A avea o pepinieră poate fi o metodă magnifică de a vă dezvolta legumele, de a vă îmbunătăți proprietatea și de a atrage animale sălbatice locale.

Puteți înființa o pepinieră enormă pe gazonul dvs. sau puteți înființa o mică pepinieră dacă aveți spațiu limitat. Sarcinile simple sunt să vă configurați terenul și uneltele de grădină , să vă selectați semințele și plantele și apoi să vă plantați pepiniera.

O pepinieră de legume este cel mai faimos și mai rezonabil tip de pepinieră. Puteți pune deoparte numerar și puteți crește numărul de legume noi pe care le consumați prin dezvoltarea legumelor.

image - How To Set Garden in Your Home Detailed
Cum să setați grădina în casa dvs. Detaliat

Grădina înflorită adaugă măreție curții tale și s-ar putea să vă slăbească o scăpare. În cazul în care sunteți dornici să vă îmbunătățiți proprietatea, o pepinieră de flori ar putea fi decizia ideală. Puteți înființa plante perene, anuale sau o pepinieră mixtă.

Acest articol vă va da seama cum să începeți o pepinieră de legume fără nicio pregătire și să acopere elementele de bază despre ceea ce fiecare nou îngrijitor ar trebui să știe înainte de a începe.

Alegeți un teren pentru grădinărit

Zona este semnificativă atunci când vă amenajați creșa. Mai presus de toate, decideți dacă regiunea pe care trebuie să o utilizați primește suficient soare.

Apoi, în acel moment, luați în considerare faptul că dimensiunea este potrivită pentru modul în care trebuie să o gestionați și luați în considerare modul în care veți uda această pepinieră. Multe plante se așteaptă să înflorească în jur de 6 până la 8 ore de plin soare.

Presupunând că locuiți într-un spațiu cu un sol grozav care nu este excesiv de aspru sau nisipos, atunci, în acel moment, să vă dezvoltați pepiniera în pământ este o alegere decentă.

Verificați regiunea în care intenționați să vă construiți pepiniera de câteva ori în fiecare zi într-o zi strălucitoare pentru a percepe cât de mult strălucește soarele acolo.

Regiunea ar trebui să aibă un spațiu suficient de lumină naturală pentru ca plantele să se dezvolte în sus și nu ar trebui să fie dificil să se mute la un izvor de apă sau să găsească un loc care să fie util pentru a transporta apă la ele.


Citeste si:


Configurați Plot Soil

Adăugați natural pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți dieta cu suplimente. Puteți utiliza îngrășământ (din grămada de gunoi de grajd, presupunând că le faceți să se descompună), frunze, verdeață de turbă sau compost de creatură deteriorat.

Acestea sunt accesibile pentru cumpărare la centrele de plantare din cartier. Adăugați gunoi de grajd în murdărie pentru a ajuta la înlocuirea azotului, fosforului sau potasiului de care ați putea avea nevoie. Semnul de pe pachetul de gunoi de grajd vă va anunța exact cantitatea disponibilă pentru fiecare dintre aceste suplimente.

Pregătirea sculelor de grădină

Pentru a face cultivarea cât se poate de simplă și relaxantă, trebuie să aveți dispozitive adecvate. Utilizați o unealtă de săpat, mănuși, o linguriță de plantat, o furculiță de pepinieră, pubele sau cutii pentru a ține buruienile. Puteți cumpăra diferite gadget-uri, dar nu este necesar pentru grădina cu măsură medie.

Plante Semințe sau Plante

Săpați o deschidere dublă decât dimensiunea și o adâncime similară cu cea a bolii de rădăcină sau așa cum este demonstrat pe pachetul de semințe. Adâncimea va diferi undeva între 0,6 cm și 5 cm pentru adâncimea semințelor, în funcție de ceea ce plantați.

Nu are nicio diferență presupunând că plantați într-un compartiment sau în pământ. Utilizați regulile de adâncime date pe parcela de semințe. Încercați să nu săpați o deschidere excesiv de adâncă.

Doar săpați suficient de departe pentru a lăsa spațiu pentru fiecare dintre rădăcini fără a ascunde tulpina sau frunzele. Murdăria din pământ ar trebui să fie la nivel cu solul plantei pe care o plantați.

Așezați cu tandrețe fiecare plantă în deschiderea ei pentru a nu dăuna niciunei bucăți din ea. Folosește-ți degetele sau o linguriță pentru a culege treptat pământul din nou în spațiul de deasupra rădăcinilor.

Presupunând că planta pe care o plantați este legată de rădăcină, ceea ce înseamnă că rădăcinile se pliază peste compartiment, frecați-le delicat pe spate și relaxați-le înainte de plantare. Acest lucru va ajuta planta să se răspândească. Pentru a afla mai multe, vizitați dreemrworld.com


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.