În calitate de proprietar Woodbridge, probabil că prioritizați ferestrele care vă mențin în siguranță și vă protejează de vreme, îmbunătățind în același timp atractivitatea casei tale. Prin urmare, este important să știți când ferestrele dvs. nu mai sunt la înălțime și au nevoie de o înlocuire.

Deci, în această postare pe blog, veți găsi anumite probleme care justifică o înlocuire a ferestrei în Woodbridge cât mai curând posibil.

image - How to Know When It’s Time for A Window Replacement
Cum să știți când este timpul pentru înlocuirea unei ferestre

● Simțiți că aerul trece prin ferestre când sunteți închis

Simți că briza intră în casă chiar și atunci când ai închis ferestrele? Este posibil să aveți nevoie doar de un înlocuitor. Asta pentru că pot exista goluri în jurul cadrului din cauza instalării proaste, etanșării incorecte etc.

Ca urmare, aerul cald sau rece poate scăpa sau poate intra în casă. Aceasta înseamnă că sistemele de încălzire și răcire vor trebui să lucreze mai mult pentru a menține temperatura dorită.

Asta nu este bun pentru portofelul tău. Prin urmare, este important să obțineți o instalare expertă pentru ferestrele dvs. Woodbridge pentru a vă asigura că economisiți cât mai mulți bani posibil la facturile de energie. Expertul va înlocui întreaga fereastră și va instala una nouă, care se așează bine în cadru.

● Nu vă puteți bloca sau deschide ferestrele cu ușurință

Simți că fereastra ta s-ar putea sparge în orice moment când o deschizi pentru că trebuie să aplici multă forță? Dacă acesta este cazul când deschideți, închideți sau încuiați ferestrele, atunci este timpul să le abandonați pentru altele noi.

Problema ar putea fi că au fost instalate incorect, ceea ce duce la probleme de echilibru. Sau poate, uzura sau putregaiul au avut loc de-a lungul timpului. Oricare ar fi cazul, o reparație poate să nu facă prea mult dreptate, așa că este mai bine să le înlocuiți.

Dacă expertul recomandă o reparație din cauza intensității provocării, atunci ar trebui să mergeți cu asta.


Citeste si:


● Zgomotul din afară este mai mult decât poți suporta

Dacă închideți ferestrele și tot auziți atât de mult zgomot venind din exterior, cel mai bine este să le înlocuiți. Pot exista scurgeri pe părțile laterale sau garnituri defecte prin care intră sunetele. De asemenea, geamul poate fi prea ușor.

Reduceți zgomotul extern prin instalarea de noi ferestre cu geam dublu sau triplu . Sunt izolate și proiectate pentru a reduce zgomotul extern. Dacă locuiți într-un cartier aglomerat sau lângă șosea, acest lucru devine esențial pentru relaxare și bunăstare atunci când sunteți în interior.

● Rame de ferestre putrezite sau înmuiate

Când observați că ramele ferestrelor sunt ciobite sau moi la atingere, acestea necesită o înlocuire. Ferestrele moi indică deteriorarea apei sau putrezirea. Nicio cantitate de reparație nu va fi suficientă în acest caz, deoarece nu puteți recondiționa lemnul putrezit.

Cu cantitatea mare de precipitații din Woodbridge, ramele ferestrelor deteriorate de apă nu sunt neobișnuite, mai ales atunci când sunt protejate inadecvat.

● Condens între straturile de sticlă

Dacă aveți o fereastră cu geam dublu sau triplu și observați condens între geamuri, înseamnă că etanșarea a eșuat. Umiditatea și aerul pot pătrunde acum destul de ușor în spațiul dintre geamuri. Asta înseamnă că izolația (obiectivul principal al panourilor multiple) a dispărut acum, iar casa ta ar deveni mai puțin eficientă din punct de vedere energetic .

Ferestrele crăpate permit, de asemenea, să treacă aerul și umezeala. Când observați condens între fisuri, este timpul pentru o înlocuire.

Concluzie

Ferestrele sunt componente esențiale ale unei case. Ele oferă estetică și funcționalitate, în timp ce vă fac casa eficientă din punct de vedere energetic. Dacă vreunul dintre aceste obiective este învins, este o idee excelentă să abordați îngrijorarea cât mai curând posibil.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.