Mașinile de spălat vase comerciale oferă multe beneficii pentru orice unitate cu bucătărie. Se asigură că restaurantul dvs. va avea vesela și sticlărie gata atunci când este necesar. Ca să nu mai vorbim de mașinile de spălat vase vă ajută să respectați codurile de salubritate din locația dvs.

Dar alegerea celei mai bune mașini de spălat vase comerciale pentru o bucătărie este foarte diferită de a alege una pentru casa ta. Echipamentul dumneavoastră trebuie să aibă tipul corect de articole, temperatura potrivită și dimensiunea potrivită pentru bucătărie.

image - How to Shop for the Best Commercial Dishwasher Things to Look for
Cum să cumpărați cele mai bune mașini de spălat vase comerciale pe care să le căutați

De asemenea, trebuie să se încadreze în bugetul dumneavoastră în ceea ce privește costurile inițiale și costurile de întreținere. Acest articol oferă câteva sfaturi atunci când cumpărați o mașină de spălat vase comercială.

Tipuri de mașini de spălat vase comerciale

O mașină de spălat vase comercială nu este o mașină universală. De exemplu, sticla ar trebui să intre într-o mașină de spălat de sticlă special concepută pentru spălarea materialelor din sticlă de toate formele și dimensiunile, fără a le sparge.

De asemenea, există și mașini de spălat utilitare. Acestea au încorporate pompe de spălare robuste care curăță tigăile și oalele grase. Are un spațiu liber mare, astfel încât oalele adânci să se potrivească adecvat.

Acest tip de mașină de spălat este mai benefic pentru catering și producătorii de alimente care nu folosesc multe bucăți de tacâmuri, dar vor avea destule ustensile de spălat.

Pentru feluri de mâncare se folosește o mașină de spălat vase tradițională de restaurant. Acestea sunt mai masive și pot gestiona încărcături mai mari pentru a face mai multe feluri de mâncare în mai puțin timp.

Temperatura

Pentru o mașină comercială de vase, aveți două opțiuni de igienizare: temperatură ridicată și temperatură scăzută. Aceste tipuri utilizează substanțe chimice detergenți pentru curățare. Dar singura diferență ar fi modul în care vă igienizează vasele.

O mașină cu temperatură ridicată depinde de căldură pentru a igieniza vasele. Spală vasele la temperaturi cuprinse între 150 °F și 160 °F. Ciclul de clătire poate ajunge până la 180 °F.

Acest tip de mașină folosește o hotă de condens pentru a proteja de căldura intensă.

În schimb, o mașină cu temperatură scăzută igienizează vasele prin agenți chimici de igienizare. Ambele cicluri de spălare și de clătire vor crește temperatura doar în intervalul cuprins între 120 °F și 140 °F.


Citeste si:


Ce tip de mașină de spălat vase ar trebui să alegi?

Fiecare tip va avea avantajele și dezavantajele sale. Mașinile de înaltă temperatură au o hotă de condens care poate fi un cost suplimentar. Mai mult decât atât, poate fi greu de încadrat într-o bucătărie înghesuită.

Dar agenții de dezinfectare dintr-o mașină cu temperatură scăzută vă pot dăuna vaselor. Va trebui să achiziționați aceste substanțe chimice, ceea ce este costisitor. Dar nu trebuie să vă faceți griji unde să plasați hota.

Dimensiune si capacitate

Dimensiunea afacerii dvs. va dicta dimensiunea mașinii pe care trebuie să o achiziționați. Dacă afacerea dvs. nu necesită multă curățare, puteți cumpăra o mașină de spălat vase de sub tejghea. Este o mică mașină de spălat vase comercială care este similară cu mașinile de spălat vase găsite în reședințe.

Acest tip de mașină de spălat vase ar trebui să poată spăla până la 35 de rafturi pe oră. Poate fi suficient pentru cafenelele mici, centrele de zi și casele mici de bătrâni. Dar într-o bucătărie comercială masivă, veți avea nevoie de mai mult decât o mașină de spălat vase de sub tejghea.

În schimb, luați în considerare mașinile de spălat vase cu trecere, care sunt capabile să spele 1000 de vase pe oră. Sunt mai masive. Dar va trebui să te asiguri că bucătăria ta are suficient spațiu pentru asta. Mai mult, ar fi de ajutor dacă ai avea o zonă de stivuire și o zonă de uscare, precum și o chiuvetă de pre-clătire.

Dacă aveți nevoie de unul și mai mare, mașinile de spălat vase cu bandă rulantă sunt cele mai mari sisteme de pe piață. Utilizează o bandă transportoare care poate transporta rafturile de vase în mașina de spălat. Aceste unități masive pot spăla între 350 și 1000 de rafturi pe zi, ideale pentru cafenele și restaurante.

Rețineți că atunci când alegeți dimensiunea și capacitatea unei mașini de spălat vase, trebuie să luați în considerare viitorul afacerii dvs. Trebuie să puteți folosi mașina de spălat vase cel puțin cinci ani.

Dacă intenționați să vă extindeți operațiunile în acest interval de timp, este posibil să aveți nevoie de o mașină mai mare pentru a satisface cerințe mai mari de curățare.


Biografia autorului:

Alison Lurie este o fermieră a cuvintelor în domeniul creativității. Ea este o scriitoare de conținut independentă cu experiență, cu o istorie demonstrată de lucru în industria scrisului și editării. Ea este un bucătar de conținut cu mai multe nișe, căruia îi place să gătească lucruri noi.Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.