Vopseaua cu plumb este un material periculos care prezintă riscuri semnificative pentru copii, femei însărcinate și adulți. Aceste riscuri includ efecte neurologice dăunătoare.

image - How to Safely Remove Lead Paint from Your Home
Cum să îndepărtați în siguranță vopseaua cu plumb din casă

Cu toate acestea, îndepărtarea corectă a vopselei pe bază de plumb din casă vă poate proteja pe dumneavoastră și familia dumneavoastră de aceste efecte nocive.

Această postare de blog va identifica pașii de la îndepărtarea vopselei cu plumb Brisbane despre cum să îndepărtați în siguranță și eficient vopseaua cu plumb din casa dvs.

Configurați sistemul de izolare

Începeți să lipiți sau să lipiți folii de plastic în jurul zonei de reparație. Puteți utiliza folii de plastic rezistente și bandă adezivă pentru a crea un sistem de izolare. Acest lucru va crea un scut împotriva răspândirii prafului de vopsea pe bază de plumb.

Sistemul de izolare trebuie identificat ca fiind zona în care intenționați să îndepărtați vopseaua cu plumb. De asemenea, va trebui să configurați ventilația în și în jurul sistemului de izolare.

Acest lucru va împiedica răspândirea prafului dăunător de plumb în alte părți ale casei dvs. Acoperiți pământul cu o folie de plastic pentru a-l proteja de praful pe bază de plumb dacă lucrați afară.

Puneți echipamentul de protecție

Ar trebui să vă puneți echipamentul de protecție adecvat înainte de a începe să îndepărtați vopseaua cu plumb. Este vital să purtați echipament de protecție personală, cum ar fi un respirator și îmbrăcăminte de protecție.

Respiratorul va împiedica pătrunderea particulelor de plumb în corpul dumneavoastră. Îmbrăcămintea de protecție vă va proteja de praful pe bază de plumb în timp ce îndepărtați vopseaua.

Atunci când lucrați într-o zonă închisă, trebuie să purtați și încălțăminte de protecție de unică folosință pentru a minimiza transferul particulelor de plumb de la pantofi la sistemul de izolare.


Citeste si:


Pulverizați suprafața și răzuiți-o

Acest pas este în cazul în care pulverizați solvent, cum ar fi decapant pentru vopsea, peste suprafața vopselei cu plumb, pentru a o răzui mai ușor. Ar trebui să cumpărați decapanți de vopsea de calitate comercială de la magazinele de hardware sau magazinele de îmbunătățiri pentru locuințe.

Solventul dizolvă vopseaua și ușurează răzuirea de pe suprafață. Apoi, pulverizați solventul pe vopseaua pe bază de plumb și lăsați-o să stea câteva minute. Apoi, utilizați o perie rigidă pentru a curăța vopseaua pe bază de plumb slăbită.

Identificați toate zonele în care puteți îndepărta vopseaua pe bază de plumb urmând eventualele fisuri sau marginile decojite. De asemenea, ar trebui să răzuiți orice suprafață care este gata să se desprindă sau să se crape. Nu trebuie să utilizați niciun tip de unealtă electrică sau dispozitiv de curățare abraziv. Aceste instrumente pot deteriora vopseaua de bază de care este atașat plumbul.

Slefuiește suprafața

Continuați să șlefuiți vopseaua pe bază de plumb și să o răzuiți de pe suprafață. Nu utilizați tampoane abrazive sau substanțe chimice pe suprafață. De asemenea, ar trebui să începeți șlefuirea într-o direcție care va facilita îndepărtarea vopselei.

Acest lucru vă poate economisi timp și energie în timp ce îndepărtați vopseaua pe bază de plumb. În plus, șlefuirea vopselei pe bază de plumb va face mai ușor să o răzuiești. Nu uitați să purtați echipamentul de protecție atunci când șlefuiți suprafața vopselei pe bază de plumb.

Curățați suprafața și aspirați-o

Ar trebui să curățați suprafața care a fost îndepărtată de vopsea pe bază de plumb cu o perie rigidă. Peria va disloca orice particule mici de praf de plumb care rămân pe suprafață.

Puteți apoi aspira praful slăbit de pe suprafață pentru a vă asigura că ați îndepărtat toate urmele de vopsea pe bază de plumb din zonă. După ce ați aspirat, este o idee bună să spălați zona cu un detergent ușor pentru a îndepărta orice praf sau reziduuri care ar putea fi încă pe suprafață.

Apoi ar trebui să folosiți un mop pentru a șterge suprafața pentru a îndepărta orice urmă de solvent și praf. Lăsați suprafața să se usuce complet, apoi verificați dacă există pete care ar fi putut încă omis.

Aruncați toate materialele de lucru

Ar trebui să aruncați toate hainele sau echipamentele de protecție pe care le-ați folosit pentru a finaliza proiectul. De asemenea, scoateți foile de plastic din jurul sistemului de reținere pentru că nu veți mai avea nevoie de ele.

Amintiți-vă, nu trebuie să aruncați materialele care au fost îndepărtate de vopsea pe bază de plumb în gunoiul obișnuit. În schimb, va trebui să le duceți la o gunoi periculoasă unde vor fi aruncate în mod corespunzător.

După ce ați urmat pașii menționați mai sus, ar trebui să puteți îndepărta vopseaua cu plumb din casă. Cu toate acestea, ar trebui să înțelegeți și pericolele vopselei pe bază de plumb și să alegeți să angajați servicii profesionale pentru a elimina în mod corespunzător plumbul din casa dvs. În acest fel, poți fi sigur că vopseaua pe bază de plumb va fi îndepărtată din casă în siguranță și eficient.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.