Pensionarea poate fi cea mai bună sau cea mai proastă fază a vieții tale și se rezumă la modul în care o planifici. Mulți americani doresc să se stabilească peste ocean și să înceapă o nouă viață în anii lor de aur.

Costa Rica este una dintre destinațiile preferate de pensionare, deoarece oferă un amestec de stil de viață excelent, cultură familiară și vreme frumoasă.

image - Buying A Retirement Home in Costa Rica- 7 Rules You Must Follow
Cumpărarea unei case de bătrâni în Costa Rica – 7 reguli pe care trebuie să le urmați

Ca să nu mai vorbim că cumpărarea unei proprietăți în țară este ușoară pentru că are un potențial imobiliar imens. Nu ar putea fi un loc mai bun pentru a cumpăra o a doua casă pentru a te retrage liniștit și a te bucura de viață.

Dar cumpărăturile la domiciliu sunt poate cea mai dificilă parte a procesului. Trebuie să aveți un plan în vigoare chiar înainte de pensionare. Planificarea achiziției de proprietăți nu înseamnă doar a avea suficiente fonduri pentru afacere. Mai mulți alți factori intră în imagine, așa că un început mai devreme este întotdeauna mai bine.

Luați în considerare acești factori pentru a găsi casa de vis care se potrivește noului stil de viață și buget. Iată câteva reguli practice care vă vor ajuta să cumpărați o casă de bătrâni în Costa Rica.

Implicați-vă soțul

Începeți prin a acoperi partea personală a deciziei înainte de orice altceva. Trebuie să discutați ideea cu soțul/soția pentru a-i căuta părerea despre pensionarea în străinătate. Nu presupuneți niciodată că veți fi pe aceeași pagină despre a trăi într-o altă țară după pensionare.

Dar poți să-ți faci partea pentru a-i convinge de ideea de a duce o viață de lux în Costa Rica după pensionare. Odată ce sunt de acord, vorbește despre tipul de stil de viață și de proprietatea pe care le dorești. Fă-ți timp pentru a ajunge la un consens, deoarece decizia are un impact larg asupra vieții tale.

Trebuie să aveți o imagine clară a modului în care vă așteptați să petreceți anii următori într-o locație de vis și o casă confortabilă.


Citeste si:


Pregătește-te financiar

După pregătirea personală, pregătirea financiară ar trebui să fie următoarea pe lista dvs. de verificare. La urma urmei, veți avea nevoie de mulți bani pentru a cumpăra proprietăți în străinătate. Lucrul bun despre peisajul imobiliar din Costa Rica este că puteți explora diverse opțiuni în diferite locații.

Există șanse mari de a găsi o potrivire ideală pentru așteptările și bugetul dumneavoastră. Definirea unui buget, prin urmare, este crucială. După ce vă decideți capacitatea, explorați opțiunile online, astfel încât să aveți o idee corectă despre opțiunile disponibile.

Când verificați prețurile proprietăților, luați în considerare factori precum taxele, taxele și cheltuielile de renovare. În mod ideal, ar trebui să solicitați sfatul unui expert financiar pentru a vă decide bugetul de cumpărare și pentru a vă planifica finanțele.

Luați în considerare venitul dvs. viitor

Pe lângă faptul că ești pregătit din punct de vedere financiar pentru tranzacție, trebuie să iei în considerare venitul după pensionare pentru a alege cea mai potrivită. Amintiți-vă că venitul dvs. actual nu va fi același cu câștigul după pensionare. Bugetul dvs. lunar se va modifica în consecință.

Suma pe care o puteți permite să conduceți casa va fi diferită. Deci, trebuie să alegeți locația și casa cu înțelepciune. A trăi într-un oraș scump poate să nu fie o alegere bună, deoarece poate fi o provocare să susții un stil de viață în bugetul tău lunar. Asigurați-vă că vă anticipați veniturile și stilul de viață viitor în timp ce alegeți o casă de bătrâni ideală.

Faceți o plimbare de probă

Numărul mare de opțiuni imobiliare din Costa Rica este copleșitor. Puteți verifica diferite locații, în mediul rural sau pe plajă. Pe lângă verificarea caselor de vânzare din Costa Rica , puteți căuta un apartament sau un lot. Există nenumărate opțiuni de explorat, așa că testați-le înainte de a decide potrivirea ideală.

Luați în considerare vacanța în Costa Rica pentru câteva sezoane pentru a săpa mai adânc și a înțelege mai multe despre alternative. Întotdeauna ajută să obțineți o vedere de primă mână a opțiunilor dumneavoastră imobiliare înainte de a încheia tranzacția. Sunt mai puține șanse de a regreta deciziile tale mai târziu.

Luați în considerare mobilitatea

Mobilitatea devine adesea o preocupare odată cu îmbătrânirea și trebuie să o luați în considerare atunci când alegeți un loc în care să vă petreceți anii de pensionare. Presupunând că vei putea conduce în jos anii este o greșeală. Lucrurile se vor schimba în cele din urmă pe măsură ce pierzi controlul și te lupți cu vederea și mobilitatea.

Este logic să alegeți o proprietate unde transportul public este disponibil. Asigurați-vă că locurile importante precum magazinul alimentar sau spitalul sunt situate în imediata apropiere. Dacă puteți găsi o casă la câțiva pași de aceste locuri, obțineți oferta imediat.

Accesibilitatea este un plus

Pe lângă mobilitate, accesibilitatea ar trebui să fie, de asemenea, în fruntea ta când te uiți la proprietăți. Proprietățile cu un singur etaj sunt ideale pentru pensionari, deoarece nu au scări. Caracteristici precum intrările și holurile largi, încăperile mari cu suficient spațiu pentru a vă deplasa într-un scaun cu rotile și dușurile cu pas sunt alți factori plus.

Este posibil ca accesibilitatea să nu fie o problemă în acest moment, dar va trebui să vă gândiți la asta în viitor. Ultimul lucru pe care veți dori să-l faceți în acea etapă este să cheltuiți o avere pe modernizarea locului pentru a-l face accesibil pentru scaunul cu rotile.

Amintiți-vă de cei dragi

Mutarea în Costa Rica după pensionare este o decizie bună pentru americani. Este la îndemână, așa că puteți zbura cu ușurință în SUA. La fel, cei dragi vă pot vizita atunci când doresc. Țineți cont de viitoarele întâlniri de familie atunci când alegeți o proprietate.

Dacă aveți o familie numeroasă, luați în considerare găsirea unei case mai mari. Locul ar trebui să găzduiască confortabil copiii și nepoții tăi. Nu vor rămâne cu tine pentru totdeauna, dar ar trebui să ai un spațiu decent pentru a-i primi.

În cele din urmă veți transmite proprietatea ca moștenire . Așa că asigurați-vă că este suficient de bun pentru a le transmite celor dragi. Între aceste considerente, bugetul dumneavoastră continuă să fie pilonul principal al deciziei de cumpărare.

Viața după pensionare poate fi incredibilă, dar trebuie să o planificați bine. Costa Rica este un loc ideal pentru a-ți petrece ultimii ani ai vieții într-o locație exotică de peste mări. Dar asigurați-vă că găsiți o casă perfectă care să corespundă așteptărilor dvs.

Mai important, nu ar trebui să strângă bugetul de pensie și stilul de viață de după aceea. Urmați aceste reguli simple pentru a alege o ofertă perfectă pentru a trăi fericiți pentru totdeauna.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.