Dacă locuiești în Florida, aerul condiționat este unul dintre cele mai importante aparate pe care le ai în casa ta.

Temperaturile cresc adesea cu peste 100 de grade în starea Sunshine, iar casa fără aer condiționat nu este doar incomodă, dar poate fi și periculoasă.

image - How to Fix Air Conditioner Leaking Water Outside
Cum să remediați scurgerile de apă din aer condiționat în exterior

Dacă observați o cantitate mică de apă care se scurge din aparatul de aer condiționat, de obicei nu vă faceți griji, dar dacă observați o cantitate semnificativă de apă sub unitate, este posibil să aveți o problemă. Este posibil să puteți remedia singur această problemă, în funcție de ceea ce cauzează problema.

Aparatul dumneavoastră de aer condiționat depinde foarte mult de serpentinele sale de evaporare. Ele sunt cele care transformă apa în vapori în interiorul unității dvs. de AC.

Dacă bobinele nu pot transforma apa în vapori, apa va îngheța și în cele din urmă se va topi, provocând o scurgere. Există câteva lucruri care pot împiedica bobinele evaporatorului să-și facă treaba.

Filtrul de aer este murdar

Când un filtru de aer este murdar, aerul nu va putea circula prin unitate și nu va putea circula corect.

Bobinele aparatului de aer condiționat se vor îngheța, iar aparatul de aer condiționat nu va putea elimina vaporii. Acest lucru poate face ca bobinele să înghețe și eventual să se scurgă apă.

Ar trebui să vă curățați frecvent filtrele de aer și să le înlocuiți în mod regulat. Deși poate ați auzit că ar trebui înlocuite o dată pe an, oamenii care locuiesc în Florida își folosesc aparatele de aer condiționat mai mult decât majoritatea oamenilor. Este o idee bună să înlocuiți filtrele la fiecare șase luni.


Citeste si:


Unitatea are un nivel scăzut de agent frigorific

Bateriile de evaporare necesită agenți frigorifici pentru a funcționa corect. Dacă unitatea dvs. de AC nu conține suficient agent frigorific, bobinele pot îngheța. Apa nu va fi transformată în vapori, iar gheața se va forma și se va topi.

Acest lucru poate cauza o scurgere de apă sub unitatea de AC. De asemenea, s-ar putea să realizezi că casa ta nu este la fel de cool ca înainte.

Dacă unitatea dvs. de AC nu are suficient agent frigorific, cel mai bine este să apelați la o persoană care repara aerul condiționat . Nu este ca și cum ați adăuga lichid de răcire la mașină. Este probabil să existe o scurgere de agent frigorific în unitatea dvs. de AC și poate fi foarte greu să determinați de unde provine scurgerea.

Linia de scurgere este înfundată

Aparatul dumneavoastră de aer condiționat are o conductă de scurgere primară și secundară. Linia primară este folosită pentru a transporta umezeala care s-a acumulat în conducta de scurgere către exteriorul casei. Linia secundară acționează pur și simplu ca o rezervă atunci când prima linie primară este înfundată.

Dacă ambele conducte de scurgere se înfundă, este posibil să aveți o scurgere destul de gravă de apă. Uneori, companiile de aer condiționat fără scrupule vor folosi o singură linie de scurgere atunci când instalează o unitate HVAC, astfel încât să nu existe o rezervă în cazul unui înfundare.

Curățarea conductei de scurgere este ușoară dacă urmați doar acești pași:

  • Opriți aparatul de aer condiționat.
  • Deschideți unitatea.
  • Căutați linia de scurgere.
  • Deschideți capacul liniei de scurgere.
  • Curăță-l cu o perie de sârmă.

De asemenea, poate doriți să turnați ocazional înălbitor în conducta de scurgere pentru a vă asigura că este curat. Dacă schimbați filtrul de aer, curățați conductele și turnați înălbitor în conductele de scurgere și încă aveți o scurgere, ar trebui să sunați la un specialist HVAC. Aparatul tau de aer conditionat este important. A avea grijă de el vă va menține casa în siguranță și confortabilă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.