Furnicile sunt o pacoste comună în gospodăriile din întreaga lume. Coloniile lor apar în primăvară, apoi se răspândesc în case în timp ce caută hrană.

Daca vrei sa scapi de ele, cheia este sa iti pastrezi casa cat mai curata. Apoi, puneți momeli.

image - How to Get Rid of Ants in and Out of the Home
Cum să scapi de furnici în și afară din casă

Iată cum poți scăpa de furnici în casă și grădină. Dacă te străduiești să scapi de furnici, contactează Ant Control Oshawa sau alt profesionist din apropiere.

Practicați o întreținere bună

Furnicile pot mirosi mâncarea pe care o păstrați în casă. Cu cât îl puteți păstra mai curat, cu atât este mai puțin probabil să intre înăuntru. Așadar, depozitați-vă mâncarea în recipiente etanșe și păstrați casa curată.

Aspirați și ștergeți podelele în mod regulat. De asemenea, trebuie să vă asigurați că scoateți gunoiul când se umple. Folosiți o cutie cu capac și dezinfectați-o din când în când.


Citeste si:


Sigilați punctele de intrare

Furnicile intră în casă prin fisuri și goluri din pereții exteriori ai casei. Examinați-vă pereții îndeaproape și căutați goluri în jurul liniilor de utilități sau cablurilor.

Sigilați-le cu spumă expansivă sau cu calafate. Apoi, adăugați burlane la uși și etanșați fisurile pe care le găsiți în cadrele acestora.

Reparați sau înlocuiți geamurile sparte. Scopul este să etanșăm cât mai bine casa din exterior.

Set momeli

Majoritatea furnicilor pot fi eliminate cu un pic din magazinul de hardware. Căutați tipurile de capcane pe care le puteți lăsa în siguranță pe un blat sau undeva pe podea.

Furnicile cercetași care caută hrană vor intra înăuntru, vor apuca momeala, apoi o vor aduce direct reginei lor. Odată ce matca este eliminată, colonia va muri treptat.

Șterge urmele furnicilor

Furnicile produc trasee parfumate pentru a le face pe alte furnici să știe unde este mâncare. Ștergerea acestor urme la un moment dat după ce ați pus momeala va împiedica alte furnici să intre în casă.

Pentru a le șterge, pulverizați podeaua cu o soluție de oțet din 1 parte oțet și 3 părți apă. Apoi, ștergeți-l.

Întreține structurile din lemn

Furnicile dulgher cuibăresc în cioturi și structuri de lemn în descompunere, precum șopronele și verandele vechi. Rețineți acest lucru atunci când vă întrețineți proprietatea.

Înlocuiți întotdeauna bucățile de lemn putrezite și mențineți puntea astfel încât să reziste mai mult. Dacă vedeți furnici negre mari care se târăsc într-o structură de lemn, contactați imediat un exterminator.

Folosiți mize pentru momeală pentru furnici

Furnicile sunt bune pentru grădină deoarece aerează solul, ceea ce ajută la aducerea aerului și a apei la rădăcini. Cu toate acestea, prea multe furnici pot duce la un surplus de afide și alți dăunători care dăunează plantelor.

Dacă în grădina ta sunt prea multe furnici, adaugă câțiva țăruși de momeală în sol pentru a le doborî populația.

Scapa de afidele

Multe furnici se hrănesc cu mierea pe care o produc afidele. De fapt, le cresc. Furnicile protejează afidele de alte insecte, astfel încât să își poată mânca mierea, ceea ce vă va deteriora plantele.

Așadar, fii atent la afidele din grădină și scapă de ele când le vezi. Îndepărtați-le cu mâna pulverizându-le cu apă sau cu un amestec de apă cu săpun.

Utilizați un spray perimetral

Spray-urile perimetrale sunt utile pentru prevenirea unei probleme de bug-uri. Spre deosebire de alte spray-uri care elimină insectele la contact, aceste spray-uri durează câteva săptămâni.

Gângănii care se târăsc pe zonele tratate piere. Acest lucru vă ajută să vă protejați casa de insecte toată vara.

Angajează un exterminator

Când totul eșuează, angajați un exterminator pentru ajutor. Acesta este cel mai eficient și mai fiabil mod de a scăpa de furnici. Exterminatorii au acces la momeli și spray-uri de înaltă calitate care scapă foarte repede de gândaci.

De asemenea, vă pot ajuta să găsiți sursa infestării, astfel încât să puteți împiedica să se mai repete.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.