Jocul de biliard este un hobby minunat pentru mulți oameni, deoarece poate oferi beneficii fizice și emoționale semnificative oamenilor de toate vârstele.

image - How to Design Your Game Room with a Billiards Table?
Cum să-ți amenajezi sala de jocuri cu o masă de biliard?

Aducerea acasă, o masă de biliard și crearea zonei lor de joc este astfel un vis devenit realitate pentru mulți oameni.

Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de camera de joc, trebuie să luați în considerare cu atenție toate variabilele. Acest articol vă va ajuta să aflați cum să vă proiectați camera de jocuri cu o masă de biliard.

Factori de luat în considerare

Cum să-ți amenajezi camera de jocuri cu o masă de biliard? Există 5 factori principali de care trebuie să luați în considerare, după cum urmează:

Factors to Consider

Aspect

Când construiți zona piscinei, rețineți că mobilitatea jucătorului este cel mai important factor de luat în considerare. Un plan amănunțit pentru amenajarea camerei de biliard ar trebui să fie desenat pe hârtie sau, de preferință, utilizând un program de planificare a camerei 2D până la 3D.

Având în vedere necesitatea ca jucătorii să-și folosească tacurile de biliard într-o varietate de locuri din jurul mesei de biliard, este recomandat să începeți cu designul podelei înainte de a vă instala pe masa de biliard (dacă nu aveți unul deja în acest moment al planificării). ).

Având în vedere că majoritatea meselor de biliard necesită un perimetru de cel puțin 5 picioare, o masă mai mică de 7 picioare va necesita un spațiu lat de cel puțin 13 picioare (mai multe despre asta mai târziu).

A face spațiu pentru masă este doar primul pas în amenajarea spațiului pentru mișcarea jucătorilor, confortul spectatorilor și membrii familiei care nu joacă biliard.

Spațiul fizic

Spațiul fizic este, de asemenea, un criteriu important. Trebuie să știi de cât spațiu fizic ai, de cât spațiu în cameră ai nevoie pentru a pune masa.

Masa de biliard este disponibilă în diferite dimensiuni, așa că trebuie să o alegeți pe cea care se potrivește cu dimensiunea camerei dvs. În plus, trebuie să lăsați suficient spațiu pentru lungimea tacului, locurile pentru spectatori și spațiu pentru băuturi și gustări.

Cea mai comună dimensiune pentru o masă de biliard de acasă este de opt picioare, cu toate acestea, aceasta poate să nu fie dimensiunea optimă pentru spațiul sau gradul de utilizare al fiecărui client. Pentru un joc de calitate și o distracție generală în spațiu, alegerea unei mese care se potrivește corect cu camera este crucială.


Citeste si:


Cueing Space

O masă de biliard ar trebui să aibă suficient spațiu în jurul ei pentru ca jucătorii să facă lovituri din diferite unghiuri și laturi.

De exemplu, dacă aveți un stick de tac cu lungimea de 57 inchi, veți avea nevoie de cel puțin o cameră de tac de 5-10 inchi în jurul mesei, care să le permită jucătorilor să folosească tac confortabil, fără a lovi pereții.

In plus, poti alege tac cu o lungime potrivita spatiului tau. Puteți găsi aici multe opțiuni de stick-uri cu toate informațiile necesare.

Iluminat

Iluminatul este un alt element adesea trecut cu vederea, dar crucial de luat în considerare dacă doriți să profitați la maximum de camera dvs. de jocuri.

Lumina ar trebui să fie distribuită uniform pe suprafața de joc și ar trebui să fie încărcată cu cunoștințe tehnologice. Luminile de accent, strălucirile și umbrele pot afecta un joc care se bazează pe puncte de vedere și perspective distincte decât alte încăperi.

Sunt disponibile numeroase lumini cu pandantiv cu tematică de biliard, dar indiferent de designul pe care îl alegeți, veți avea nevoie de o iluminare bună imediat deasupra mesei de biliard, așa că luminile suspendate sunt opțiunea ideală. Iluminatul de perete este, de asemenea, necesar și trebuie utilizat împreună cu luminile suspendate.

Funcţie

Nu uitați să vă construiți sala de jocuri pentru a găzdui volumul mare de trafic pe care îl va primi, precum și faptul că mâncarea și băuturile vor fi disponibile în orice moment.

Alegeți un covor care este extrem de rezistent și ușor de curățat, având în vedere acest lucru. Un covor nu este recomandat, deoarece ar putea cauza pe cineva să se împiedice de el sau să se blocheze în picioarele unui scaun sau scaun de bar.

Zona de joacă are un covor de la perete la perete care o menține în siguranță și confortabilă, reducând în același timp zgomotul. Deși vă puteți decora pereții cu accesorii pentru piscină, suveniruri sau postere. Încercați să le păstrați luminoase și să evitați lambriurile întunecate.

Câteva idei de decor pentru sala de jocuri de acasă cu masă de biliard

Some Suggested Home Game Room Decor Ideas with Billiards Table

Utilizați pereți cu uși duble

Ușile duble sunt una dintre cele mai bune modalități de a extinde o cameră mică de biliard. Așezați masa de biliard lângă ușile terasă sau o pereche centrală de uși duble care împarte cele două zone de zi.

Acest lucru vă poate ajuta să vă extindeți zona de joc, facilitând în același timp amestecarea în afara zonei de biliard. În timp ce ușile duble nu vă vor rezolva toate colțurile strâmte, ele sunt ideale pentru jumătatea de deschidere a mesei.

Luați în considerare depozitarea și scaunele încorporate

Construirea caracteristicilor tale este una dintre cele mai bune metode de a eficientiza o cameră de biliard de acasă. Depozitarea și scaunele care sunt încorporate în pereți nu ocupă spațiu în mijlocul sălii de biliard.

Jucătorii trebuie să meargă în jurul mesei, să își ajusteze pozițiile și să fluture tacurile de biliard în toate direcțiile, în special în sus. Drept urmare, începeți cu puțin.

Construiți dulapuri care urmează contururile pereților sau chiar inserați în ele pentru depozitare suplimentară. Puteți folosi, de asemenea, mobilier de dimensiuni reduse și puteți construi contoare pentru a acționa ca depozit.

Folosiți masă de biliard convertibilă și mobilier

O altă alternativă este crearea unei camere de biliard multifuncționale. În timpul zilei, unele familii pot acoperi masa de biliard și o pot folosi ca masă, mese de meserii sau pentru teme.

Când este timpul să te joci, cealaltă mobilă este mutată din drum și capacul este scos. Planarele pot fi, de asemenea, adăugate pe masă, care pot fi apoi împinse de perete atunci când nu sunt folosite pentru a face loc pentru alte activități.

Unele mese de biliard sunt atât de ușoare încât pot fi pliate. Alternativ, puteți transforma orice alt mobilier adiacent. Cu pereții desfășurați și mobilierul pliabil care eliberează camera pentru biliard mai bine decât orice stivă de scaune, va fi ușor să eliberezi spațiul pentru biliard.

Pe scurt, poate părea ușor, dar proiectarea unei săli de jocuri pe cont propriu nu este simplă. Pe lângă faptul că studiați cu atenție cum să vă proiectați camera de jocuri cu o masă de biliard pentru a avea primele gânduri, ar trebui să căutați experiență pentru a construi o sală de jocuri utilizabilă, care să fie cea mai confortabilă și cea mai distractivă zonă pentru întreaga familie.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.