Nu e de mirare cât cheltuiți pentru construirea casei de vis, experiența dvs. de a trăi într-o casă dulce acasă se va transforma într-un coșmar dacă aveți oameni zgomotoși și urât ca vecini.

A avea vecini răi poate fi extrem de obositor și cu siguranță va înnebuni chiar și o persoană pașnică.

image - How to Deal with Bad Neighbors
Cum să te descurci cu vecinii răi

Poate fi o sarcină dificilă să identifici vecinii urâți. Cu toate acestea, odată ce cumpărați o proprietate și identificați că nu aveți vecini grozavi, nu trebuie să o suportați pentru totdeauna.

Cu toate acestea, nu este favorabil dacă problemele tale cu vecinul ajung în instanță. Cu tacticile potrivite, poți crea cu ușurință un mediu bun și pașnic pentru tine, fără a fi nevoie să te apropii de pumnale trase cu vecinii tăi.

Acest articol va discuta în detaliu câteva tactici utile cu ajutorul cărora puteți face față vecinilor răi.

Cunoaște-ți bine vecinii și fii prietenos cu ei

Pentru a trăi liniștit într-un cartier, trebuie mai întâi să te asiguri că nu ești vecinul problematic. Încearcă să fii prietenos cu vecinul tău. Nu trebuie întotdeauna să le scoateți sau să mergeți împreună în vacanțe în familie.

Un simplu salut când te întâlnești, să împrumuți o ceașcă de zahăr, să împrumuți echipament de grădinărit sau să te reîntâlnești pentru o ceașcă de cafea sunt gesturi suficient de bune pentru a construi o relație de prietenie cu vecinul tău.

Este mai puțin probabil să apară dezacorduri în rândul vecinilor care sunt prietenoși între ei. Să faci o petrecere? Trimiteți felicitări de invitație tuturor vecinilor care ar putea cauza probleme. Simplu, nu-i așa?

Discutați cu vecinul despre problemă

Problemele cu care te confrunți cu vecinii tăi pot fi multiple. Este posibil ca vecinul tău să fie pasionat de muzica tare și ar putea să scoată muzică tare de fiecare dată când încerci să te concentrezi la muncă sau somn.

Poate că îi place tâmplăria, dar zgomotul asurzitor al unui ciocan care lovește lemnul ar putea fi deranjant pentru tine.

Înainte de a face orice pas drastic, trebuie să vă asigurați că comunicați clar cu vecinul și îl informați despre problemă.

Poate că amândoi puteți rezolva problema bine între voi și nu aveți nevoie de nicio implicare a unei terțe părți! Vorbirea poate rezolva o mulțime de probleme fără a escalada problemele.

Vorbește și cu alți vecini

Construiți o relație bună și cu alți vecini. Dacă vorbirea nu ajută, puteți vorbi și cu alți vecini și verificați dacă împărtășesc preocupări similare.

De asemenea, este posibil ca aceștia să vină cu câteva sugestii noi care sunt și mai eficiente și mai fructuoase.

Unul dintre ceilalți vecini ai tăi poate fi, de asemenea, aproape de vecinul pe care îl considerați a fi făcător de probleme și ar putea fi dispus să vă rezolve problema făcându-și prietenul să înțeleagă.

Oferă-ți să-ți ajuți vecinul cu ceva care te deranjează

Dacă grădina neorganizată și prost întreținută a vecinilor tăi a devenit un teren de reproducere pentru insecte și țânțari care bâzâie prin casa ta toată ziua, poți încerca mai întâi să vorbești cu vecinul tău.

Dacă acest lucru nu ajută, tu însuți poți să preiei conducerea, să iei toate echipamentele de grădinărit și să începi cu curățarea grădinii.

În acest fel, vecinul tău se va simți jenat și va dezvolta, de asemenea, un sentiment de recunoștință. Poate data viitoare va începe să-și întrețină propria grădină, astfel încât să nu fii tulburat.

Păstrați o evidență a tuturor lucrurilor care vă deranjează

image - Keep A Record of All the Things That Bother You
Păstrați o evidență a tuturor lucrurilor care vă deranjează

Ele servesc drept dovezi. Ele indică, de asemenea, că nu ești o persoană plângănoasă și notezi doar lucrurile care te deranjează cel mai mult.

De exemplu, dacă câinele vecinului tău se strecoară în grădina ta și face caca în fiecare zi, iar vecinul tău nu ia în seamă grijile tale, poți instala un CCTV în curtea ta care va surprinde activitatea zilnică a câinelui vecinului tău. În cele din urmă, puteți produce materialul pe măsură ce este necesar. Acest lucru va oferi un temei puternic pentru argumentul dvs.

Comunicarea în scris ar trebui, totuși, să fie ultima opțiune. În momentul în care produceți o declarație în scris, aceasta acționează ca o înregistrare oficială și lucrurile devin oficiale. Acest lucru ar putea chiar da drumul la o rivalitate pe termen lung, care poate fi extrem de nesănătoasă.

Unii vecini nu cunosc limite

Vecinul tău vine să-ți bată la ușă din când în când și să-ți ceară zahăr? Sau parola ta wifi? Sau o pereche de cercei tăi care se potrivesc cu rochia lor? Ei bine, nu poți să- i faci pe vecini răi să se mute .

Acesta este cel mai dificil tip de vecin de tratat. Trebuie să le arunci indicii subtile pentru a arăta că nu-ți place amestecul lor în viața ta. Dacă nu acceptă indicii, încercați să faceți glume de genul „Ar trebui să începem să împărțim factura!”

Dacă vecinul tău tot nu te înțelege, cea mai curată tură ar fi să le spui în mod flagrant că nu-ți place acest obicei.

Cuvinte finale

În afară de toate acestea, supărarea poate veni de la vecini în mai multe moduri. Pot fi cei năzuiți care își vor băga mereu nasul în viața ta. Ei nu pot să nu comenteze modul tău de viață.

Un alt tip de vecin rău pe care îl veți întâlni de obicei este tânărul cuplu care este întotdeauna absorbit de PDA și pur și simplu nu își poate ține mâinile unul de celălalt. Sunt cu adevărat enervante și groaznice de tratat!

Un alt tip de vecin rău vă va pune întotdeauna la încercare abilitățile de conducere, ocupându-vă locul de parcare sau cel mai convenabil.

Unii vecini vor avea un copil plângător, unii îți vor fura ziarul de dimineață și îl vor citi înainte de tine, unii chiar se vor plânge în secret de tine!

Acestea sunt câteva dintre diferitele tipuri de vecini pe care le-ați putea întâlni de-a lungul vieții. Odată ce ai învățat cum să le faci față, ești gata!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.