Pentru a vă menține noile dulapuri de bucătărie într-o formă excelentă pentru anii următori, este incredibil de util să le curățați în mod regulat și să țineți cont de elementele care le vor menține bine întreținute.

Consultați acest infografic pentru sfaturi utile și pași pentru a vă menține ușile dulapurilor de bucătărie curate și bine întreținute.

În general, ușile dulapurilor din bucătărie nu au nevoie de agenți de curățare chimici puternici pentru a le menține curate. Niște apă caldă și săpun cu o cârpă moale sau un burete va face, în general, trucul.

Dacă utilizați un detergent prea abraziv, acesta poate deteriora suprafața ușilor dulapului de bucătărie. Pur și simplu ștergeți în fiecare săptămână sau cam așa ceva cu apă caldă și săpun și apoi uscați cu o cârpă uscată.

La fel ca multe caracteristici ale modelului tău de casă din lemn, o acumulare de umiditate poate provoca daune ireparabile. Acest lucru este valabil și pentru noile tale uși de dulap de bucătărie.

Pentru a evita deteriorarea umezelii, ștergeți imediat toate scurgerile sau acumularea de umezeală care apar pe ușile dulapului din bucătărie. Utilizați întotdeauna o hotă sau un ventilator în timp ce gătiți pentru a evita acumularea de umiditate din abur.

Un alt lucru de reținut este să încercați să păstrați ușile dulapurilor din bucătărie departe de lumina directă a soarelui, dacă este posibil.

Dacă ușile dulapului dvs. sunt într-o poziție de expunere frecventă la soare, luați în considerare investiția în niște jaluzele sau perdele pentru a bloca lumina soarelui. Expunerea prelungită la lumina soarelui poate deteriora ușile dulapurilor de bucătărie și poate estompa finisajul, scăzând durata de viață a acestora.

Asigurați-vă că aveți în vedere toți acești factori atunci când instalați și întrețineți noile uși ale dulapurilor de bucătărie de la The Kitchen Door Company. Dacă ai grijă de ele, te vei putea bucura de ele mult mai mult timp și nu va trebui să le înlocuiești prea curând.

(Infografic) Cum să vă curățați ușile dulapurilor de bucătărie

Image - (Infographic) How to Clean Your Kitchen Cabinet Doors 
(Infografic) Cum să vă curățați ușile dulapurilor de bucătărie

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.