Curățarea este substanțial mai eficientă dacă alegeți o singură întreprindere (îngrijire, aspirare, ștergere) și faceți o comisie similară în fiecare cameră din casă, mai degrabă decât să curățați bucătăria, toaletele și apoi camerele. Înainte de a începe să faceți ordine, asigurați-vă că ventilatoarele de acoperiș sunt strânse.

Concentrează-ți aranjarea pe cele mai înalte puncte ale mobilierului și pe partea inferioară a rafturilor, pe balustrade, pe poziții de plasare a fotografiilor, pe șanse, capete și ecrane TV. În acest articol, vom afla despre diferite instrumente și gadget-uri pentru acasă.

image - How Different Tools Helps You in Cleaning Home
Cum vă ajută diferitele instrumente să faceți curățenie acasă

Cum vă ajută diferitele instrumente să curățați

Mai târziu aplicați articole de curățare, permițându-le să funcționeze. Majoritatea articolelor de curățat nu se igienizează prompt, așa că lăsându-le pentru câteva momente le va permite să omoare microorganismele și să separe gunoiul, ceea ce înseamnă că aveți mai puțină muncă de făcut.

Lucrând în întregime, ștergeți-vă acoperișurile și despărțitoarele, încercând să obțineți fiecare colț. Un mop din microfibră se dovedește incredibil pentru acest lucru, totuși, presupunând că nu le faci să se lege, un prosop vechi sau un tricou peste o perie este, de asemenea, șocant de convingător.

Făcând acest lucru în mod constant, praful nu se adună în restul casei și, în cele din urmă, vă va permite să investiți mai puțină energie cu un aspirator sau un mop în apropiere. Vă va economisi mult timp, presupunând că îndepărtați totul de pe o suprafață și puneți totul înapoi simultan, în loc să culegeți, să măriți totul, să curățați sub ea și să o puneți jos.

Crezând că faci ordine, scoate totul de pe o masă sau un suport înainte de a fi impecabil, apoi, în acel moment, frecă rapid totul cu un material din microfibră înainte de a-l pune înapoi. Scoateți tot demachiantul, demachiantul și diferitele lucruri din duș înainte de a curăța acolo, de asemenea.


Citeste si:


Instrumente de aspirare pentru mobila dvs

Mobilierul din casa dvs. merită ceva dincolo de un tratament periodic cu role de acumulare. Toată mobila folosită frecvent trebuie aspirată săptămână după săptămână cu racordul special pentru tapițerie, așa cum este indicat de organizația de curățare Clean and Simple Cleaning.

Dacă aveți abajururi cu textură, acestea ar trebui să fie și ele aspirate. Țineți cutele de pe abajur în timp ce le aspirați și, dacă este o alegere, reduceți tragerea pe aspirator pentru a vă abține de la a provoca vreun rău.

Nu trebuie să vă deranjați cu toate aparatele de curățare forte de pe planetă pentru a obține o casă curată de nivel competent. Țesăturile din microfibră, șervețelele igienice, un mop, un aspirator care funcționează pe capac și podele și o perie de curățat care poate curăța detaliile sunt, în cea mai mare parte, aparatele de care aveți nevoie cu adevărat pentru a vă curăța casa.

Instrumente de curățare a toaletei și a sticlei

Încercați să vă curățați aparatele în general. Dați o strălucire cuptorului de pâine și ștergeți orice bucăți de mâncare care s-au agățat de blendere. Încercați să ștergeți într-adevăr exteriorul frigiderului și al mașinii de spălat vase. Presupunând că oglinzile murdare sunt o problemă pentru dvs., utilizați mai degrabă un produs de curățare spumă pentru sticlă decât o stropire.

Astfel de profesioniști se datorează faptului că nu driblează și șterge eficient, diminuând posibilitatea ca tu să ajungi să-ți cureți oglinzile în diferite ocazii. Pentru a vă asigura că toaleta este cu adevărat, cu adevărat perfectă.

Opriți-vă un minut pentru a vă așeza pe toaletă și aruncați o privire în jur. Noul punct de vedere ar trebui să vă arate orice locuri ratate sau lucruri care ar putea fi făcute mai ordonate.

Curățarea unei încercări de grup este poate cea mai ideală modalitate de a curăța rapid o casă. Planificați din timp o perioadă cu familia dvs. și alocați comisioane fiecărui individ. Cooperarea poate aduce un plus de plăcere curățeniei, iar casa ta va străluci în câteva momente.

În timp ce faceți curățenie, încercați să aveți grijă de lucrurile de întreținere a casei, de exemplu, o chiuvetă defectă care ar putea provoca daune apei. Pentru a afla mai multe, vizitați sunhomestead.com.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.