Mulți dintre noi sunt familiarizați cu aparatele cu zgârieturi și zgârieturi, dar înțelegem cu adevărat ce sunt acestea? Aparatele pentru zgârieturi și zgârieturi sunt articole casnice care au fost deteriorate în timpul procesului de transport sau în timpul depozitării în depozite.

image - How to Find Scratch and Dent Appliances
Cum să găsiți aparate pentru zgârieturi și zgârieturi

Când vine vorba de aparate cu zgârieturi și zgârieturi, cu siguranță vă poate plăti dacă reduceți riscul potențial. Dacă aveți cunoștințe adecvate, puteți obține aceste aparate noi, nefolosite și funcționale și la un preț semnificativ.

Problema nu este cu funcționalitatea acestor aparate; in schimb, sunt usor cosmetice, iar ambalajul lor exterior s-a rupt la un moment dat.

Atunci când le cumpărați, căutați-le pe cele cu zgârieturi sau zgârieturi minore. Puteți cumpăra un frigider, o mașină de spălat sau un aragaz care nu a fost niciodată folosit, iar prețul este același cu cel al aparatelor uzate.

Dacă sunteți norocos, s-ar putea să economisiți între 40 și 60 la sută din prețul de vânzare cu amănuntul. Cu toate acestea, va trebui să vă ocupați de îndepărtarea aparatelor vechi și de instalarea altora noi.

Să începem cu acest articol, care te va învăța tot ce trebuie să știi despre aceste aparate.

Cumpărarea de aparate Scratch și Dent

Când cumpărați aparate cu zgârieturi și zgârieturi, ar trebui să vă faceți ceva mai multe teme pentru că toate aparatele nu sunt la fel.

Pro

  • Este posibil să economisiți o mulțime de bani în comparație cu cumpărarea din magazin.
  • Uneori este inclusă o garanție de bază, susținută de producător.
  • Daunele aduse aparatului pot fi minore și exterioare (cosmetice)

Contra

  • Aparatul se va dovedi probabil a fi un gunoi.
  • Este de datoria dumneavoastră să instalați și să îndepărtați elementul.

Dacă vă gândiți să obțineți aparate cu zgârieturi și zgârieturi, iată câțiva dintre pașii pe care ar trebui să-i luați pentru a vă asigura că le obțineți pe cele potrivite și pentru a evita durerile de cap.

Mai întâi, determină ce cauți

Primul pas este să determinați ce doriți și nevoile dvs. De asemenea, ar trebui să aveți un plan; dacă mergi la cumpărături fără unul, vei ajunge să cumperi ceva de care nu ai nevoie.

Faceți cât mai multe cercetări și scrieți tot ce găsiți. Alegeți aparatul de care aveți nevoie.

Aparatul de care aveți nevoie ar putea fi un frigider, mașină de spălat vase, mașină de spălat sau cu totul altceva, dar determinând ce aparat și caracteristicile aveți nevoie. Faceți o listă cu caracteristicile pe care ați dori să le vedeți în obiectul pe care îl cumpărați.

De exemplu, un dozator de apă din ușă poate trebui să fie într-un frigider. Ce se întâmplă dacă ești pasionat de mașinile de spălat și uscătoare cu încărcare frontală.

Oțelul inoxidabil sau un finisaj alb perlat vă pot atrage în același mod. Aflați ce vă zguduie barca, apoi puteți pleca.


Citeste si:


Inspectați cu atenție echipamentele posibile

Când ceva vă atrage, este vital să îl examinați cu ochi proaspeți, deoarece vă veți cheltui banii pe el. Zgârieturile și loviturile sunt cel mai frecvent observate pe părțile laterale și din spatele aparatului, unde sunt greu de observat.

Zgârieturile și loviturile de pe partea din față a frigiderului și aragazului, pe de altă parte, sunt clar vizibile. Când există crăpături pe suprafețele de sticlă, apare cel mai rău caz.

Când observați crăpături în aparate, în special panouri de control sau afișaje, ar trebui să le evitați. Aceste ecrane și comenzi sunt periculoase și, dacă se sparg în curând, reparația va fi costisitoare.

Faceți o verificare a prețurilor

Când un aparat îți atrage atenția, ar trebui să verifici eticheta de preț înainte de a-l cumpăra. Compararea prețului de vânzare cu amănuntul sugerat de producător cu oferta magazinului este cea mai bună cale de a merge.

Nu cumpăra în grabă electrocasnice, mai ales dacă comercianții îți oferă o reducere mai mică.

Reducerea ar trebui să fie în intervalul de la 40% la 60%. Luați în considerare costul aparatului de două ori înainte de a-l cumpăra.

Înțelegeți riscul

Cumpărarea de aparate cu zgârieturi și zgârieturi prezintă un risc mai mare și seamănă mai mult cu jocurile de noroc.

Indiferent cât de multă experiență aveți cu aparatele, ați putea ajunge cu o mașină care se defectează continuu și necesită componente și reparații costisitoare.

Merită să căutați aparate cu garanții autorizate, susținute de producător.

Întrebați despre garanții

Atunci când cumpărați un aparat, asigurați-vă că vă întrebați despre garanție, deoarece unele pot să nu vină cu o garanție completă a producătorului. Întrebați întotdeauna despre starea garanției oricăror aparate cu reducere pe care vă gândiți să le cumpărați.

Aflați mai multe despre comerciant

Când cumpărați aparate cu zgârieturi și zgârieturi, este esențial să găsiți un comerciant cu amănuntul de renume care vă va lăsa să vedeți și să inspectați aparatul.

Vă gândiți să cumpărați personal, în mod ideal într-un cadru de expoziție cu reprezentanți cunoscuți ai serviciului pentru clienți care vă pot răspunde și întrebărilor.

Îmbrățișați mentalitatea DIY

Nu toată lumea poate cumpăra aparate pentru zgârieturi și zgârieturi. Majoritatea oamenilor, însă, nu pot face acest lucru.

Acesta este un proiect complet autonom de la început până la sfârșit. Pentru a începe, trebuie să vă îndepărtați vechile aparate, ceea ce poate fi o provocare, dar este munca dvs. și o veți finaliza singur.

Când sosesc noile aparate pentru zgârieturi și zgârieturi, le veți instala și pe acestea. Aceasta ar putea include repararea orificiilor de aerisire a uscătorului, liniilor de apă, cablurilor electrice, întrerupătoarelor de circuit etc.

Dacă nu puteți face toate aceste lucruri singur, nu vă gândiți din nou la achiziționarea de aparate pentru zgârieturi și zgârieturi.

Aceste informații sunt pentru dvs. dacă sunteți destul de încrezător în capacitatea dvs. de a îndeplini toate aceste sarcini. Continuați și economisiți niște bani, dar folosiți-vă toate simțurile în timp ce alegeți aparate cu zgârieturi și zgârieturi.

Gânduri finale

După cum ați citit, cumpărarea de aparate cu zgârieturi și zgârieturi vă poate economisi bani, dar poate fi și nesigur.

Ar trebui să fiți mai atenți atunci când le alegeți pentru a vă asigura că achiziționați cel mai incredibil produs pentru utilizarea de zi cu zi. Recitiți fiecare pas pentru a vă asigura că nu faceți nicio greșeală la cumpărare.

De asemenea, mergeți la comercianți mari, cum ar fi Buy Low Atlanta, pentru a primi o garanție și o ofertă bună pentru fiecare aparat. Sperăm și suntem recunoscători că v-am oferit toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face următoarea achiziție.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.