Ar putea fi enervant să auzi podeaua scârțâind când treci peste. Ei bine, se datorează scârțâitului la care este obișnuit să asistăm atunci când ai podele din lemn.

image - How to Fix Squeaky Floors Under Carpet
Cum să remediați podele care scârțâie sub covor

Grinzile sunt grinzi orizontale care formează suport pentru pardoseală, dând rigiditate și adăugând rezistență. Această parte a arhitecturii este afectată de defecte pentru a produce astfel de scârțâituri enervante.

Lovirea câtorva șuruburi poate scăpa de această problemă aparent mare. Cu toate acestea, trebuie urmați pași adecvați pentru permanent sau cel puțin pentru a ține departe o astfel de supărare pentru o perioadă mai lungă de timp.

Instrumente și consumabile necesare

Veți găsi cu ușurință aceste unelte într-un magazin de bricolaj din apropiere și veți începe să reparați singuri scârțâiturile din pardoseala de sub covor :

  • Ciocan
  • Şir
  • Cleşte
  • Burghiu
  • Șuruburi de punte

Pași pentru a scana și a repara podeaua scârțâitoare sub covor:

1. Observă scârțâiturile

Identificarea zonelor cu un scârțâit este primul pas în determinarea scârțâitului în pardoseala de sub covor.

Mersul peste covor trebuie să vă sugereze locurile cu potențiale scârțâituri. Examinați cu precizie acele zone și marcați-le folosind șirurile.

2. Marcați grinzile cu defecte

Următorul pas al procesului este găsirea grinzilor care au fost corupte.

Folosind un Stud Finder

Puteți utiliza un instrument de căutare a stâlpilor, dacă este disponibil, pentru a găsi grinzile cu defecte. Un instrument de căutare a stâlpilor vă va face viața mai ușoară în ceea ce privește găsirea grinzilor defecte.

Treceți dispozitivul pe suprafața covorului până când indică prin lumini sau zgomote că a fost găsită o grilă

Folosind un ciocan

De asemenea, puteți folosi un ciocan pe podeaua de sub covor. Variația sunetului va face evident dacă loviți zona potrivită. Pe o grinda, sunetul va fi solid, în caz contrar, va fi gol.

Folosind un instrument

O opțiune mai ușoară, dar mai costisitoare ar putea fi un kit. Trusele de reparare a podelei conțin o unealtă care este un șurub lung cu filete care este găurit până când se ajunge la podeaua de sub covor. În cazul în care este ratată o grinda, scoateți șurubul și încercați din nou.

3. Introduceți șuruburi de-a lungul marginilor și restul zonei

Acum apucați șuruburile de punte cu o lungime de cel puțin 3 inci. Introduceți șurubul prin covor deasupra grinzilor unde s-a determinat scârțâitul. Folosiți un burghiu pentru a forma găuri cu diametrul adecvat.

Pentru a reduce efortul cu restul șuruburilor de pe cealaltă parte a grinzilor, treceți un fir de-a lungul direcției grinzilor. Conduceți șurubul de punte pe lungimea grinzii după fiecare câțiva centimetri. Repetați același lucru cu alte grinzi.

4. Rupeți capetele șuruburilor

Acum, este timpul să folosiți cleștii pe care i-ați cumpărat de la un magazin de bricolaj. Scoateți partea superioară a fiecărui șurub introdus. Încercați să ajungeți mai aproape de pardoseala de sub covor.

Scârțâiturile nu vă vor face casa să cadă la pământ. Cu toate acestea, a fi atent și la o soluție timpurie va asigura liniștea și va îndepărta zgomotele enervante.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.