Cum să pictezi dulapuri de bucătărie — Aflați cum să vopsiți din nou peste dulapuri de bucătărie emailate sau lăcuite. Recomandări de pregătire a suprafeței și amorsare. Există trei moduri de a vă refinisa dulapurile de bucătărie:

  1. Îndepărtați și repetați / finisați
  2. Lemnați-le fără să le dezlipiți.
  3. Pictează-le.

Dintre cele trei enumerate mai sus, ultima – vopsiți-le, este cea mai ușoară soluție și probabil cea mai comună metodă de finisare.

Cum să pictezi dulapuri de bucătărie

Să ne uităm la cum să pictăm dulapurile de bucătărie. Există două scenarii de luat în considerare aici:

  1. Vopsire peste pata originală și finisaj „lacuit”.
  2. Vopsirea peste dulapuri vopsite anterior.

Citirea de fundal și articolele conexe care vă vor fi de ajutor sunt: Pictura peste ornamente lacuite , Cum să vopsiți lambriuri și pictarea latexului peste email cu ulei .

How to Paint Kitchen Cabinets
Cum să pictezi dulapuri de bucătărie

Cabinete dinainte de 1978

Ca de obicei, trebuie să dau atenție la substraturile vopsite dinainte de 1978 care pot conține vopsea cu plumb. Instrucțiunile pas cu pas pentru vopsirea dulapurilor de bucătărie sunt pentru dulapuri fabricate după 1 ianuarie 1978, unde problemele vopselei cu plumb nu reprezintă o problemă.

Vopsiți și interiorul dulapurilor?

De cele mai multe ori când sunt chemat să vopsesc dulapuri, pictez doar ușile (ambele părți) și doar dulapul exterior. Veți vedea că vopsirea dulapurilor durează puțin și realizarea interiorului dulapurilor crește semnificativ timpul necesar pentru a le vopsi. Este o decizie pe care va trebui să o iei.

Trebuie citit:

Pregătire – Curățare

Cel mai probabil, dacă vă pictați dulapurile, acestea au fost ridicate de ceva timp și și-au adunat partea lor de murdărie și murdărie. Detergentul meu preferat pentru suprafețe grase/murdare este un produs numit „Krud Kutter”. Folosesc varianta flaconului cu pulverizator pentru cele mai multe situații: pulverizează-l pe , las-o să stea câteva minute la suprafață, apoi pulverizez din nou. De data aceasta, veți curăța dulapurile cu un tampon de curățat scotch brite înainte de a șterge soluția murdară cu un prosop de hârtie. Curățați bine dulapurile în acest fel – de două ori .

Dacă ați folosit un tampon de curățat și ați curățat soluția de curățare înainte de a o șterge și dacă ați curățat suprafața în acest fel de două ori, dulapurile ar trebui să fie tocite sau deglosate, precum și curățate în acest moment.

Dacă nu ați curățat dulapul, va trebui să șlefuiți dulapul în acest moment. Folosește șmirghel 220 și fii minuțios. Odată șlefuit, aspirați praful și continuați cu o cârpă de aderență cu micro plasă.

Paint Kitchen Cabinets Ideas
Vopsea Idei Dulapuri de Bucatarie

Culori de vopsea: Să ne oprim aici și să vorbim despre culoare

Majoritatea dulapurilor pe care le pictez sunt în alb. De ce alb? Albul este neutru și nu va trebui să fie revopsit de fiecare dată când schimbați culoarea pe pereții bucătăriei. Dacă vă potriviți dulapurile cu pereții – ce se întâmplă când revopsiți pereții de pe drum? Utilizați o culoare neutră pentru că nu doriți să vă vopsiți dulapurile de fiecare dată când vopsiți bucătăria. Albul este un fel de culoare neutră universală și este cea mai comună culoare vopsită a dulapului.

Ce tip de vopsea și metoda de aplicare?

Preferința mea pentru tipul de vopsea este emailul cu ulei. Nu trebuie să folosiți ulei, pur și simplu curge mai bine și permite timp de lucru mai lung decât latexul. În schimbul unei nivelări și netezime mai bune, schimbi puțin păstrarea culorii. Emailurile de ulei se vor îngălbeni puțin odată cu vârsta, în special în zonele întunecate fără multă lumină solară. Dacă folosiți un latex, vă recomand noile finisaje pe bază de apă. ProClassic (Sherwin Williams) este preferatul meu dintre acestea. Noua generație de emailuri se numesc emailuri pe bază de apă, acestea sunt finisaje mult mai dure decât un semi-luciu latex convențional și au caracteristici de nivelare mai bune.

