista la temperaturi ridicate.

Poate fi folosit oriunde

Placile pot fi folosite oriunde in casa si pe aproape toate suprafetele. Baia, dormitorul, garajul, blaturile de masă, pereții etc., toate pot fi decorate cu gresie.

Ușor pe buzunar

Deoarece piața este plină de plăci diferite, le puteți alege pe cele care se potrivesc cel mai bine dorințelor și bugetului dumneavoastră. Aveți o gamă largă de opțiuni din care să alegeți.

Reparat usor

În general, plăcile sunt foarte rezistente și durabile. Dar accidentele apar și sunt inevitabile. Dacă o țiglă este deteriorată, aceasta poate fi ușor înlocuită și reparată la un cost minim.

Rezistent la apă

Placile sunt rezistente la apa si pot rezista la orice tip de umiditate timp de zeci de ani.

Alegerea plăcilor dvs

Fiecare țiglă este diferită și atunci când selectați o țiglă trebuie să vă luați în considerare

  • dimensiunea camerei
  • culoarea, și
  • Scopul Tiglei

Atunci când vă alegeți gresia, asigurați-vă că selectați cel mai bun și cel mai de încredere furnizor de pe piață, astfel încât să aveți plăci de cea mai bună calitate.

Deoarece piața din Marea Britanie este plină de comercianți cu amănuntul diferiți, găsirea unuia care se potrivește cel mai bine bugetului și cerințelor dvs. poate fi o sarcină destul de mare.

Consultați https://www.hyperiontiles.co.uk/ Porțelan Tiles Stone Flooring Ascot Berkshire pentru o mare varietate de plăci frumoase și accesibile și, de asemenea, care sunt ușoare în buzunar!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.