Să ai o experiență de teatru acasă este ceva ce toată lumea își dorește.

Montarea televizorului pe perete vă poate oferi o senzație de cinema. Ca să nu mai vorbim, de când am intrat în pandemie, iar cinematografele au fost închise, divertismentul acasă este singura opțiune.

image - How to Mount a TV on Drywall
Cum se montează un televizor pe gips-carton

Montarea unui televizor pe gips-carton pare o problemă, dar nu este atât de dificilă în realitate. Cu toate acestea, veți avea nevoie de ajutor pentru a agăța televizorul, astfel încât să rămână în siguranță.

Dacă agățați televizorul pentru prima dată, aflați despre toate aspectele securizării unui televizor pe perete.

Montare pe gips-carton

Montarea unui televizor pe gips-carton este puțin diferită de peretele obișnuit. Da, este și un pic cam complicat; procesul de securizare necesită multă atenție.

Pentru a evita riscul de a vă prăbuși și de a vă sparge televizorul, am enumerat pași despre cum puteți monta un televizor pe gips-carton.

Pozitia

Să începem cu începutul. Trebuie să vă dați seama poziția și amplasarea televizorului. Nu începe cu marcajul; doar determinați mai întâi zonele. Dacă vă montați televizorul, observați și problemele minore.

Dacă ați ales un perete care primește multă strălucire după-amiaza, căutați un alt set. Ca să nu mai vorbim că trebuie să te concentrezi și pe înălțime. Înălțimea depinde de dimensiunea televizorului și de nivelul ochilor.

Binge-watchers nu le place să-și încordeze gâtul în timp ce urmăresc serialele lor preferate. Prin urmare, este mai bine să decideți asupra înălțimii înainte de marcare. Dimensiunea standard este de 42 de inci deasupra podelei.

Sfat: Ai grijă mai întâi de prizele electrice.


Citeste si:


Esențiale

Înainte de a începe procesul propriu-zis, este mai bine să știți despre elementele esențiale și să le păstrați cu dvs. Poate fi necesar să achiziționați un kit de montare separat.

Sfat: Înainte de a cumpăra un kit de montare, vă rugăm să consultați greutatea și modelul televizorului dvs.

În afară de asta, veți avea nevoie de o mașină de găurit, bandă de măsurat, găsitor de știfturi, nivelator și suport TV.

Găsiți herghelia

Găsirea știftului în peretele dvs. este obligatorie, deoarece vă asigură că televizorul dvs. va fi agățat în siguranță. Utilizați un instrument de căutare pentru a găsi știfturile din gips-carton.

Odată ce găsitorul de știfturi localizează zona, marcați-o rapid cu un creion. Este mai bine să folosiți două știfturi, deoarece va crește siguranța televizorului.

Paranteze

Înainte de a așeza televizorul pe perete, trebuie să fixați suporturile. Așezați televizorul pe podea sau pe blat și atașați suporturile.

Urmați manualul și instrucțiunile despre cum să conectați cadrul. Găsiți găurile, localizați-le în spatele televizorului și fixați suportul cu șuruburi.

Asigurați montarea

Suporturile sunt fixate și sunteți gata să vă montați televizorul pe gips-carton. Măsurați suportul de pe suport sau de pe suportul de colț pentru televizor și găuriți în perete folosind o mașină de găurit.

Fixați suportul de montare cu șuruburi și fixați-le corect, altfel televizorul dvs. va rămâne plat pe podea.

Instalare

Suportul de montare este fixat și fixat de știfturi cu șuruburi. Treceți la procesul de instalare. Cârlig și suportul televizorului cu televizorul și mișcă-te încet înapoi.

Procesul trebuie să fie lent, deoarece încă vă dați seama de procesul de reparare. Odată ce simți că televizorul tău este complet securizat, treaba ta aici este gata.

Ei bine, montarea unui televizor pe gips-carton nu este un lucru dificil de făcut. Tot ce aveți nevoie sunt elementele esențiale adecvate și multă concentrare. Citiți manualul și instrucțiunile înainte de procesul de instalare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.