Aplicație

Puteți face o treabă foarte bună cu o rolă scurtă și o perie folosind emailurile de nivelare bune – fie versiunea ProClassic pe bază de apă, fie cu ulei, va ieși bine folosind o tehnică bună.

Roll it On Lay it Off

Rulați vopseaua folosind un capac de rolă de 1/4″ sau spumă. Îmi plac mini rolele pentru dulapuri. Mini rola cu lungimea de 4 inchi funcționează bine pentru mine. Rulați vopseaua și ei „întindeți-o” cu vârfurile unei pensule de bună calitate. Folosiți peri de porțelan dacă utilizați email uleios, folosiți o perie de peri sintetici de bună calitate dacă utilizați email pe bază de apă.

How to Paint Kitchen Cabinets Before and After
Cum să pictezi dulapuri de bucătărie înainte și după

Pulverizare

Dacă doriți să pulverizați, veți descoperi că un pulverizator HVLP este mai controlabil și oferă un finisaj mai fin decât un pulverizator fără aer. Uleiul va pulveriza mai bine cu pulverizatorul HVLP. Emailurile din latex vor pulveriza de fapt mai bine cu pulverizatorul fără aer decât cu un HVLP. Pulverizatoarele fără aer se ocupă de materialele cu vâscozitate mai groase mai bine decât HVLP, dar sunt pulverizatoare de producție, așa că aveți grijă să nu puneți prea multă vopsea la un moment dat cu acestea, altfel veți avea căderi peste tot.

Mușamalizare

Fiți pregătit să acoperiți cu adevărat totul în cameră și să blocați orificiul de ventilație (cuptor și aer condiționat), deoarece vopseaua atomizată este mai ușoară decât aerul și plutește pentru un timp înainte de a cădea la pământ. Poate fi aspirat în cuptor și, de asemenea, trebuie să aveți grijă dacă pulverizați ulei în ceea ce privește combustibilitatea într-o bucătărie.

Opriți orice flăcări sau piloți din aragaz/cuptor etc… dacă utilizați ulei. Nu sunt un mare fan al pulverizării într-o casă ocupată. Prea ușor să faci suprastropire acolo unde nu vrei, iar cu ulei trebuie să fii foarte atent la combustibilitatea fumului. Trebuie să fiți atenți chiar și la vopselele pe bază de latex/pe apă, deoarece conțin și niște solvent.

How to Paint Kitchen Cabinets Like a Pro
Cum să pictezi dulapuri de bucătărie ca un profesionist

Amorsare

Indiferent de tipul de vopsea de finisare pe care o alegeți, aș amorsa doar cu un grund de ulei sau șelac. Uleiul este prima mea alegere pentru că va fi puțin mai iertător decât șelac sau un grund de latex.

Un cuvânt despre amorsele (și vopselele) latex: Grundurile latex durează cel puțin câteva săptămâni pentru a se întări și a se întări. Acestea rămân moi și pot fi zgâriate de pe substrat în timpul timpurii de viață a filmului. Nu vrei să te ocupi de asta în dulapurile tale. Vrei un grund care să se lipească și să fie suficient de dur pentru a rezista la o lovitură sau două. Dacă pictați cu o altă culoare decât albă, puteți nuanța grundul pentru a se potrivi cu culoarea vopselei.

Grunduri recomandate:

  • Ulei: Zinsser Coverstain, Xim 400 alb
  • Shellac: Zinsser BIN

Aplicați grundul așa cum ați proceda cu vopseaua: rulați-l și întindeți-l cu o perie. După ce grundul este uscat, șlefuiți ușor suprafața cu hârtie de 220 pentru a îndepărta orice resturi. Urmăriți cu cârpă cu micro plasă.

Terminați pictura

Este posibil să puteți acoperi într-un singur strat, în funcție de nivelul de calificare, dacă ați nuanțat grundul pentru a se potrivi cu culoarea vopselei de finisare (alb sau altfel). Urmați metoda de aplicare prezentată mai sus: rulați vopseaua și întindeți-o.

Referințe

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.