Suntem în mijlocul iernii care pare să se răcească din secundă, dar într-o lună și jumătate, primim primăvara! Unul dintre cele mai bune anotimpuri pentru a începe din nou și proaspăt este primăvara, fiind vestitorul căldurii și frumuseții.

image -How To Prepare Your Home for Spring Cleaning?
Cum să-ți pregătești casa pentru curățenia de primăvară?

În prezent, suntem siguri că casa ta arată ca un bârlog confortabil potrivit pentru nopțile reci. Cu toate acestea, aceste mobilier și preparate vor trebui în curând împachetate, curățate și depozitate pentru restul anului.

Nu supraestima timpul care ti-a mai ramas, pentru ca luna urmatoare va zbura si in curand va fi timpul sa-ti lasi deoparte lucrurile esentiale de iarna! Folosește acest blog ca listă de verificare pentru a pregăti elementele de bază pentru curățenia de primăvară acasă. În acest fel, puteți fi gata și nu trebuie să vă faceți griji că amânați până în toiul primăverii!

Scoateți-vă aspiratorul

Unul dintre cele mai esențiale gadget-uri dintr-o gospodărie este aspiratorul de curățare profundă. În sezonul de iarnă, cu siguranță nu ai atât de mult de făcut curățenie în comparație cu lunile mai calde, deoarece toate suprafețele sunt acoperite cu rogojini și covoare.

Cu toate acestea, odată ce frigul dispare, va trebui să îndepărtați aceste covoare și să curățați suprafețele de dedesubt.

Asigurați-vă că aspiratorul dvs. Titan este întreținut și gata de funcționare, astfel încât să nu vă confruntați cu facturi de reparații îndelungate în ultimul moment. Curățarea profundă poate dura câteva weekend-uri, așa că asigurați-vă că prizele dvs. de curent sunt funcționale în jurul proprietății dvs., oriunde veți face curățenie.

Grădinărit și probleme de polen

Primăvara ne amintește și de temutul sezon al polenului, care este dezastrul existenței multor oameni. Dacă tu sau un membru al familiei aveți alergii la polen, veți înțelege cât de frustrant poate fi.

A avea nasul care curge și ochii lăcrimați timp de o lună nu este distractiv, mai ales dacă se suprapune cu o pandemie. Pentru a vă asigura că casa dumneavoastră este ferită de polenul alergen, pregătiți-vă instrumentele de grădinărit în avans pentru a elimina problema de la boboc.

Cel puțin pentru zonele cele mai apropiate de casa ta, asigură-te că plantele polenizatoare sunt acoperite cu foi din microfibră pentru a evita transmiterea imediată.


Citeste si:


Dezordinea-ți casa

Aspectul de iarnă al caselor diferă foarte mult de decorul de primăvară și vară. Deoarece sezonul sărbătorilor tocmai s-a terminat, trebuie să existe multe lucruri care vă aglomerează casa pe care poate doriți să le aruncați. Folosiți curățenia de primăvară ca o scuză bună pentru a dezordine. Curățarea aparatelor dumneavoastră bine pe dos este o altă idee de produs.

Spălătorie pentru tapițerie de iarnă

Asigurați-vă că toate tapițeria și păturile de iarnă, lenjeria și garderoba sunt pregătite pentru a fi curățate , uscate și puse înapoi în dulapul de depozitare! Pentru partea de uscare, va trebui să instalați linii de îmbrăcăminte în curte, astfel încât acestea să beneficieze de lumina maximă a soarelui, așa că adunați echipamentul necesar!

Încheierea

Curățarea casei este întotdeauna o experiență plină de satisfacții, chiar dacă la început poate fi o sarcină obositoare. Cu siguranță nu se simte la fel de greoi dacă te-ai pregătit cu mult înainte. Sperăm să folosiți sfaturile noastre și să aveți totul pregătit înainte de începerea primăverii!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.