Toată lumea își construiește o casă cu mare efort și își dorește să-și impresioneze oaspeții cu arhitectura frumoasă a casei lor. Etapa finală a acestei lucrări de construcție este renovarea casei.

Cu toate acestea, trebuie să facem multă curățare după renovare . Nu există niciun colț al locului unde nu există particule colorate, praf, murdărie și zgârieturi de pe toate suprafețele.

image - How to Get Cleaning After Renovation Services
Cum să obțineți servicii de curățenie după renovare

Dar se pune întrebarea dacă ar trebui să continuăm cu lucrările de curățenie după renovare după ce restul lucrărilor a fost făcută de experți sau să aducem un specialist în această lucrare. Nimeni nu poate fi atât de prost încât să nu răspundă la această întrebare.

Ce este curățarea post-renovare și cum o putem face corect? Cum o putem face în mod corect? Rămâi cu mine și îți voi oferi informații complete despre asta.

Ce lucruri au nevoie de curățare după renovare?

Fără îndoială, o casă proaspăt renovată dă un aspect fermecător și cineva se simte foarte entuziasmat de ea. Cu toate acestea, mutarea într-o casă recent renovată nu este o sarcină ușoară. Trebuie să treci printr-o altă încercare problematică: curățarea după renovare. Contractorii tăi renovați pot curăța casa după renovare, totuși, este mult de făcut.


Citeste si:


Deschideți ferestrele și ușile pentru ventilație

Înainte de a vă curăța casa, asigurați-vă că toate ferestrele și ușile sunt deschise și porniți dispozitivele de ridicare a aerului pentru ventilație. Deschiderea acestora este foarte utilă pentru a elimina mirosul de după renovare, pentru a obține aer proaspăt și pentru a scoate praful din casă.

Acoperiți-vă fața cu o mască; în caz contrar, vei inspira mult praf care ar putea cauza probleme respiratorii după aceea, cum ar fi; curge nasul, tuse și iritație în gât.

Cu toate acestea, înainte de a începe curățarea după ventilație, asigurați-vă că aveți următoarele lucruri în cutia de instrumente sau găleată. Iată câteva elemente pe care trebuie să le includeți în trusa de instrumente:

 • O mască de față
 • dezinfectant
 • cearșafuri pentru uscător
 • perie de curatat
 • cârpe din microfibră
 • curățător pervazuri
 • un vid
 • Mănuși de mână din plastic
 • Agenți de curățare pe cont propriu
 • Flacon pulverizat cu orice spray dezinfectant natural

Începeți curățarea după renovare, ștergeți praful pe toate suprafețele

Această muncă necesită multă răbdare din partea ta. Nu poți să faci un început informal. În primul rând, trebuie să vizați lucrurile pe care le veți curăța. Evitați să faceți mai întâi curățarea cu haine ude; în loc de acesta, măturați sau aspirați tot praful de pe toate suprafețele casei.

Iată câteva huse pe care ar trebui să le eliminați în primul rând când faceți curățenie după renovare.

 • Tavan, pereți și ventilatoare de tavan
 • Tuburi luminoase, becuri și aparate de aer condiționat
 • Rafturi și dulapuri
 • ferestre si usi
 • Oglinzi și blaturi
 • Aragaz, frigidere și alte oale și spații
 • Piese frumoase de decorațiuni pentru casă și multe altele.

Dezinfectați toate suprafețele

După ce ați făcut o curățare uscată amănunțită, utilizați o cârpă din microfibră sau un mop pentru a șterge suprafețele. Trebuie să utilizați dezinfectanți pentru a îndepărta praful și murdăria. Ar trebui să preferați folosirea de curățați naturali în acest scop.

Curățarea ferestrelor, oglinzilor și suprafețelor de sticlă după renovare

În pasul următor, veți curăța ferestrele, oglinzile și suprafețele din sticlă. Puteți folosi o soluție de oțet sau un detergent de sticlă pentru a șterge și a elimina orice praf sau murdărie. Totuși, în timp ce curățați oglinzile, pulverizați soluția de curățare pe cârpă, nu pe suprafața oglinzilor; în caz contrar, ar putea crea urme negre de tern. În timp ce îndepărtați orice dungi, ștergeți bine oglinda.

Curățarea pereților, tavanelor și tapeturilor după renovare

Puteți umezi o cârpă din microfibră pentru curățarea pereților și tavanelor după renovare. Puteți folosi lichid de spălat vase și amestec de apă pentru a umezi cârpa din microfibră. În plus, înfășurați materialul în jurul unui ștergător de podea și introduceți-l în suport.

Puteți îndepărta tot praful care se depune pe pereți, tavan, ventilatoare de tavan și ferestre împingând ferm prosopul împotriva lor.

Pentru a scăpa complet de praful de după renovare, este posibil să fie necesar să faceți acest lucru de mai multe ori. Se pot folosi și accesorii de curățare pentru o experiență confortabilă de curățare!

Curățarea aparatelor veterinare de aer condiționat și a hotelor de bucătărie după renovare

În timp ce faceți o renovare a casei, particulele de murdărie și praful se îndreaptă întotdeauna spre orificiile de ventilație. În primul rând, scoateți toate filtrele aparatului de aer condiționat și hotei de bucătărie.

Curățați-le cu apă și săpun, de preferință apă caldă, și uscați-le înainte de a le pune din nou. De asemenea, puteți schimba filtrele dacă sunt în stare proastă și lăsați particulele de murdărie să intre în aparatul de aer condiționat.

Mop podelele și aspira mobilierul și curățarea moale a mobilierului după renovare

Acum se întoarce spre podea. În primul rând, aspirați podeaua cu atenție și îndepărtați tot părul rătăcit și resturile, deoarece reduce la minimum riscul de a zgâria gresia. Dacă există resturi mai mari de lucrări de construcție, ștergeți podeaua înainte de a o aspira.

După ce ați terminat cu curățarea podelei, încheiați sesiunea de curățare ștergând podelele. Asigurați-vă că ați curățat toate spațiile pentru a găsi praful ascuns.

În mod similar, luați timp peste mobilierul moale pentru a aspira praful și particulele de murdărie ascunse. În cele din urmă, încercați să treceți cu aspiratorul peste covorul nou rulat pentru a ridica toate particulele de murdărie. Pentru a evita mirosul de lac, presară niște bicarbonat de sodiu pe canapea și pe covoare.

Cu toate acestea, după o oră, puteți folosi aspiratorul pentru a-l curăța. Puteți oferi o scutură bună pe partea laterală a casei altor elemente de mobilier, cum ar fi o față de pernă, pilote, lenjerie de pat și perdele.

Angajați un profesionist pentru curățare după renovare

Dacă simțiți că este imposibil sau greu să faceți această sarcină, puteți obține servicii de curățenie după renovare expert sau profesionist pentru această sarcină asiduă. Există o mulțime de servicii locale de curățenie după renovare.

Experții cu pregătire, echipament și experiență adecvate fac cea mai bună treabă în ore pentru a oferi casei tale un aspect frumos. Puteți economisi bani și timp, iar casa dvs. va fi A-una după cele mai bune servicii.

Așadar, până la urmă, putem concluziona că ar trebui să facem parte din bugetul nostru și serviciile profesioniștilor de curățenie după renovare. Indiferent dacă locuiți într-o locuință mică sau mare, casa dumneavoastră ar trebui să fie supusă unor servicii de curățenie adecvate după renovare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.