Dacă te-ai săturat și de bucătăriile de bază cu gresie și nu înțelegi o modalitate mai bună de a-ți renova bucătăria în bugetul tău, atunci acest articol te urează bun venit în lumea tapetelor temporare. Imaginile de fundal temporare sunt cele mai bune prietene ale dvs. atunci când vine vorba de o decorare interioară ieftină, dar uimitoare.

Când vine vorba de bucătărie, aceasta este o zonă în care petreci mult timp dacă îți place să gătești pentru familia ta. Dar este cu adevărat surprinzător faptul că oamenii acordă mult mai puțină atenție decorarii bucătăriei decât o acordă celorlalte camere.

image - How to Use DIY Temporary Wallpaper
Cum să utilizați tapetul temporar DIY pentru a vă actualiza bucătăria

Actualizarea bucătăriei într-o zonă proaspătă și veselă este destul de ușoară și rezonabilă. Oamenii uită adesea că munca ta se îmbunătățește numai atunci când atmosfera unei camere este energică, ceea ce este valabil și pentru bucătărie; dacă ai un spațiu de bucătărie frumos, dragostea și energia ta se arată în mâncare.

Câteva sfaturi de bricolaj pe care le poți folosi pentru a schimba atmosfera bucătăriei tale

Alegeți Modele de fundal

Primul și cel mai important lucru pe care ar trebui să-l faci este să treci prin toate tipurile de tapet de bucătărie pentru a-l căuta pe cel care se potrivește cel mai bine bucătăriei tale și interesului tău. Dacă alegi un tapet care îți place, dar tapetul nu arată bine pe peretele tău, atunci aspectul general al bucătăriei s-ar degrada.

Dar dacă alegi un tapet simplu care oferă pereților tăi o schimbare uimitoare, atunci folosirea unor astfel de imagini de fundal este o alegere bună. Pentru aceasta, trebuie mai întâi să experimentați cu diferite texturi și modele și să căutați stilurile care se potrivesc cel mai bine cu decorul bucătăriei dvs.

De asemenea, puteți alege site-uri web cu evaluări bune, iar oamenilor le-au plăcut produsele pe care le vând. Decizia ce vrei să ai pe pereții tăi ar trebui făcută numai după o cercetare adecvată.

Calitatea contează

De asemenea, rețineți atunci când alegeți imagini de fundal temporare pentru bucătărie sau orice perete. Cel mai esențial și vital lucru de reținut cu imaginile de fundal este calitatea acestora.

Când cumpărați un tapet, oricât de bine arată, acesta nu va face dreptate decorului bucătăriei dvs. dacă calitatea materialului tapetului nu este la înălțime. Decorul de perete va arata impecabil doar atunci cand tapetul este de calitate premium.

Pentru a ști cum este calitatea tapetului înainte de a-l cumpăra, puteți căuta pe site-uri recenzii ale clienților. Dacă clienții sunt mulțumiți de calitatea tapetului pe care un anumit site web sau magazin îl vinde, atunci vă puteți investi banii în ele.


Citeste si:


Utilizați instrumentele adecvate pentru a lipi imagini de fundal

Ori de câte ori lucrați cu imagini de fundal, este necesar să urmați fiecare pas cu mare atenție. În mod normal, atunci când experții lucrează cu lipirea imaginilor de fundal, aceștia au multă experiență, așa că pot aplica tapetul foarte ușor într-un timp limitat.

Dar atunci când încercați să aplicați singuri imaginile de fundal, trebuie să luați măsuri de precauție și să utilizați instrumente adecvate pentru a obține rezultate bune. Nu puteți sări peste pași între voi și vă așteptați la o aplicație de tapet curată. Cel mai bine ar fi să ții cont de anumite lucruri în timp ce lucrezi la pereții tăi.

image - Use Proper Tools to Paste Wallpapers

Dacă intenționați să decojiți și să lipiți imagini de fundal temporare , atunci primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să treceți blocul de șlefuit sau o racletă pe tot peretele pentru a îndepărta orice abraziune sau proeminență neuniformă. După ce răzuiți suprafața, ar trebui să vă gândiți să spălați peretele o dată și să-l lăsați să se usuce complet pentru un timp.

Numai când peretele este uscat ar trebui să începeți să lipiți tapetul. Ar trebui să începeți prin a decoji și lipi Inch-by-Inch cu ajutorul unei raclete sau al unei role. Dacă folosiți o racletă, forța pe care o aplicați va ajuta tapetul să se lipească mai bine. Apoi îndepărtați încet și constant suportul pentru a obține o lipire curată a tapetului.

Concluzie

Ori de câte ori mergi după tapet temporar pentru a schimba aspectul camerei tale, fie că este vorba de bucătărie sau dormitor, trebuie să ții cont de faptul că alegerea tapetului trebuie să fie astfel încât să se potrivească cu decorul camerei tale.

Dacă iluminarea și spațiul nu sunt luate în considerare înainte de a alege un tapet, atunci întregul proiect de bricolaj s-ar transforma într-o gafă. Pentru a vă asigura că aspectul să semene cu personalitatea dvs. și să înfățișeze o ambianță veselă și energică, căutați idei în prealabil și experimentați cu petice de tapet înainte de a merge la lucrarea finală.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.