Mucegaiul este un fel de parazit care descompune materialele organice moarte. Trece prin aer sub formă de spori și se dezvoltă atunci când aterizează pe o suprafață umedă. Este încadrat pentru că moale, caldă, răcoroasă oferă cel mai bun climat pe care să-l creeze.

Casele noastre oferă, de asemenea, modelul ideal pentru a beneficia de materiale precum reziduurile, acoperirea podelei și lemnul.

image - How to Get Rid of Unwanted Mould in Your Home
Cum să scapi de mucegaiul nedorit din casa ta

Locuiești într-un spațiu aproape de apă? Acest lucru poate însemna, de asemenea, niveluri ridicate de umiditate în aer, cu potențialul ca sporii de mucegai să intre și să se dezvolte din sporii de mucegai din casa ta.

Presupunând că o suprafață a fost umedă mai mult de 24 de ore, atunci probabil că va începe să se formeze mucegai și implică, de obicei, o problemă cu umezeala.

Dezvoltarea mucegaiului va continua până când este îndepărtată prin curățare și uscare. Deci, întrebarea dvs. cum să scapi de mucegai este răspunsul mai jos:

Cea mai eficientă metodă de eliminare a mucegaiurilor pe pereți

Există numeroase medicamente pe care le puteți folosi pentru un mucegai. Pentru un tratament pe bază de substanțe, cumpărați un aranjament instantaneu sau creați-vă singur.

Pentru ca dezinfectantul să răspundă la eliminarea formelor pe pereți:

  • Se amestecă o secțiune de albire cu apă din patru secțiuni
  • Faceți duș în regiunea afectată
  • Curățați forma folosind o perie
  • Clătiți zona cu un material moale și uscați-o.

Dacă înclinați spre un aranjament făcut în casă, iată câteva remedii elective modeste pe care le puteți utiliza toate lucrurile luate în considerare:

3% convergență a peroxidului de hidrogen

  • Faceți duș și lăsați zece minute, curățați-l cu o perie, apoi, în acel moment, clătiți cu o țesătură moale.

Oțet alb rafinat

  • Faceți un duș și lăsați-l timp de 60 de minute, curățați-l cu o perie, apoi, în acel moment, umpleți cu o cârpă umedă.

Praf de copt

  • Dezintegrați o pătrime de lingură într-o cană cu apă – faceți duș, apoi curățați cu o perie. Spălați cu o țesătură moale, apoi, în acel moment, stropiți din nou și lăsați-o să se usuce.

Acumularea este cel mai cunoscut tip de formă întunecată pe pereți. Devine sub formă de pete și se poate răspândi imediat în regiuni enorme, presupunând că nu este tratată.

Se dezvoltă de obicei pe pereții din jurul ferestrelor, în spatele mobilierului, pe acoperiș și în colțurile superioare ale camerelor. În plus, presupunând că este cauzată de creșterea înmuiată, crește pereții exteriori de la placa de evitare.

Sfat: Indiferent de tratament pe care îl alegeți, protejați-vă în mod constant cu mănuși elastice, ochelari de protecție și o husă pentru reziduuri. La fel, cel mai bine ar fi să deschideți o fereastră pentru aerisire în timp ce lucrați.

Instrucțiuni pentru a arunca mucegaiul în toaletă

Form iubește toaletele, deoarece ele oferă circumstanțelor ideale să se dezvolte.

Și, în mod surprinzător, cea mai nouă cameră se va ține de mucegaiul întunecat în rupturi și fisuri de la toaletă, de exemplu, deschideri pentru dopuri, furtunuri de duș și în jurul fundației robinetelor.

Pentru a elimina forma din regiunile mici din toaletă, utilizați orice medicamente pe bază de substanțe sau tratamente de casă deja menționate pentru pereți, de exemplu, amestecând o secțiune de albire cu apă din patru secțiuni.

Faceți duș aranjamentul pe regiunea afectată și lăsați-l timp de 30 de minute. Apoi, în acel moment, utilizați o periuță de dinți veche pentru a elimina mucegaiul și spălați-l cu apă.

Instrucțiuni pas cu pas pentru eliminarea mucegaiului în capete de duș

Mucegaiul se poate dezvolta în interiorul dușului și, deși este de obicei acoperit, eliberează spori dăunători de fiecare dată când faci duș.

Cea mai bună tehnică este să eliminați capul din furtunul acestuia și să deșurubați partea de unde iese apa.

Udați cele două secțiuni într-unul dintre aranjamentele de tratament și lăsați-l mult timp. Apoi, în acel moment, curățați forma cu o periuță de dinți veche.

Concluzie

Mucegaiul este o problemă tipică în case pe care nu ar trebui să o treceți cu vederea. Pe lângă faptul că arată neatractiv, ar putea provoca și probleme medicale reale.

Mucegaiul poate fi nesigur pentru oricine; totuși, stăpânii, cei mai în vârstă și persoanele cu sensibilități sunt în special în pericol.

Presupunând că este contactat sau inspirat, poate declanșa un răspuns nefavorabil susceptibil, poate provoca erupții cutanate, poate agrava ochii, nasul și gâtul și poate declanșa hack-uri și probleme de respirație.

Cei care locuiesc în case cu mucegai și umiditate cresc, de asemenea, problemele respiratorii și astmul. Este esențial să manipulați rapid forma pentru a fi departe de oportunitatea ei de a se răspândi și de a dăuna suprafețelor pe care devine.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.