Compresorul frigiderului este cea mai relevantă parte a aparatului, deoarece controlează toate funcțiile acestuia.

image - How to Reset a Refrigerator Compressor?
Cum să resetați un compresor al unui frigider?

Ar trebui să fie defect în vreun fel atunci când frigiderul încetinește din cauza alimentării lente, precum și în alte scopuri de încălzire și răcire? Compresorul ajută la rularea agentului frigorific, ceea ce ajută la controlul tuturor funcțiilor frigiderului.

Cu frigiderul fiind unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice, există practici de întreținere pe care ar trebui să le normalizați pentru a vă asigura că frigiderul dumneavoastră funcționează și are o durată lungă de viață.

Care este funcționarea compresorului frigiderului?

Compresorul frigiderului este piesa care determină randamentul întregului frigider. Compresorul alimentează agentul frigorific și adaugă presiune în frigider, facilitând ca acesta să se răcească.

Compresorul facilitează cele trei părți importante ale frigiderului: tubul capilar, evaporatorul și termostatul.

What is the Work of the Refrigerator Compressor?

Cum știi dacă compresorul frigiderului este defect?

Compresorul frigiderului este cea mai importantă parte și poate fi cauza principală a majorității facultăților din frigider. Cel mai bun mod de a observa funcționarea unui compresor de frigider este să ascultăm îndeaproape sunetele acestuia.

Pentru ca acesta să funcționeze corect, tot ce trebuie să faceți este să îl resetați; mai jos sunt pașii simpli pentru a vă asigura că o faceți în mod corect.

Mutați frigiderul de pe perete

Majoritatea frigiderelor sunt de obicei atașate de perete, iar acest lucru este mai ales pentru a oferi suportul potrivit, deoarece, fără un echilibru adecvat, pot aluneca și cădea.

Asigurați-vă întotdeauna că mutați frigiderul de pe perete și îl țineți în mod corect pentru a vă asigura că nu îi modificați părțile și funcționarea. Pentru a face acest lucru corect, îl țineți unul lângă celălalt și îl balansați corect în timp ce îl mutați într-o parte a camerei.

1. Deconectați frigiderul

Există mai mulți pași de urmat atunci când deconectați frigiderul; ar trebui să o faceți corect pentru a vă asigura că nu îi modificați funcționarea;

  • După ce scoateți frigiderul de pe perete, ajungeți în spate și prindeți legătura electrică din spatele lui.
  • Răsuciți butonul de pe canalul de producere a gheții pentru a vă asigura că este complet închis.

2. Închideți panoul de control

Nu toate frigiderele sunt închise în același mod; consultați întotdeauna ghidul manual furnizat în timpul achiziționării unui aparat. Acest lucru vă asigură că închideți frigiderul cel mai bine și în siguranță.


Citeste si:


3. Conectați din nou frigiderul

Este întotdeauna recomandabil să conectați frigiderul când acesta este în poziție verticală. Dacă frigiderul a stat douăzeci de minute pe o parte, ar trebui să așteptați aceeași perioadă pentru a-l conecta la priză și reporniți-l din nou. Trebuie să vă asigurați că ștecherul este atașat corect la sursa de alimentare.

4. Resetați setările de temperatură

Cel mai bun mod de a regla setările de temperatură este să țineți apăsat butonul de odihnă timp de câteva minute. Trebuie să vă asigurați întotdeauna că utilizați ghidul de utilizare furnizat în timpul achiziției pentru a vă asigura că este făcut cu atenție.

5. Mutați frigiderul în poziția sa

Folosind din nou cele două mâini, ar trebui să mutați frigiderul în poziția inițială pentru a vă asigura că o faceți constant, astfel încât să nu lovească suprafața.

Pentru frigiderele care tind să afișeze lumină atunci când sunt active, permițându-le să fie lovite la suprafață poate face ca aceasta să se stingă.

6. Așteptați douăzeci și patru de ore

Ar trebui să așteptați întotdeauna douăzeci și patru de ore pentru ca frigiderul să-și recapete funcționarea normală și să puneți la loc tot conținutul în el. Este recomandabil să ascultați cu atenție sunetul produs pentru a vă asigura că este în starea sa corectă.

Ce cauzează defecțiunea unui compresor al frigiderului?

Baterii de condensator murdare

Condensatorul este de obicei poziționat în frigider pentru a ajuta la răcirea acestuia pe o zi întreagă sau o noapte întreagă; dacă bobinele sunt în stare proastă, este mai probabil să aveți o defecțiune la compresorul frigiderului.

Acest lucru face ca majoritatea părților frigiderului să se blocheze, ceea ce face dificilă funcționarea normală. Bateriile pot fi înlocuite cu ușurință, iar starea lor este menținută în cazul în care practicați sfaturi de bază de îngrijire și întreținere pentru frigiderul dvs.

Uzură

Fiecare aparat suferă uzură atât în părțile interioare, cât și în cele exterioare, iar acest lucru este o provocare pentru un frigider nou, deoarece poate continua să funcționeze normal pentru o perioadă lungă de timp, fără ca tu să observi.

Dacă cumpărați un frigider deținut deja și observați unele dintre semnele unui compresor cu performanțe slabe, ar trebui să solicitați un furnizor de servicii profesionist, cum ar fi un tehnician în frigider din Ottawa , înainte ca starea să devină permanentă.

Înlocuirea compresorului este exact aceeași valoare pe care ați considera-o pentru un frigider nou; aceasta înseamnă că ar trebui să luați în considerare înlocuirea acestuia și eliminarea celui vechi.

Probleme cu agentul frigorific

Agentul frigorific este menit să se răcească și să colecteze întregul sistem frigorific. Dacă agentul frigorific este contaminat cu praf sau orice alt fel de murdărie, trebuie să fiți sigur că vă așteptați la probleme cu compresorul frigiderului. Asigurați-vă întotdeauna că agentul frigorific este evaluat pentru a vă asigura că nu se scurge gazul găsit în frigider.

Probleme de înaltă tensiune

Unul dintre cele mai multe motive pentru care proprietarii își pierd aparatele sunt problemele de înaltă tensiune. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când apare o întrerupere de curent, revenind cu niveluri ridicate de tensiune.

Tipul lor particular de tensiune este menit să circule pentru fiecare aparat pentru a funcționa; acest lucru provoacă deteriorarea majorității părților interioare ale aparatelor, cum ar fi compresorul din frigidere.

Frigiderul este un aparat foarte important pentru proprietarii casei deoarece depinde de menținerea alimentelor și băuturilor în cea mai bună stare. Este relevant să externalizați pentru un furnizor de servicii care se asigură că toate piesele sunt verificate în mod regulat pentru a evita funcționarea defectuoasă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.