Ți-ai cumpărat pulverizatorul de vopsea dintr-un motiv și anume pentru a vopsi. Acum, pictura este o formă de artă în care aveți nevoie de cunoștințe anterioare despre vopsele, simțul culorilor, totul.

În plus, trebuie să înveți cum să manevrezi vopsea spray. Nu este atât de greu, dar nu este și sarcina unui copil. Dacă sunteți din Bucuresti, puteți găsi mașina Paint Zoom în magazine.

Când ai noul tău pulverizator de vopsea și trebuie să-l instalezi, nu știi cum să faci asta.

Ei bine, de aceea suntem aici. În acest articol, vă vom spune ce trebuie să știți atunci când încercați să utilizați un pulverizator de vopsea, cum să-l configurați și cum să îl reglați.

Cum se utilizează pulverizatorul cu zoom de vopsea: o scurtă descriere a realizării artei_62497ee7bf28e.jpeg

Cum să utilizați pulverizatorul cu zoom cu vopsea: o scurtă descriere a realizarii artei

Ce include pachetul

Pachetul zoom-ului pentru vopsea vine cu un pistol de pulverizare, un recipient pentru vopsea, o cupă de vâscozitate, un furtun și baza motorului.

Cupa de vâscozitate este un lucru important de păstrat, deoarece determină cât de groasă este vopseaua dvs. și puteți reduce grosimea în funcție de cerințele dvs.

Procesul de configurare

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a configura mașina de pulverizare, înșurubați și atașați recipientul de vopsea la pistolul de pulverizare.

Sub pistolul de pulverizare, puteți găsi o priză cu șurub care se potrivește cu capul recipientului de vopsea. Mâna strânge recipientul și se asigură că este blocat corect.

Acum, trebuie să atașați furtunul. Pentru a atașa furtunul perfect, țineți pistolul de pulverizare în mână și utilizați cealaltă mână pentru a monta furtunul în spatele pistolului de pulverizare.

Celălalt capăt al furtunului merge la baza motorului. Trebuie să-l montați acolo cu grijă.

Când totul este gata, puteți configura cablul de alimentare. Conectați-l și sunteți gata de plecare!


Pregătiți-vă vopseaua

Pentru a vă pregăti vopseaua, trebuie să verificați mai întâi nivelul de vâscozitate. Puneți paharul cu vâscozitate în găleată cu vopsea și umpleți-l.

Acum, înregistrați cât timp este nevoie pentru a fi gol. Când durează mai mult decât este indicat, trebuie să vă faceți vopseaua mai subțire.

Adăugați apă conform cerințelor instrucțiunilor de mărire a vopselei pentru a face vopseaua mai subțire.

Tub de aspirație

Când vopsiți cu spray ceva deasupra nivelului ochilor, trebuie să setați tubul de aspirație spre dvs. Va fi nevoie de vopsea care rămâne pe colț și va preveni risipa.

Procesul invers are loc atunci când pictezi ceva mai jos. Trebuie să setați tubul de aspirație spre opus. Va economisi vopsea.

Ajustați modelul de pulverizare

Zoom-ul cu spray de vopsea vine cu trei modele de pulverizare diferite. Le puteți folosi în diferite scopuri. Dar trebuie să înveți la ce sunt bune.

Vertical

Setarea verticală a pulverizatorului este o opțiune excelentă atunci când pictați zone largi, cum ar fi peretele camerei sau podeaua sau o bucată mare de lemn.

Orizontală

O setare orizontală este excelentă pentru aplicații de vopsea precum tavane și garduri sau pe o bucată de lemn. Acest model este mai precis.

Spot Jet

Cealaltă setare se numește spot jet. Este ideal pentru locuri și colțuri mici. Pur și simplu vă puteți picta colțurile cu o setare spot jet.

Siguranță

Este esențial să luați măsuri de precauție înainte de a începe să pictați.

Purtați ochelari

Pentru a vă salva ochii, puteți purta ochelari. Sticla normală va merge, dar dacă sunteți supraprotector, puteți purta ochelari de protecție.

Purtați mască

Nu vrei să respiri mult vopseaua. Pentru a preveni acest lucru, puteți purta o mască.

  • Purtați și mănuși și pantofi!
  • Acoperiți zona pe care nu doriți să o pictați cu hârtie și lipiți-le perfect.
  • Fă puțină practică pe o tablă goală sau altceva.
  • Păstrați întotdeauna aceeași distanță în timp ce pictați.

Concluzie

Așadar, așa poți să te descurci cu un pulverizator cu zoom de vopsea. Aceste pulverizatoare sunt acum populare în întreaga lume.

Aveți grijă de vopseaua spray și încercați întotdeauna să o păstrați curată.

Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.