Când vine vorba de vânzarea unei case, majoritatea oamenilor se gândesc instinctiv să contacteze un agent imobiliar și să-și înscrie casa pe listă. La urma urmei, agentul imobiliar are conexiunile și baza de clienți existentă care ar trebui să facă vânzarea casei tale mai ușoară și mai rapidă.

Cu toate acestea, deși un agent imobiliar este o opțiune, nu este singura modalitate de a vă vinde casa. De fapt, există mai multe tehnici pe care le poți folosi și care ar putea fi mult mai eficiente. De asemenea, este probabil să fie considerabil mai ieftine decât comisionul mediu al agentului imobiliar de 4%. Aceasta înseamnă până la 20.000 USD pentru o casă în valoare de 500.000 USD, mai puțin decât prețul mediu actual al casei .

image - How to Sell Your House Without A Realtor
Cum să-ți vinzi casa fără un agent imobiliar

Pune-ți casa într-o licitație

Potențial, una dintre cele mai simple modalități de a vă vinde casa este să folosiți un licitator imobiliar local . Aceasta este o opțiune pe care mulți oameni o trec cu vederea, deoarece cred că licitațiile sunt pline de case ieftine, rezultatul recuperării în posesie și al persoanelor care au nevoie disperată de numerar.

De fapt, licitațiile sunt pline de investitori care caută o afacere bună și salvează cumpărătorii care apreciază că pot obține o ofertă bună la licitație și o vânzare rapidă.

Lucrul grozav la o licitație este că puteți seta cel mai mic preț pe care sunteți dispus să-l luați și orice lucru peste acesta este un bonus. Veți ști când are loc licitația și asta înseamnă că veți ști exact când va avea loc vânzarea și cât de repede trebuie să vă mutați ulterior.

Cel mai bine, nu trebuie să faci nicio muncă suplimentară pentru a-ți vinde casa. Poate fi necesar să furnizați fotografii ale casei, dar este neobișnuit ca oamenii să le poată vedea înainte de licitație. Asta înseamnă că nu trebuie să te lupți cu hoardele de străini care îți călcă în picioare proprietatea.


Citeste si:


Listează-l online

Dacă preferați, vă puteți ocupa singur de vânzare. Acest lucru începe cu aranjarea proprietății în interior și în exterior, ceea ce trebuie să faceți indiferent de abordarea dvs. de vânzare. Vrei ca proprietatea ta să arate cât mai bine.

Apoi va trebui să căutați prețul potrivit pentru proprietatea dvs. Amintiți-vă, dacă prețul excesiv îl puteți reduce, dar acest lucru va încuraja potențialii cumpărători să facă oferte și mai mici. Este mai bine să obțineți mai întâi prețul corect.

Asta înseamnă să ne uităm la ce alte proprietăți similare merg.

În continuare, veți avea nevoie de o mulțime de imagini. Acestea ar trebui să fie de înaltă calitate și ar putea plăti să apelați la ajutorul unui fotograf profesionist. Acestea sunt imaginile pe care le veți încărca online și trebuie să atragă atenția potențialilor cumpărători. Aduceți prietenii și familia să revizuiască imaginile și să dea opinii sincere.

Odată ce aveți fotografii, va trebui să le încărcați pe cât mai multe site-uri posibil. Asta înseamnă toate conturile tale de rețele sociale și chiar unele site-uri online dedicate de vânzare de proprietăți.

Nu uita să adaugi un semn în fața casei tale, este surprinzător cât de mult interes poate genera asta.

Desigur, va trebui să fii pregătit să arăți oamenilor prin casa ta și să le răspunzi la întrebări. Acest lucru poate consuma timp și poate fi frustrant. Dar, este o parte importantă a procesului.

De asemenea, va trebui să vă ocupați de oferte și negocieri. Vestea bună este că veți economisi comisioanele, deși va trebui să plătiți în continuare taxe legale.

Un sfat de top atunci când vă vindeți este să confirmați că cumpărătorul își poate permite casa cât mai devreme posibil în acest proces.

Creați o tombolă

În ultimii ani, o serie de oameni au creat tombole pentru a-și vinde casele. Procesul este simplu, stabiliți un preț al biletului, de exemplu la 100 USD și o dată la care va fi extrasă tombola.

Apoi, va trebui să promovați tombola cât mai mult posibil pentru a vinde suficiente bilete. De exemplu, 5.000 de bilete ți-ar aduce o jumătate de milion de dolari, care este probabil să valorize la fel de mult ca casa ta.

Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, va trebui să verificați regulile din statul dumneavoastră. Tragerea la sorți este considerată o formă de jocuri de noroc și va trebui să vă asigurați că respectați toate regulile relevante. Acest lucru poate complica procesul, dar este încă o opțiune viabilă dacă sunteți pregătit să faceți temele și promovarea.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.