Remodelezi o baie din casa ta? Vă întrebați cum ar trebui să vă pregătiți pentru renovare?

Având în vedere că o remodelare a băii oferă adesea o rentabilitate a investiției de 100% sau mai mult, realizarea unei remodelări a băii poate fi o decizie grozavă. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, incomod și sunt multe de gândit pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru proces.

image - How to Prepare for Your Modern Bathroom Remodel
Cum să vă pregătiți pentru remodelarea unei băi moderne

Iată cum ar trebui să vă pregătiți pentru o remodelare modernă a băii.

1. Plan pentru Creșterea traficului pietonal

Pentru a vă pregăti pentru o remodelare a casei de baie, ar trebui să aveți un plan pentru a gestiona creșterea traficului pietonal în casa dvs.

Dacă angajați contractori, vor fi o mulțime de oameni care intră și ieși din casa dvs. Ar putea urmări multă murdărie, așa că este posibil să doriți să puneți niște prosoape vechi pe podea sau să adăugați un fel de acoperire pentru a vă proteja podeaua. De asemenea, ar trebui să definiți o cale clară pentru modul în care vor intra și ieși din casă în timp ce ajung la baie.

2. Scoateți lucrurile din baie

Când vă pregătiți pentru o renovare a băii, ar trebui să vă asigurați, de asemenea, că eliminați tot ce puteți din baie.

Asigurați-vă că îndepărtați covorașele de baie, coșurile de gunoi, capacele de toaletă și orice altceva pe care îl păstrați în baie. De asemenea, ar trebui să scapi de șampoane, săpunuri și produse de igienă.


Citeste si:


3. Pregătește-ți baia pentru renovare

După ce îți scoți lucrurile din baie, poate vrei să faci și un pic de pregătire suplimentară.

A scăpa de suporturile și tijele care sunt în baie și de a da jos perdelele de duș poate fi o idee bună pentru a pregăti lucrurile pentru contractori. Dacă aveți linoleum sau gresie în baie, poate doriți să continuați și să le îndepărtați singur pentru a pregăti lucrurile pentru renovare.

4. Cunoștințe veți folosi baia și dușul

Înainte de a continua cu renovarea băii, ar trebui să creați un plan pentru a gestiona toate nevoile băii dumneavoastră în timpul procesului.

Dacă doriți să folosiți baia și să faceți duș în timpul unei renovări, va trebui să aveți un plan pentru a face acest lucru. A te baza pe vecini, familie sau prieteni poate fi util în această perioadă. De asemenea, puteți face un duș la sala de sport dacă aveți abonament la sală.

O altă opțiune este să instalați o toaletă temporară de camping și un duș undeva în casă.

5. Pune o mulțime de întrebări

Când vă pregătiți pentru o remodelare a băii, ar trebui să vă asigurați că dumneavoastră și compania de remodelare a băii sunteți pe aceeași pagină.

Asigurați-vă că întrebați antreprenorul despre orice vă preocupă, inclusiv despre modul în care veți folosi baia, cum veți menține pardoseala curată în timpul procesului și cum puteți păstra copiii și animalele de companie în siguranță. Antreprenorul ar trebui să fie capabil să răspundă la multe dintre întrebările dvs. și să vă ajute să vă formați un plan pentru a face renovarea un proces fără probleme.

Asigurați-vă că accesați https://ctbathplanet.com/bathroom-renovation-projects/ pentru mai multe sfaturi despre cum să lucrați cu antreprenori în timpul unui proiect de renovare a băii.

Pregătirea pentru o remodelare modernă a unei băi cu aceste sfaturi

Dacă vrei să fii pregătit pentru un proiect modern de remodelare a băii, ar trebui să urmezi sfaturile de mai sus. Având un plan pentru modul în care veți folosi baia și gestionați prezența contractorilor în casa dvs., întregul proces va decurge mult mai ușor.

Sper să găsiți mai multe sfaturi de îmbunătățire a locuinței? Începeți să citiți blogul nostru acum pentru a descoperi mai multe articole utile.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.