Când pictați mobilier și nu doriți să vedeți mișcări de perie sau orice alte linii de vopsea neuniforme, vă recomand să folosiți un pistol de pulverizare pentru a vă vopsi mobila.

Știu că poate fi destul de intimidant să folosești aceste pulverizatoare de vopsea, dar cu puțină practică, poți deveni un profesionist.

image - How to Paint Furniture with a Paint Sprayer
Cum să pictezi mobilierul cu un pulverizator de vopsea

Dacă sunteți un fan al vopsirii rapide și ușoare, fără a lăsa pete pe mobilă, vopseaua cu spray este cea mai bună soluție.

Alegerea celui mai bun pulverizator de vopsea pentru mobilier pentru a-ți îmbunătăți decorațiunile casei, cum ar fi renovarea mobilierului vechi, nu este deloc o sarcină ușoară de făcut.

Dar mai întâi, trebuie să înveți cum să pictezi mobilierul cu un pistol de pulverizare. Vopsirea cu spray are destul de multe avantaje în comparație cu omologii săi aplicați cu pensula.

De obicei, este nevoie de puțină pregătire sau șlefuire, se mândrește cu timpi de uscare super rapidi și nu trebuie să vă faceți griji ca mișcări dezordonate ale periei să apară în munca dvs.

Cu toate acestea, utilizatorilor începători le poate fi destul de dificil să se obișnuiască cu această vopsea. Acest articol vă va arăta cum să restaurați mobilierul vechi folosind un pulverizator de vopsea. Derulați în jos pentru a o citi.

Pași pentru vopsirea prin pulverizare a mobilierului din lemn

1. Pregătiți-vă mobila

Indiferent de modul în care aplicați vopsea pe mobilier, vă recomand întotdeauna să vă pregătiți mobila pentru vopsirea corectă.

Pictorii de mobilier începători vor picta o piesă de mobilier și vor descoperi că vopseaua se decojește și se descuamează foarte repede. Acest lucru este probabil pentru că nu au pregătit mobilierul.

Mai întâi, curățați-vă mobila din lemn cu un burete moale și apă blândă cu săpun pentru a îndepărta orice murdărie sau murdărie.

Apoi, umpleți crăpăturile cu chit de lemn. Odată ce umplutura de lemn se usucă complet, continuați cu pasul următor.

Neteziți orice căptușeală în exces. Puteți folosi hârtie abrazivă cu un bloc de șlefuit sau un șlefuitor electric la dispoziția dumneavoastră. Slefuiți ușor de-a lungul fibrei lemnului.


Citeste si:


2. Pregătiți-vă pulverizatorul de vopsea

Mobilierul nostru este gata de vopsit, acum este timpul să ne pregătim pistolul de pulverizare. Pregătirea pistolului dvs. de pulverizare va deveni a doua natură după o utilizare regulată, dar acest lucru poate fi dificil de la început.

Desigur, configurația pistolului dvs. de pulverizare va fi diferită în funcție de cea pe care o aveți. Pregătirea pulverizatorului înseamnă utilizarea pieselor adecvate recomandate pentru pulverizarea mobilierului, iar orice pistol pe care l-am folosit oferă detalii bune în manualele lor.

Apoi, când vă pregătiți pulverizatorul de vopsea, trebuie să vă pregătiți vopseaua pe măsură ce o adăugați în recipient.

Folosesc doar vopsele pe bază de apă, așa că îmi diluez vopselele cu aproximativ 10% apă sau urmez instrucțiunile de pe cutia de vopsea dacă am probleme. Diluarea vopselei pentru pistolul de pulverizare este o parte importantă a pregătirii pulverizatorului.

Dacă vopseaua este prea groasă, pistolul tău de pulverizare se va lupta și vei obține o suprafață aspră la atingere, asta mi s-a întâmplat de mai multe ori.

3. Pulverizați-vă mobila

Pulverizați primul strat de vopsea în straturi subțiri. Apoi, lăsați-l să se usuce complet atâta timp cât vă recomandă recipientul pentru vopsea: aproximativ 1 oră pentru vopselele pe bază de apă și până la 4 ore pentru vopselele pe bază de ulei.

Pulverizați un strat gros de vopsea pe al doilea strat pentru un finisaj de lungă durată, impecabil. Lăsați să se usuce și șlefuiți înainte de a aplica al treilea strat dacă considerați că este necesar.

Păstrați aceeași distanță față de mobilă pentru un finisaj profesional consistent.

Odată ce apăsați pe trăgaci de pe pistol, mențineți brațele în mișcare într-un ritm constant de la un capăt la celălalt al dulapului. Dacă faceți o pauză sau încetiniți pe loc, veți ajunge să pulverizați prea multă vopsea și să o faceți să curgă.

Utilizați ocazional o cârpă umedă pentru a curăța vopseaua înfundată de la vârful duzei.

4. Termină-ți proiectul

Cel mai obișnuit mod de a vă finisa mobilierul este aplicarea poliuretanului sau a unui strat transparent de ceară.

Puteți pulveriza poliuretan pe bază de apă, cum ar fi poliacrilic, pe mobilă urmând procedura de pulverizare de mai sus.

Dacă alegeți să aplicați ceară, utilizați o cârpă fără scame pentru a o întinde uniform pe suprafața vopsită, mai ales dacă alegeți să vopseați cu cretă pentru mobilier.

5. Solicitați protecție

Când ați terminat de pulverizat vopsea pe mobila dvs., trebuie să o protejați într-un fel sau altul. Cele mai obișnuite modalități de a proteja mobilierul sunt folosirea ceară sau aplicarea unui strat transparent, cum ar fi poliuretanul.

Voi explica rapid procesul aici, dar citirea acelui articol oferă ghidul complet despre cum să o faci. Când adaug Polycrylic în recipientul meu de pulverizare, îl diluez întotdeauna cu 10% apă și nu mai mult.

Adăugarea prea multă apă va cauza doar probleme. Asigurați-vă că amestecați apa în polietilenă timp de cel puțin un minut, altfel, învingeți scopul de subțiere, deoarece apa va sta doar deasupra.

După subțiere, testați din nou pulverizările pentru a asigura consistența corespunzătoare și o pulverizare eficientă.

Cel mai important sfat este să vă asigurați că pulverizați straturi super ușoare, deoarece Polycrylic și alte finisaje se scurg și se untează foarte ușor.

Concluzie

După ce ai trecut prin cei 5 pași pentru a picta mobila cu pistolul de pulverizare, intrând în detalii, sper să te ajute să înțelegi ce trebuie să faci ca să poți încerca.

Îmi doresc ca acest ghid să fie simplu și să includă produse pe care le puteți cumpăra pentru a începe să pulverizați singur mobila.

Pregătiți-vă mobilierul, vopseaua și pistolul de pulverizare, pulverizați și apoi aplicați un etanșant de protecție, asta este tot ce există pentru a recicla mobilierul vechi sau proaspăt din lemn.

Folosirea unui pistol de pulverizare pentru a picta mobilierul este mai ușor decât pare, încercați-l pe niște flippers vechi gratuite sau ieftine pentru a înțelege. Succes la stropirea mobilierului!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.