Învață cum să vopsesti usi ca un profesionist ?Utopian Construct

Cum să zugravesti/pictezi uși ca un profesionist — Vopseaua proaspătă nu este numai bună pentru a ajuta la întreținerea unei uși, dar va crea și un aspect lustruit, bine îngrijit și un punct focal pentru orice cameră.

Poți învăța cum să pictezi uși ca un zugrav profesionist. Acest articol este un rezumat al unor sfaturi de top privind pregătirea și execuția acestui tip de amenajare interioară.

Te intrebi cum vopsesc usile zugravii profesionisti?

Aflați cum să vopsiți ușile ca un profesionist folosind aceste sfaturi pentru rezultate profesionale. Tehnicile de vopsire a ușilor sunt simple dacă urmați acest articol ușor de citit. În curând vei picta ca un profesionist. Dacă urmezi sfaturile oferite aici, nu vei mai fi nevoit să plătești niciodată un pictor!

Learn How to Paint Doors Like a Pro

Învață ca să zugravesti de la echipa #1 de Amenajari interioare din Bucuresti

Pregătirea zugravelii este cheia!

Cele trei componente principale pentru vopsirea cu succes a ușilor sunt selectarea grundului și a vopselelor potrivite, pregătirea suprafeței și timpul adecvat de uscare. Având aceste informații în minte, ești la doar câțiva pași scurti de a învăța cum să pictezi uși ca un profesionist! Urmând instrucțiunile de mai jos, nu va mai trebui să plătiți niciodată un profesionist pentru a vă vopsi ușile.

multe alegeri despre cum sa alegi vopseaua pentru zugravirea unei usi-Amenajari interioare utopian construct bucuresti

De citit de asemenea:

Tipul de ușa și selecția culorii

Cele trei tipuri de uși pe care le veți întâlni cel mai probabil sunt lemn masiv, compozit masonit și uși cu miez gol. Cele două stiluri de bază de fabricare a ușilor sunt plate sau cu panouri. Toate ușile care urmează să fie vopsite trebuie, de asemenea, amorsate. Chiar dacă ușile sunt pre-amorsate din fabrică, veți obține rezultate mai bune cu un strat suplimentar de grund. Emailul pe bază de ulei este sugerat pentru durabilitatea sa, capacitatea de spălare și pentru că ușile primesc atât de multe amprente, lovituri și urme de zgârieturi.

Notă: vopseaua cu latex poate acoperi vopseaua pe bază de ulei, dar nu invers. Vopselele în ulei plasate peste latex, un fel de vopsea acrilică, se vor crăpa deoarece respiră — se dilată și se contractă — la temperaturi diferite. Dacă nu folosiți ulei, alegeți un exterior de înaltă calitate 100% acrilic pentru ușile exterioare.

pensule de calitate-Amenajari interioare utopian construct bucuresti

Pregatirea usii pentru zugravit/ vopsit

Pentru a vă pregăti ușile, veți avea nevoie de:

 • O cârpă pentru picături
 • Cai de ferăstrău (opțional)
 • Racleta (optional)
 • Șmirghel cu granulație 120-220 și suport
 • Tack pânză
 • Deglosser (opțional) sau săpun ușor și apă într-o găleată
 • Zdrențe, carpe pentru șters
 • Grund de vopsea
 • Vopsea (ulei sau acril)
 • Banda de pictor pentru mascare
 • Perii de bună calitate
 • Dacă se rulează: o rolă mică cu un prag scăzut

Este mai ușor să pictezi o ușă care stă sprijinită de o suprafață solidă sau așezată pe capră/ scară.  Dacă puteți tăia cu o perie – așezați partea netedă a pensulei cu o mână fermă – sau dacă sunteți priceput să utilizați role, puteți picta o ușă atașată numai după ce ați mascat feroneria și cadrul înconjurător cu bandă de pictor, dar nu este sugerat. Pulverizarea este o altă opțiune pentru profesioniști, iar ușa trebuie sprijinită de o suprafață solidă. Puneți cârpe de vinil sau de aruncat pe toată suprafața de vopsire.

