O inspecție a acoperișului este un raport care evaluează starea actuală a acoperișului dumneavoastră. Dacă există șindrilă lipsă sau spartă, scurgeri, jgheaburi de ploaie înfundate, fisuri sau alți indicatori de pericol, inspectorul le va semnala.

Diferă de o inspecție la domiciliu prin aceea că inspectorii de casă se urcă rareori pe acoperiș pentru a o inspecta temeinic. O inspecție a acoperișului nu vă va spune cât de mult va dura acoperișul dvs., ci doar ce reparații sunt necesare.

image - How Roof Inspections and Certifications Can Lower Your Home Insurance
Cum vă pot reduce asigurarea pentru casă inspecțiile și certificările acoperișului

Dacă dețineți o casă mai veche, compania dvs. de asigurări poate solicita o verificare a acoperișului înainte de a emite acoperirea. Inspecțiile acoperișului (și reparațiile ulterioare) sunt foarte tipice atunci când vând o casă, deoarece cumpărătorii doresc să se asigure că structura este sigură.

Unii cumpărători, pe de altă parte, ar putea dori să-și angajeze propriul inspector pentru a vă evalua acoperișul.

Ceea ce va căuta un inspector de acoperiș sunt următoarele:

 • șindrilă sau plăci care sunt ondulate, rupte sau lipsesc
 • Pe acoperiș, este vegetație.
 • Indicatoare intermitente de acoperiș sau rugină
 • Puncte de aprindere care sunt deteriorate sau lipsesc
 • dungi pe tavan sau sub acoperiș cauzate de apă
 • Jgheaburi, scurgeri, luminatoare, coșuri și văi de acoperiș care sunt deteriorate sau înfundate

Care este definiția unei certificări de acoperiș?

O certificare de acoperiș este o evaluare profesională de la un inspector de acoperiș autorizat care evaluează durata de viață rămasă a acoperișului. Merge cu un pas mai departe decât o inspecție a acoperișului, prin certificarea că acoperișul dumneavoastră este în stare bună de funcționare (adică, fără scurgeri sau fisuri) și că nu sunt necesare reparații.

Dacă se recomandă reparații în timpul inspecției, acestea trebuie finalizate înainte de a putea fi acordată certificarea.

Această acreditare poate dura între doi și cinci ani, în funcție de afacerea cu acoperișuri. Asigurați-vă că certificarea pe care o obțineți este în conformitate cu liniile directoare ale Administrației Federale pentru Locuințe (FHA), deoarece acest lucru vă va asigura că acoperișul dvs. este în siguranță dacă și când decideți să vă vindeți casa.

Inspectorii trebuie să ia în considerare următorii factori atunci când determină anii rămași ai acoperișului:

 • Materiale pentru acoperiș (adică șindrilă de compoziție, ardezie, metal)
 • Vârsta acoperișului
 • Înclinarea acoperișului (cât de abrupt este acoperișul)
 • Număr de straturi
 • Reparații de acoperiș în trecut
 • O garanție poate fi inclusă cu unele certificări pentru acoperiș pentru a vă proteja de scurgeri și alte tipuri de daune.

Dacă vă gândiți să cumpărați o garanție, verificați cu atenție limbajul mic, deoarece ocazional sunt protejate doar părți ale acoperișului, nu întregul lucru.

De asemenea, este esențial să verificați istoricul companiei de acoperișuri și stabilitatea financiară. Dacă compania încetează, garanția expiră.


Citeste si:


Cum m-ar putea ajuta un acoperiș sigur să economisesc bani pentru asigurarea proprietății?

Companiile de asigurări vor să asigure clienților care au locuințe cât mai sigure. Cu cât riscul este mai mic, cu atât este mai puțin probabil să trebuiască să depuneți o reclamație. Companiile de asigurări sunt atrase să ofere reduceri persoanelor care manifestă o dedicare față de siguranță ca urmare a acestui fapt.

Când vine vorba de acoperișul dvs., obținerea unei certificări de acoperiș oferită de un acoperiș calificat vă poate califica pentru o reducere sub formă de credit sau taxe lunare mai ieftine. Ar trebui să vă inspectați și să vă certificați acoperișul de către firma care a instalat acoperișul în primul rând.

Arătarea acestei certificări – că acoperișul a fost în regulă în ultimii doi ani – va scădea prima, deoarece astăzi, dacă se întâmplă ceva, cum ar fi un vânt puternic, acoperișul va rezista mult mai bine decât unul care are șase sau șapte ani. , care cel mai probabil se va scurge.

Cum obțin o reducere la un acoperiș securizat?

Dacă compania dvs. de asigurări oferă reducerea, o puteți solicita atunci când aplicați pentru o poliță sau cereți o certificare a acoperișului după ce ați fost asigurat. Fiecare circumstanță necesită obținerea documentelor necesare de la antreprenorul dumneavoastră licențiat pentru acoperișuri și completarea unei cereri de asigurare.

Vă sfătuim să aveți o certificare pentru acoperiș în mod regulat pentru a vă menține primele scăzute și casa în stare bună. Proprietarii de case cu acoperișuri noi ar trebui să primească o certificare la fiecare patru până la cinci ani, potrivit acestuia.

Certificarea pentru acoperiș poate fi necesară o dată la doi până la trei ani pe acoperișurile mai vechi. În funcție de materialul folosit și de locul în care locuiți, acoperișurile pot rezista oriunde între 10 și 20 de ani. (Acoperișurile din Florida, de exemplu, se vor confrunta cu condiții meteorologice diferite față de acoperișurile din Illinois.)

În unele zone, puteți obține o reducere și dacă instalați componente de acoperiș rezistente la impact sau un acoperiș complet nou. Consultați furnizorul dvs. de servicii pentru a vedea ce au de oferit și vă vor informa despre întreaga gamă din Rapid City SD To Alliance NE .

Merită să plătiți pentru o inspecție și o certificare?

Plata pentru o inspecție a acoperișului și, eventual, o reparație a acoperișului în cazul în care este descoperit un defect, poate fi costisitoare în avans. Costul unei inspecții și certificare a acoperișului variază, potrivit lui Austin, dar de obicei se încadrează între 200 și 300 USD.

Deoarece asigurarea de locuință poate costa oriunde între 500 USD și 1500 USD în fiecare an, poate dura ani pentru ca investiția inițială să fie recuperată prin reducerile la prime pe care le obțineți (în funcție de locul în care locuiți și de alți factori).

Pe de altă parte, merită asigurarea că acoperișul tău este în stare bună. Puteți fi liniștit știind că poate supraviețui vântului puternic, ploii, zăpezii și altor dezastre naturale.

Sfaturi despre cum să angajați un inspector de acoperiș

 • Solicitați recomandări de la prieteni și vecini din zona dvs.
 • Verificați recenziile și evaluările companiei pe internet pentru a descoperi dacă clienții sunt mulțumiți de serviciile lor.
 • Verificați evaluarea companiei de către Better Business Bureau.
 • Verificați dacă compania este certificată de o organizație profesională, cum ar fi Asociația Națională de Certificare și Inspecție a Acoperișului, precum și statul dvs., dacă este cazul.
 • Nu angajați primul antreprenor de acoperișuri pe care îl întâlniți. Solicitați cotații de la o varietate de afaceri.
 • Fiți atenți la escrocii de acoperiș care oferă inspecții „gratuite” ale acoperișurilor, avans sau metode de vânzare la presiune ridicată.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.