Dacă doriți o transformare completă a spațiului de garaj, există diverse lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a începe proiectul.

Pardoseala, peretele, tavanul și depozitul trebuie să fie modernizate. Nu este deloc o sarcină mică și necesită ajutor profesional.

Mulți oameni fac greșeala să creadă că pot gestiona un proiect atât de mare, singuri, pentru că trendul DIY este încă în vogă.

image - How to Renovate Your Garage Space?
Cum să-ți renovezi spațiul de garaj?

Dar ceea ce ei nu reușesc să înțeleagă este că cineva își poate folosi mai bine timpul în alte activități decât în a face lucrări laborioase și lungi de remodelare.

În plus, un expert poate face treaba cu o risipă minimă de material, în timp ce cineva fără experiență va risipi cu siguranță materiile prime.

Dar dacă credeți că puteți crea un rezultat mai bun decât un constructor profesionist, puteți începe procesul de bricolaj prin toate mijloacele.

În plus, este întotdeauna o experiență de învățare atunci când lucrați la un proiect de renovare a casei. Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când faci o renovare a garajului.

Remodelarea podelei: S-ar putea să fi observat că există crăpături și urme ciudate pe podeaua garajului tău; ei bine, este foarte comun și se poate repara.

Majoritatea oamenilor preferă podea epoxidă pentru spațiul lor de garaj. Pardoseala epoxidica ofera un finisaj si stralucire, spre deosebire de alte tipuri de pardoseli. Dar aplicarea epoxidului ar putea fi o provocare pentru cei fără experiență.

  • Înainte de a începe să aplicați stratul pe podea, asigurați-vă că baza existentă este absolut curată.

O singură spălare nu va funcționa; trebuie să utilizați substanțe chimice pentru curățarea podelei și să curățați podeaua cu suficientă apă pentru a îndepărta murdăria și particulele de praf de pe suprafață.

  • Odată ce curățați suprafața, trebuie să lăsați cimentul să se usuce cel puțin o zi. Când podeaua este spălată cu apă, aceasta tinde să absoarbă multă apă și să rețină umezeala.

Prin urmare, scopul ar trebui să fie acela de a lăsa umezeala să se usuce înainte de aplicarea stratului epoxidic.


Citeste si:


  • Apoi, amestecați stratul separat și adăugați cel puțin două straturi de epoxid pe podea. Investește în materiale de aplicare a vopselei de bună calitate pentru a obține vopseaua de podea distribuită uniform pe toată podea.
  • După aplicarea primului strat de epoxid, s-ar putea să observați că se formează bule de aer deasupra podelei; nu vă faceți griji, puteți oricând să vă întoarceți și să le fixați cu șmirghel înainte de a aplica al doilea strat.

Dulapuri

Regula de bază a decorațiunii casei este să eviți materialele ieftine pentru că vrei să construiești lucruri care să reziste mult.

Mulți oameni tind să opteze pentru dulapuri mai ieftine, deoarece acestea nu vor fi afișate oaspeților și vor fi instalate doar în garaj.

Dar dulapurile ieftine nu durează atât de mult și trebuie înlocuite, ceea ce costă bani suplimentari. În plus, oamenii păstrează de obicei lucruri mai grele și cutii pline cu articole de care nu au nevoie în dulapurile garajului.

Prin urmare, este esențial să investiți în dulapuri robuste. Scopul ar trebui să fie utilizarea spațiului de stocare la capacitatea maximă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.