Scoateți tot hardware-ul. Toate ușile noi din lemn trebuie șlefuite manual folosind o hârtie cu granulație de 120. În timp ce lucrați, verificați dacă nu există zgârieturi, zgârieturi sau pete de reparații. Îndepărtați orice praf cu o cârpă adezivă. Ușile vopsite anterior trebuie curățate, răzuite cu o racletă de vopsea și șlefuite manual – sau, cu o șlefuitoare electrică sau lichidă (numită și „deglosser”?) – într-o cameră bine ventilată. Curățați cu apă și săpun, clătiți, lăsați să se usuce. Un Spackle din lemn fixează crestături și lovituri; o umplere a caroseriei auto precum Bondo funcționează pe ușile din oțel. Slefuiți din nou cu granulație 220 și ștergeți.

Continuați să citiți pentru a afla cum să vopsiți uși ca un profesionist.

Cum să vopsesti usi ca un profesionist – Continuarea

Apoi, am acoperit stilurile de uși, selecția vopselei și consumabilele necesare.

Continuă să citești pentru mai multe sfaturi și în curând vei învăța cum să pictezi uși ca un profesionist!

Trebuie să citești:

 • 5 TIPS de la experti daca zugravesti SINGUR!?Utopian 
 • Cum zugravesti o cameră? Ghid complet ?Utopian Construct
 • Blog ?Utopian Construct

Începem vopsirea ușii

După peticire și șlefuire, ștergeți ușa, apoi amorsați întreaga ușă fie cu o rolă, fie cu o pensulă. Aplicați stratul de grund subțire și lăsați să se usuce complet urmând instrucțiunile producătorului. Când este uscat, șlefuiți fin cu un burete de șlefuit sau cu hârtie abrazivă 220 și îndepărtați din nou praful.

Cu o pensulă de vopsea de calitate profesională, lucrați ușa de sus în jos, în succesiune și în aceeași direcție cu granulația lemnului. Nu încercați să pictați în jurul șuruburilor din partea de sus și de jos a ușilor, deoarece acestea nu vor fi văzute. Periați marginile, rapid și subțire. Vopsea cu pensula pe orice piese teșite. O perie mai mică de 1 și 1/2 inch va trata bine zonele teșite.

Dacă utilizați o rolă, faceți-o una mică, de aproximativ 3 până la 6 inci lungime și cu un pui de somn foarte scurt. Rola produce un ușor efect de țesut și puteți alege să o lăsați să se întărească sau să îndepărtezi vopseaua cu o perie. Tehnicile dvs. de tăiere vor trebui aplicate în continuare pentru margini sau zone de lângă balamale. Aplicațiile subțiri sunt întotdeauna cele mai bune pentru a preveni picăturile, cu timpi lungi de uscare între straturi. Folosiți două straturi dacă este necesar

.

sa incepem vopsirea usii -amenajari interioare utopian bucuresti

Let’s Get Started (How to Paint Doors Like a Pro)

Sfaturi pentru scurgeri

Nu încercați să retușați vopseaua când este udă. În plus, nu este niciodată o idee bună să încercați să reacoperiți o zonă odată ce așezarea principală este finalizată. Suprasolicitarea va deteriora doar aspectul vopselei, va crea dungi sau mai rău. Va trebui să așteptați până când este complet uscat, fără aderență la atingere.

Nu este permisă aderență

Ce trebuie evitat:

 • O perie supraîncărcată provoacă picături și prea multă vopsea lucioasă
 • Folosirea grundului incorect pentru a vopsi compozitul este ca și cum ai încerca să amesteci ulei cu apă
 • Pictură în condiții super umede
 • Nu pregătiți complet ușile prin curățarea și îndepărtarea oricărei grăsimi sau luciu
 • Încercarea de a manevra ușile înainte ca acestea să fie complet uscate

Acum că știi să pictezi uși ca un profesionist, ai putea sa crezi ca nu va mai trebui să plătești niciodată un zugrav profesionist!

Dacă aveți sfaturi de adăugat, asigurați-vă că le lăsați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.