Când ai o casă , cu siguranță vei fi cu ochii pe orice ar putea să nu funcționeze corect. Și sunt destul de multe probleme care pot apărea și care pot pune viața ta și a familiei tale în pericol.

image - How to Locate a Damaged Circuit When Your House Suffers from Electricity Malfunction: Professionals’ Homework
Cum să localizați un circuit deteriorat atunci când casa dvs. suferă de o defecțiune a energiei electrice: temele profesioniștilor

Cea mai importantă problemă este un circuit deteriorat. Toate casele au curent electric. Și chiar dacă defecțiunea sa nu este obișnuită, aceste lucruri se pot întâmpla.

Și unul dintre principalele motive pentru care o face este din cauza circuitelor de fire deteriorate. Deci, cum ar trebui să localizați un circuit deteriorat atunci când casa dvs. suferă de o defecțiune a energiei electrice? Aflați mai jos.

De ce aveți nevoie pentru a localiza un circuit deteriorat

A fi în siguranță este unul dintre principiile pe care ar trebui să le ai în vedere ori de câte ori vrei să faci ceva care implică un pericol scăzut sau mare. Unele defecțiuni ale energiei electrice pot fi rezolvate cu ușurință de către proprietari, dar unele pot fi rezolvate doar de un profesionist.

Acesta este ceva de reținut, mai ales dacă simțiți că aveți o defecțiune electrică care depășește abilitățile dvs. de rezolvare. Totuși, localizarea unui circuit deteriorat pe proprietatea dumneavoastră nu este atât de periculoasă, deoarece există câteva măsuri de protecție pe care le puteți lua.

Trebuie să purtați mănuși și să vă asigurați că toate dispozitivele sunt oprite. În același timp, trebuie să lucrați departe de apă.

Există un instrument pe care îl puteți folosi pentru a localiza circuitele de fire deteriorate numit multimetru. Este un instrument care este portabil și care poate măsura unele lucruri importante, cum ar fi tensiunea, rezistența sau amperajul.

Din aceste valori, ar trebui să identificați dacă există un fir rupt sau nu. Aceste instrumente și măsuri de protecție vă sporesc siguranța. Dar nu vă spun care sunt cele mai comune locuri în care ar putea fi un circuit de fir deteriorat.

Comutatoarele

Pentru a identifica un circuit deteriorat localizat în casa ta, trebuie să te gândești la cele mai utilizate întrerupătoare și prize de curent din casa ta. Un circuit de fir deteriorat poate fi cauzat de o mare varietate de opțiuni.

Poate că nu au fost setate corect când au fost instalate pentru prima dată. Sau poate s-au slăbit în timp, așa cum se întâmplă de obicei în cazul întrerupătoarelor și prizelor de curent.

Deci, dacă utilizați priza de curent sau întrerupătoarele și auziți un zgomot, ar trebui să știți că ar putea fi o conexiune a firului deteriorată.

În funcție de modul în care sunt realizate aceste conexiuni, ar trebui să rezolvați problema. Dacă simți că nu ai suficientă experiență în CV-ul tău pentru un astfel de job , cere ajutor unui profesionist. Este posibil ca unele fire să fie schimbate sau strânse.


Citeste si:


Fire cu bandă electrică

Un alt loc în care ați putea căuta circuite de fire deteriorate este în locurile în care aveți multe fire legate împreună. Aceasta este, de obicei, o soluție temporară pe care mulți oameni o aleg, dar una care ar putea cauza defecțiunea energiei electrice.

Firele care sunt ținute împreună cu ajutorul benzii electrice se pot deteriora. Trebuie să verificați dacă legătura dintre ele este suficient de bună.

Dacă nu, puteți tăia o parte a firului deteriorat, puteți îndepărta izolația și încercați să o conectați cu celelalte fire. Rețineți că trebuie să țineți firele împreună cu bandă electrică, cauciuc sau o pelerină de plastic.

Fire expuse

Dacă ai fire expuse în casa ta, ar trebui să știi că acesta este ceva pe care trebuie să îl eviți cu orice preț. Un profesionist vă poate ajuta să le acoperiți, astfel încât atât dvs., cât și familia dvs. veți fi în siguranță.

Atunci când firele expuse au contact cu metale sau alte fire, pot cauza o defecțiune electrică. Mai mult, dacă cineva din familia ta îl atinge cu mâinile ude, sănătatea sa ar putea fi în pericol.

Prin urmare, este important să identificați orice fire expuse pe care le aveți în casă și să le acoperiți. În același timp, trebuie să vedeți dacă firele rămase sunt conectate printr-o conexiune cu piuliță.

Dacă simțiți că nu puteți face față acestei probleme, asigurați-vă că cereți ajutorul unui profesionist. În acest caz, orice fire expuse ar trebui să fie acoperite sau conectate mai bine cu celelalte.

Verificați panoul de service principal

Cei mai buni scriitori de CV-uri sugerează că atunci când casa ta suferă de o defecțiune electrică, un circuit de cablu deteriorat poate fi motivul pentru care se întâmplă acest lucru.

Deci, localizarea deteriorării firului este esențială și printre locurile și lucrurile pe care ar trebui să le verificați se numără panoul principal de service. Sunt atât de multe fire încât unul sau mai multe dintre ele s-ar fi putut slăbi.

În același timp, aceste panouri de serviciu sunt instalate într-o cameră în care rozătoarele au acces și s-ar putea să fi mestecat firele. Fie motivul pentru această defecțiune a energiei electrice, identificarea deteriorării firului este obligatorie.

Aici ar trebui să verificați fiecare conexiune de fir la întrerupătoarele. Dacă există un fir rupt, ar trebui să tăiați vârful deteriorat și să îndepărtați o parte din izolație.

Cu toate acestea, există multe alte probleme electrice pe care panoul principal de service ar putea avea. De obicei, rezolvarea acestor tipuri de probleme electrice este responsabilitatea unui profesionist. Ar trebui făcute multe schimbări și dacă nu sunteți expert în domeniu, ar trebui să cereți ajutor pe cineva care are cunoștințe.

Concluzie

Atunci când casa ta suferă de o defecțiune a curentului electric, rezolvarea problemei devine urgentă. Există multe motive pentru care acest lucru s-ar putea întâmpla.

Poate că legătura dintre fire s-a slăbit în timp, așa cum știm că se întâmplă de obicei. Poate că rozătoarele au mestecat niște fire. Sau poate un amator a instalat greșit întregul sistem electric.

În orice caz, identificarea unui circuit deteriorat devine obligatorie. Este important să rețineți că trebuie să fiți extrem de atenți atunci când tratați astfel de probleme și purtați echipament de protecție.

Și dacă simțiți că nu aveți cunoștințele și experiența pentru a gestiona și rezolva aceste probleme cu cablurile, atunci ar trebui să cereți ajutor unui profesionist.


Biografia autorului:

Leon Collier este un blogger și scriitor academic din Marea Britanie, care are o vastă experiență în scris. Îi place să accepte fiecare provocare care i se aruncă și are capacitatea de a livra o muncă remarcabilă în mod regulat. Când nu este ocupat cu scrisul, îi place să citească cărți și să joace jocuri de masă cu prietenii săi. Urmărește-l pe Twitter @LeonCollier12.Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.