Mișcarea caselor mici continuă să crească în țările occidentale, inclusiv în America.

Mulți oameni plănuiesc să-și părăsească apartamentul din oraș și să-și construiască o casă mică pentru a călători prin oraș. În același timp, alții caută un teren frumos în care să-și pună casa micuță și să trăiască în mijlocul naturii. Oamenii sunt mai mult decât fericiți să își reducă stilul de viață până când vor mai mult spațiu.

image - How to Plan for Long-Term Tiny House Living?
Cum să planificați o locuință pe termen lung într-o casă mică?

O casă minusculă poate fi cazarea perfectă pentru un cuplu, dar atunci când decid să aibă un copil, simt nevoia de spațiu suplimentar. Într-un astfel de scenariu, mulți oameni își vând cu totul casa mică și se mută înapoi la un apartament de mărime obișnuită care vine cu un credit ipotecar.

Dar, din nou, alții găsesc modalități fascinante de a face lucrurile să funcționeze și de a continua să locuiască în case mici. Continuați să citiți acest articol pentru a afla sfaturi valoroase despre cum vă puteți face un trai durabil într-o casă mică.

Adăugați o mansardă pentru oaspeți

când construiți o casă mică, aveți suficient spațiu pentru o mansardă de dormit pentru oaspeți. Acest spațiu suplimentar va fi util atunci când un prieten decide să rămână peste noapte.

Puteți găzdui oamenii confortabil, fără a-i forța să plece când vine noaptea. Mai mult, mansarda pentru oaspeți poate fi un spațiu suplimentar de depozitare pentru hainele și alte articole.


Citeste si:


Ieși din Grid

În timp ce locuiesc într-o casă mică, mulți oameni își au casa conectată cu o sursă de electricitate tradițională. Din păcate, această configurație limitează mobilitatea casei în sine.

În loc să depinzi de un sistem electric convențional, poți să te deconectezi de rețea și să instalezi un sistem solar pe acoperișul casei tale. Instalarea unui panou solar vă oferă libertatea de a vă parca mașina în mijlocul nicăieri și de a fi autosuficient.

  • Uneori, multe case minuscule sunt parcate una lângă alta, formând o comunitate proprie. Este necesar să existe un sentiment de comunitate, înțelegere reciprocă și respect pentru stilurile de viață ale altora.
  • A avea o comunitate permite, de asemenea, să se bucure de spațiu și facilități suplimentare. De exemplu, se poate culege beneficiile energiei solare comunitare instalate într-o zonă comună.

Oricine dorește să folosească energia solară se poate conecta la sistem și poate utiliza același lucru fără a-și face griji cu privire la reîncărcarea energiei. Toată lumea poate suporta costul energiei electrice și poate investi în achiziționarea mai multor panouri solare.

  • Comunitatea poate utiliza, de asemenea, spațiu suplimentar pentru recoltarea apei de ploaie. Pentru locurile care nu trec un pârâu sau pârâu, apa de ploaie este adesea singura sursă naturală de apă potabilă.

O altă casă minusculă

Ar fi înțelept să-ți amenajezi casa micuță pe un teren cu spațiu suficient pentru o altă casă micuță. Pe măsură ce familia dvs. crește, ar putea fi necesar spațiu suplimentar. A avea mai mulți copii necesită mai mult spațiu.

Când un copil crește, și-ar dori să aibă o intimitate proprie cu prietenii care vin.

Acum, într-o casă mică, a avea intimitate față de părinți nu este posibil din cauza spațiului limitat. Prin urmare, împărțirea a două case mici pare a fi o idee mai bună pentru o familie în creștere.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.