Cu atât de multe în tendințe și acum există un alt termen folosit în mod obișnuit de oameni pentru a face interiorul caselor lor cât mai frumos posibil. Oamenii folosesc tavanul cu floricele de porumb pentru a face tavanul lor interior să arate remarcabil de remarcabil și să fie plăcut la ochi.

Tavanul cu floricele de porumb nu numai că îmbunătățește zona, ci și face camera izolată fonic. Dar, în ciuda frumuseții plafonului de floricele de porumb, dacă acesta este deteriorat din motive necunoscute, devine dificil să obțineți această reparație. Acest lucru se datorează faptului că uneori textura tavanului floricelelor nu se potrivește cu zona înconjurătoare.

image - How to Repair a Popcorn Ceiling
Cum să reparați un plafon de floricele de porumb

Pentru a finaliza această lucrare, puteți solicita ajutor de la Denver, care vă poate ghida în mod corespunzător. Am enumerat, de asemenea, câțiva pași pe care toți îi puteți urma pentru a repara tavanul floricelelor.

Identificați și remediați cauza principală a daunelor

Acesta este un pas foarte important de luat în considerare. Mai întâi trebuie să determinați cauza reală din spatele daunelor, deoarece dacă nu remediați problema, s-ar putea să apară din nou și din nou și puteți ajunge să cheltuiți o avere în repararea plafonului de floricele de porumb.

De exemplu, dacă există vreun fel de scurgere în acoperiș, mai bine o remediați înainte de a repara tavanul floricelelor. Pe de altă parte, dacă întâmpinați orice tip de fisură în tavan, cel mai bine este să îl reparați mai întâi. Există șanse ca uneori să răzuim de pe tavan în timp ce schimbăm scara.

Astfel, trebuie să fim atenți și să descoperim cauza reală care s-ar putea să vă perturbe și mai mult plafonul floricelelor. Așadar, ori de câte ori sari pentru a repara plafonul de floricele de porumb, caută factorii care provoacă daune în locul real

Pregătiți Zona Avariată

Odată ce ați terminat de rezolvat cauza reală care a dus la deteriorarea, următorul lucru important este să luați în considerare și plafonul. Dacă ați întâlnit vreo scurgere de apă în acoperișul dvs., este ideal să lăsați acoperișul să se usuce înainte de a începe să aplicați vopseaua peste acoperiș și să începeți procesul de texturare.

Primul pas este întotdeauna să îndepărtați porțiunea deteriorată de pe acoperiș, apoi cel mai bine este să aplicați șmirghel, mai târziu să răzuiți acoperișul cu șmirghel și să ștergeți resturile rămase cu o bucată de cârpă umedă. După ce ați făcut această parte, este ideal să vopsiți zona, dar înainte de a aplica vopsea nu uitați să adăugați grund pe suprafața acoperișului.

Alegeți plasturele potrivite pentru tavanul floricelelor

Există trei tipuri de texturi de floricele de porumb. Unul este fin, mediu, iar al treilea este denivelat. Partea de aplicat și de selectat textura potrivită perfectă se dovedește întotdeauna a fi critică și confuză.

Pentru a fi sigur că o alegeți pe cea potrivită, cel mai bine este să amestecați manual textura și apoi să o aplicați uniform cu o rolă de mână. Dacă nu ai experiență, folosește textură spray pe zonă.

Aplicați produsul urmând instrucțiunile

Urmarea instrucțiunilor este întotdeauna foarte importantă, deoarece vă ajută să aplicați aceeași și corectă cantitate peste zona deteriorată. În cazul în care utilizați textura spray, este indicat să agitați recipientul înainte de a o aplica peste zona deteriorată a acoperișului.

Oamenii sunt adesea confundați cu alegerea aceleiași și exacte texturi ca plafonul inițial cu floricele de porumb. Este întotdeauna important să încercați diferite tehnici de aplicare pentru a evita bătălia de cap. Și să nu uiți că de fiecare dată când începi să pictezi cel mai bine este să adaugi un singur strat de vopsea chiar peste acoperiș. Pentru mai multe informatii solicitati o cotatie .

De asemenea, atunci când nu sunteți sigur cum să adăugați uniform peste spray, cel mai bun lucru este să adăugați un singur strat peste zona acoperișului pentru a evita orice alte probleme legate de vopsea spray și de procesul de texturare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.